A Suunto Core órákat olyan emberek számára tervezték, akik szeretik az olyan tevékenységeket, mint a hegymászás, a túrázás, a búvárkodás és más, mind szabadidős, mind versenyszinten. Ha csúcsminőségű órát szeretne, és aktív ember, válasszon egy Suunto Core okosórát.

olvass tovább

Suunto Core Karórák

(1)

Legnépszerűbb elöl
 1. -34%
  Suunto Core Black Red Férfi Karóra Suunto Core Black Red Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  88 250 Ft 58 250 Ft

  Suunto Core Black Red SS023158000

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Suunto Core magasságmérővel, mélységmérővel, barométerrel és elektronikus iránytűvel van felszerelve. Óra, stopperóra és naptár funkciókat is kínál, az idős, de tiszteletre méltó Suunto Vector sikerének mintájára méltó utód, amely pontosan ellát minket a szükséges információkkal. Ezenkívül az óra egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely növeli a felhasználó biztonságát kihívást jelentő körülmények között.

Suunto Core órák - ideális hegymászáshoz

A Suunto Core magasságmérő nélkülözhetetlen műszer a hegymászáshoz. A készülék megmondja az aktuális tengerszint feletti magasságot, tájékoztatja Önt a megmászott útvonalról és a szintkülönbségről. A Core az egész utat tárolja az Ön számára, hogy elemezhesse teljesítményét. A Suunto a Core-t barométerrel is felszerelte, így előre láthatja a változékony hegyi időjárás változásait. Radikálisan változó időjárási körülmények esetén a Suunto figyelmeztet a közelgő viharra.

Békés utazás a Suunto Core óra Alti és Baro üzemmódjával

Az Alti és Baro üzemmódok automatikusan alkalmazkodnak az Ön tevékenységéhez. A funkció érzékeli a mozgást, és ha szünetet tart, a Baro üzemmód aktiválódik a légköri nyomás változásainak rögzítésére, míg emelkedéskor az Alti üzemmód megjegyzi a magassági változásokat. Ez egy kényelmes megoldás, amely nem teszi lehetővé, hogy elfelejtsük a helyes leolvasás beállítását. A digitális iránytű a fő irányokat vagy a közbenső irányokat és az északi irányt mutatja. Az iránytűt úgy lehet beállítani, hogy tartsa az irányt, ami nagyban megkönnyíti a terepen való navigációt, és biztosítja, hogy ne térjünk le a kiválasztott útvonalról. Egy másik biztonsági funkció a napfelkelte és napnyugta idejét mutató óra. Mostantól nem kell aggódnod, hogy besötétedik. A Core több mint 400 helyszínt tárol a memóriájában a világ minden tájáról, így Önnek csak ki kell választania az Önhöz legközelebbi helyszínt, hogy megtudja a napfelkelte és napnyugta pontos idejét.

Vízi sportok csak Suunto Core készülékkel

Az óra mélységmérővel van felszerelve, és búvárkodásra tervezték. Jelzi az aktuális mélységet és a maximális merülési mélységet. A készülék által rögzített maximális mélység 10 m. A Suunto Core alapvető kültéri funkciókat biztosít egy könnyű, masszív tokba zárva.