Kiváló minőségű óra alacsony áron? Lehetséges! Az alábbi kategóriában férfi és női modellek egyaránt megtalálhatók. Eredeti vagy inkább klasszikus? A választás az Öné.

olvass tovább

Ex-Elemzés Karórák

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. -10%
  Emporio Armani ART5006-outlet Férfi Karóra Emporio Armani ART5006-outlet Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  177 440 Ft 159 690 Ft

  Emporio Armani ART5006-outlet ART5006-outlet

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -10%
 3. -37%
  Rosefield Small Edit Outlet Női Karóra Rosefield Small Edit Outlet Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  44 454 Ft 28 181 Ft

  Rosefield Small Edit Outlet 26SRGD-271-outlet

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A tökéletes órát keresed magadnak, de nem szeretnél sok pénzt költeni rá? Megoldást kínálunk Önnek! Válassza ki az egyik after-show órák nagyszerű áron, és élvezze semmi minket évekig.

Márkás after-show órák - megéri?

Esetleg egy márkás óráról álmodsz, de nem szeretnéd az összes megtakarításodat erre költeni? Ha ez a helyzet, érdemes utángyártott modelleket keresni. Ezek olyan órák, amelyeken általában kisebb karcolások vagy kopások vannak, amelyek akkor keletkeztek, amikor a modelleket az ügyfelek rendelkezésére bocsátották a helyhez kötött üzletben. Ezek a kisebb használati nyomok azonban semmilyen módon nem befolyásolják a készülék működését - a kínált utólagos órák mindegyike teljes értékű termék. Egy ilyen modell megvásárlása ezért kiváló módja a megtakarításnak, mivel a kedvezmény gyakran több száz zlotyt is elér.

Csúcsmárkák alacsony áron

Svájci, japán és dán márkák - az elérhető modellek széles választékában mindenki számára van valami. Olyan neves óragyártó óriások óráit kínáljuk, mint a Roamer, a Citizen, az Adriatica, a Pierre Ricaud vagy a Doxa, sőt az egyik legelismertebb sportóragyártó, a finn Suunto is. Sportos vagy elegáns, acél, kerámia vagy kényelmes szilikon szíjjal, a választás az Öné! Ezek csúcsminőségű modellek, amelyeknél vonzóbb áron nem lehet kapni.

Márkás utángyártott órák korlátozott választéka

Az értékesítés utáni modellek nagyon népszerűek az ügyfelek körében, ami azt jelenti, hogy számuk korlátozott. Sokan közülük nagyon gyorsan elfogynak a rendkívül vonzó ár és az órák minőségének aránya miatt. A kisebb használati nyomokat a teljes érték több mint 40%-át kitevő árengedmények bőven ellensúlyozzák. Ha tehát nem akar lemaradni egy jó üzletről, tartsa szemmel a márkás after-show órák kategóriáját.