A D1 Milano egy márka, amelyet Dario Spallone alapított Milánóban 2013-ban. Az óraiparban az egyik leggyorsabban növekvőnek elismert. Fő célja, hogy órákat készítsen kiváló minőségű anyagokból és a legnagyobb figyelmet fordítva a részletekre.

olvass tovább

D1 Milano Kaórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A D1 Milano nagy gondot fordít arra, hogy a számlap és a szíj vagy a karperec minden egyes kombinációja egyedi és figyelemfelkeltő legyen. A dinamikusan fejlődő márka számos kollekciót adott már ki nőknek és férfiaknak egyaránt. Emellett nem csak a termékei dizájnján, hanem a viselés kényelmén is dolgozik. A vállalat olyan anyagokat használ, mint a puha polikarbonát, polírozott fémötvözetek, természetes bőrök kombinációja, valamint mindenféle gumi. A márka 600 értékesítési ponttal rendelkezik, amelyek százötven országban találhatók.

D1 Milano órák - hagyomány mindenkinek

Az olasz D1 Milano órákat határozott formák és tökéletes színkombinációk jellemzik. A márka az 1970-es évek klasszikusaira összpontosít, amelyeket egyedi hangulatban mutatnak be. A D1 Milano órák e stílusa lehetővé teszi a hagyományokat idéző kiegészítők létrehozását. Az átvett szokások rendkívül fontosak az olaszok számára, és ennek köszönhetően létrejöhetett egy olyan márka, amely a kiegészítők segítségével hangsúlyozza ezek fontosságát.

A D1 Milano márka tökéletesen bemutatta a régi világ dizájnját egy kissé modernebb megjelenésbe formálva. Ez tökéletes a hitelesség minden rajongójának. A jellegzetes, eredeti formájú lünetta különösen vonzónak tűnik. A modellek minden egyes részletével kifejezik a személyiségét.

A D1 Milano márka óráit karcsú, de nagyon robusztus kialakítás jellemzi. Ezenkívül rendkívül sokoldalúan felhasználható. A készülékek egyenes szélű burkolattal rendelkeznek, amely diszkréten illeszkedik a karkötőhöz vagy a szíjhoz.

D1 Milano órák - találja meg kedvenc sorozatát

A márka igen széles készülékválasztékkal rendelkezik, amely női és férfi csuklóra egyaránt felkészített órákat tartalmaz. Ezenkívül a modellek különböző funkciókkal rendelkeznek. Fel vannak szerelve a hónap napjának dátumával vagy kronográffal. Képesek az időt 24 órás formátumban leolvasni. A vállalat kvarc vagy automata készülékeket kínál, amelyek Seiko vagy Miyota mechanizmusokkal vannak felszerelve.

A márka kínálatában található órák némelyike a merészség megtestesítője. Találhatunk csontváz formájú, nyitott szív formájú és akár átlátszó fedéllel ellátott modelleket is. Az így készült dizájn rendkívül eredetinek tűnik.

D1 Milano óraüzlet

A finomság és az időtlenség a funkcionalitással párosulva tette lehetővé a D1 Milano márka létrehozását, amely a megalakulása óta figyel a részletekre és minden egyes részletre odafigyel. Ez a megközelítés az, ami olyan hírnevet adott a márkának, amely lehetővé tette, hogy világszerte számos üzletet nyisson.