A Casio márka a hihetetlenül népszerű Casio G-Shock órák megalkotásával vált híressé, amelyek a világ minden tájáról több százezer felhasználó szívét nyerték el. A gyártók azonban nem feledkeztek meg a nőkről sem, és megalkották ezen órák női megfelelőit, a Casio Baby-G-t, amelyek ugyanolyan különböző funkciókkal rendelkeznek, de visszafogottabb dizájn és a női stílushoz tökéletesen illeszkedő színek különböztetik meg őket.

olvass tovább

Casio Baby-G Karórák

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. Baby-G Urban Női Karóra Baby-G Urban Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  50 360 Ft

  Baby-G Urban BA-110X-1AER

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. Baby-G Sport Női Karóra Baby-G Sport Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  41 950 Ft

  Baby-G Sport BGD-565S-7ER

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Casio Baby-G sorozat a népszerű G-Shock kollekció aktív nők számára tervezett változata. A többszínű modellek és a számos sportolásra alkalmas funkcióval felszerelt változatok széles választéka teszi ezt a sorozatot kiváló választássá, ha olyan órát keresünk, amely elkísér minket a fizikai tevékenységek során, de a mindennapokban is. A Casio Baby-G 1995-ben jött létre, válaszul a belépő szintű, ultratartó G-Shock sorozat iránti növekvő érdeklődésre, amely elsősorban az aktív életmódot folytató urakat célozta meg. A kezdetben avantgárd kollekció, amelyet úgy terveztek, hogy a legmostohább körülményeknek is ellenálljon, a G-Shock az évek során kultikus sorozattá vált, amelyet már nem csak sportoláshoz vagy extrém kihívásokhoz nélkülözhetetlen szerkentyűként használnak, hanem a mindennapi öltözködés eredeti kiegészítőjeként is. És ekkor, az egymást követő, különösen a nők által oly nagyra értékelt színváltozatok és szabások megjelenésével elindult a G-Shock női karórák kisebb és változatosabb sorozatának, a Casio Baby-G-nek a gyártása.

A Casio Baby-G órák kiemelkedő ellenálló képességei

A sorozat minden modellje rendkívül tartós, ütésálló és vízálló kialakítású, kiválóan alkalmas futáshoz, úszáshoz, edzéshez vagy tánchoz. A legtöbb modell burkolata és szíja kiváló minőségű műanyagból készült, amely tartósságának és ellenállóképességének köszönhetően kiválóan alkalmas a zord körülményekhez. A színes szilikonpántok, amelyek a kollekció termékeinek nagy részénél jelen vannak, tökéletesen tapadnak a női csuklóhoz, és nem okoznak kidörzsölődést. Fontosak a kényelmes rögzítők is, amelyek megakadályozzák, hogy a pánt véletlenül kioldódjon.

Baby-G óra - számos lehetőség az aktív nők számára

A Casio Baby-G minden a funkcionalitásról szól. A legtöbb termék ebben a termékcsaládban beépített stopperórával rendelkezik, amely 1/100 másodperces pontossággal méri az időt, így sokkal könnyebbé teszi az időmérést a napi fizikai aktivitás során. Az órák gyakran rendelkeznek szundi funkcióval ellátott ébresztővel, időzítővel, dátumbélyegzővel, 24 órás idővel és világidővel is - hasznos eszköz az időzónák közötti utazások során. A szinte minden modellben alkalmazott LED-es háttérvilágításnak köszönhetően az idő leolvasása minden körülmények között lehetséges. Az eredeti színmegoldásoknak és a modern formáknak köszönhetően sok nő állítja szembe a kollekció óráit a mindennapi öltözékével, eredetileg is hangsúlyozva a stílusát, és univerzális jelleget kölcsönözve a sorozatnak. A Casio Baby-G kollekció esetében egy egész színpalettáról választhatunk, amelyek többsége élénk, energikus, szemet gyönyörködtető árnyalatokban maradt meg. Nagyon érdekes dizájnlehetőséget jelentenek a "Denim" modellek, amelyek borítékjait és pántjait farmer stílusú textúrákkal díszítik.

G-Shock - az ikonikus sportóra női megfelelője

A női G-Shock csak a dizájnban különbözik az eredeti vonaltól. A Casio Baby G sorozat modelljeiben ugyanazok a funkciók kaptak helyet, így a két kollekció egyenértékűvé vált képességeiket tekintve - így a férfiak és a hölgyek egyaránt élvezhetik a Casio fejlett funkcióit.

A gyártó kínálatából nem hiányozhatott a női G-Shock órák közül sem a legkívánatosabb modell, amely minden alkalommal eladási slágerré válik, és minden egyes új generációval és koncepciósorral igazi slágernek bizonyul. Természetesen ez a G-Shock női fehér - az ilyen színű órák mindig is tartósan népszerűek voltak.

Casio Baby-G órák boltja Varsóban

Nézze meg a Casio Baby-G órák különböző modelljeit, és válassza ki a kedvencét üzletünkben! Casio Baby-G - Varsóban megtalál minket, és ha a kényelmet kedveli, rendelje meg óráját online!