A legérdekesebb márkák közé tartozik a japán Seiko óramárka, amely kiváló minőségű női modelleket gyárt, amelyek napról napra népszerűbbek és a rendszeresen megjelenő új kollekcióknak köszönhetően egyre változatosabbak.

olvass tovább

Női Seiko Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Luxus tagadhatatlan minőséggel kombinálva? Nálunk ez lehetséges! A Seiko női karórák tökéletes választás minden elegáns nő számára, aki értékeli a legmagasabb minőségű kiegészítőket. Válassza az időtlen dizájnt, és döntsön a női Seiko órák mellett.

Japán Seiko női órák - válasszon egy nagy hagyományokkal rendelkező márkát

A Seiko az egyik legrégebbi és ma már az egyik legnépszerűbb Japánból származó óragyártó. Kezdetben a Seiko órák nem voltak egy szinten az európai órák minőségével, de a cég alapítójának gyorsan sikerült áthidalnia a szakadékot, és sikereket elérni a piacon. Manapság a Seiko mérnökei azok, akik új megoldásokat vezetnek be a piacra, amelyeket később a konkurens vállalatok is felhasználnak. Ilyen például a Kinetic technológia, amely lehetővé teszi az akkumulátor töltését, miközben az óra a csuklón van és mozgásban van.

Népszerű Seiko Classic női órák - átgondolt választás

A Seiko egyik erőssége a széles árkategóriájú órák gyártása. Ennek eredményeképpen minden pénztárcának megfelelő modelleket, valamint magasabb árú exkluzív modelleket is tudtunk kínálni. Ebben a kategóriában a Seiko női karórákat mutatjuk be, amelyek több, a piacon nagyon népszerű kollekcióból származnak. A Classic sorozat a legjobban képviselteti magát. Ezek olyan órák, amelyek valószínűleg női vásárlóink széles körének tetszenek. A kollekciót a klasszikus design jellemzi - kerek számlapok egyszerű formájú indexekkel és mutatókkal, valamint elegáns bőrszíjakkal vagy karkötőkkel. A Seiko Classic női órák azoknak a hölgyeknek szólnak, akik olyan órát keresnek, amely bármilyen ruhához illik a ruhatárukban - mind az alkalmi, mind a hivatalos ruhákhoz.

A nagyszerű megjelenés szerelmeseinek - női Seiko Solar és Seiko Exclusive Diamonds órák.

A kissé merészebb dizájn iránt érdeklődő női vásárlóknak a Solar modellt kell keresniük. Ez az óra téglalap alakú számlapot kapott, amely karcsú megjelenést és feltűnő karkötőt kölcsönöz az összképnek. Az óra számlapját finom kristályok díszítik, amelyek egyedi csillogást kölcsönöznek az órának. Ha viszont néhány hölgynek nem elég a kristályok száma, remek választás lehet a Seiko Exclusive Diamonds órakollekció, amely a számlapon elhelyezett gyémántokat a boríték arany színével kombinálja, így az egész óra fényűző érzést kölcsönöz.

Seiko Automatic női karóra - a tökéletes modell a női rajongóknak

Seiko női órákat is kínálunk automata szerkezetű órákkal, amelyeknél nincs szükség elemre. Az ilyen órák az Automatic sorozatban találhatók. A sorozat modelljei kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek: rozsdamentes acél és a számlapot védő edzett ásványi üveg. Különlegessége a dupla dátumkijelzés, amely a hét napját és a hónapot mutatja.