Nem tudja, melyik óra lesz a megfelelő? Karácsonyi ajándékötletet keres, de nem szeretné túlzásba vinni a választását? Válasszon egy biztonságos ajándékot - egy ajándékutalványt az órák vagy az ékszerek vásárlásra az Eorak online üzletünkben vagy a bemutatótermünkben.

olvass tovább

Ajándékkártyák - Utalványok

(23)

Legnépszerűbb elöl
Legnépszerűbb elöl

Ha a tökéletes ajándékot keresi, a legjobb helyen jár. Az Eorakon tele vannak velük a polcok! Kínálatunkban órákat és kifinomult ékszereket egyaránt talál. Nem nézzük a korhatárokat, a nemet vagy a stílust, amit egy személy képvisel. Mindenkinek találsz ajándékot, még a legigényesebb és legválogatósabb barátnak, családtagnak vagy főnöknek is. De mi van akkor, ha nem tudja, milyen modellt válasszon, és mi tetszene az illetőnek? Erre is van megoldásunk - válassza ajándékkártyánkat!

Ajándékutalványok mint univerzális ajándék

Az ajándékkártyák már régóta életmentőek azok számára, akik nem igazán tudják, mit adjanak a másiknak. Tökéletes ajándék születésnapokra, névnapokra, évfordulókra vagy ünnepekre. A sikeres üzleti kapcsolatért való köszönetnyilvánításnak is remek módja, és remek jutalom a legjobb alkalmazottaknak.

Rugalmas ajándékkártya értékek

Az ajándékutalvány kiválasztásakor szabadon módosíthatja az értéket. Weboldalunkon 1000 és 80 000 Ft értékű ajándékkártyák közül választhat. Megadhatja saját értékét is, ha tetszőleges összegű ajándékutalványt választ.

Utalvány, mint a tökéletes karácsonyi ajándék

Egyre közelebb a karácsony, és még mindig egyedi ajándékokat keresel? Félsz, hogy az utolsó pillanatban már nem lesz időd megvenni semmit? Idén karácsonykor válasszon univerzális és praktikus ajándékokat. Tegye boldoggá szeretteit azzal, hogy egyedi ajándékutalványokkal ajándékozza meg őket a Eorak vásárlásokra.

Ha megrendel egy utalványt online áruházunkban, már a következő napon megkapja azt. Hétfőtől szombatig, a bemutatóterem nyitvatartási idejében vásárolhat a boltunkban is.

Ne felejtse - ha utalványt vásárol, biztos lehet benne, hogy az ajándék mindig a megfelelő lesz.

Hogyan fizethetek a vásárlásokért utalvánnyal?

Vásárlásaidat ajándékkártyával fizetheted ki úgy, hogy a megrendelés befejezésekor a "Kedvezménykód használata" mezőben egy speciális utalványkódot adsz meg. A kód hozzáadása csökkenti a vásárlás értékét az ajándékkártyán megadott összeggel. Az utalvánnyal történő vásárlások beváltásának részleteit lásd a FAQ oldalon az "Ajándékutalványok" menüpont alatt.