Az Aerowatch svájci óramárka példát mutat arra, hogyan kell az időmérőket létrehozni. A hosszú hagyományoknak, a klasszikus formatervezésnek és a legapróbb részletekre való rendkívüli odafigyelésnek köszönhetően az Aerowatch termékek szenzációs választás mindazok számára, akik kiváló minőségű, ugyanakkor rendkívül esztétikus órát keresnek. Az Aerowatch időmérők között külön kategóriát képviselnek a női órák. Ezek a szokatlan órák igazi ritkaságot jelentenek minden olyan hölgy számára, aki nem elégszik meg a hétköznapi modellekkel, hanem valami különlegesre vágyik. Ilyenek az Aerowatch modellek.

olvass tovább

Női Aerowatch Karórák

(1)

Legnépszerűbb elöl
 1. -10%
  Aerowatch Les Grandes Classiques Quartz Női Karóra Aerowatch Les Grandes Classiques Quartz Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  249 490 Ft 224 540 Ft

  Aerowatch Les Grandes Classiques Quartz 42980-RO03

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

Az Aerowatch női karórák a nőiesség kvintesszenciája. Ezek a finom modellek nagyon jól megmunkált mechanizmusokat rejtenek. A kivitelezésük az óraművészet gyöngyszeme. Minden részletében kifinomult, évekig gyönyörködtetik majd tulajdonosuk szemét!

Aerowatch női karórák - svájci precizitás

Az Aerowatch női karórákba a gyártó csak a legjobb minőségű svájci szerkezeteket építette be, ami garantálja a tökéletes munkakultúrát és a hosszú távú működést. A kínálatban megtalálhatóak mind a kvarcórák, amelyeket egy nagy teljesítményű belső akkumulátor működtet, mind az automata órák, amelyeket a tulajdonos kezének mozgása hajt. Működési elvükben különböznek, de egy dolog közös bennük - a rendkívül pontos működés. Az automata szerkezetű órák hasznosak lehetnek az aktív hölgyek számára, akik egész nap mozgásban vannak - csak így az óra mindig áram alatt marad. A kvarcmodellek viszont remek választás azoknak a nőknek, akiknek állandó aktivitást igényel az órájuk, és értékelik, hogy nem zavarják a működését.

Az Aerowatch svájci női órák rendkívüli szépsége

A női Aerowatch órák nem csak kivételes pontosságot, hanem olyan lenyűgöző dizájnt is képviselnek, amelyet egyetlen más óra sem tud felülmúlni. Az Aerowatch női karórák klasszikus formatervezéssel és innovatív ötletekkel ötvözve a klasszikus analóg időmérők újragondolását képviselik. Az egyik legjobb példa erre az Aerowatch 1942 Night and Day modell, amely nem csak az aktuális napszakot mutatja, de ezt egy forgó tárcsának köszönhetően teszi, amely a számlap több mint felét elfoglalja! Egy ilyen exkluzív női karóra ideális választás minden olyan hölgy számára, aki számít az eredetiségre és a tulajdonában lévő tárgyak egyediségére.

Aerowatch női karórák, vagy klasszikus stílusban

Igazán klasszikus svájci órák - így jellemezhető az Aerowatch márka. Ilyen például többek között az Aerowatch 1942 Lady Elegance Automatic modell, amelynek kivitelezése a századfordulón gyártott első órák némelyikét idézi. Érdemes megemlíteni az óra guilloche számlapját, amely kortárs hangulatot kölcsönöz. Eközben az Aerowatch 1942 Butterfly Limited Edition modell egy jól megtervezett női időmérő, amelyet a gyöngyház számlap páratlan díszítése jellemez - a pillangók és a selymes ágak formájú díszítések könnyedséget kölcsönöznek az órának. Az elegánsan megtervezett mutatók esztétikus ízvilágot kölcsönöznek, míg a 12 óránál lévő gyémánt a luxus finom jegyeit hordozza.