A Davosa egy olyan márka, amely elsősorban termékeinek magas minőségével van összefüggésben. A gyártó az időtlenségre és az eleganciára alapozva gondosan építi óraportfólióját, női és férfi órák számára egyaránt kollekciókat hoz létre, amelyek a különböző ízlések és stílusok széles skálájának megfelelnek.

olvass tovább

Női Davosa Karórák

(9)

Legnépszerűbb elöl
 1. Davosa LunaStar Női Karóra Davosa LunaStar Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  144 395 Ft

  Davosa LunaStar 168.573.15

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -35%
  Davosa Classic Női Karóra Davosa Classic Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  115 384 Ft 75 000 Ft

  Davosa Classic 168.587.55

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. -35%
  Davosa Pianos II Ladies Női Karóra Davosa Pianos II Ladies Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  92 307 Ft 60 000 Ft

  Davosa Pianos II Ladies 167.565.45

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. Új termék
 5. Davosa Classic Női Karóra Davosa Classic Női Karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  100 000 Ft

  Davosa Classic 167.587.15

  Ingyenes szállítás a rendelésre
 6. -25%
  Davosa Amaranto Női Karóra Davosa Amaranto Női Karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  92 307 Ft 69 230 Ft

  Davosa Amaranto 167.561.22

  Ingyenes szállítás a rendelésre
Legnépszerűbb elöl

Óraüzletünkben a Davos női karórák nagy választékát találja, amelyek a luxus levegőjét és a klasszikusok finom érintését fogják érezni a csuklóján. Olyan modellekről van szó, amelyek csodálatosan kiegészítik a formális, a hivatalos, a koktél, az üzleti és az alkalmi öltözékeket, egy csipetnyi csillogást kölcsönözve minden hölgynek és minden öltözékének.

Davosa női órák - finom tökéletesség

A Davosa a stílus és az előkelőség védjegye - a Davosa női karóra kollekciók azt mutatják, hogy a márka törődik női vásárlóival. A Classic sorozat önmagáért beszél, ezek a klasszikus modellek nagy teljesítményű kvarcművekkel vannak felszerelve. Az elegáns és időtlen órák további nagyszerű kollekciói közé tartoznak a Pianos II Ladies, az Irisea, a Vireo, a Memory, az Arielle, a Dreamline, az Audrey és a csodálatosan elegáns Davosa Vintage női órák, amelyek a letűnt időkre emlékeztetnek. A csontvázas órák rajongói számára a Davosa elkészítette a Grande Diva Manual sorozatot, amely kézi felhúzású mechanizmussal rendelkezik. A szokatlan formák kedvelői az Oval kollekcióban találják meg a szerelem szellőzőnyílását - a választék sokaságától elborul az ember feje, a hölgyek pedig kényeztetve érezhetik magukat a gyártó által!

Davos női karóra, egy univerzális kiegészítő a legmagasabb minőségben

Nem kell tovább keresgélnie egy klasszikus, mégis gyönyörű órát, amely kiemeli csodálatos, egyedi személyiségét, és bármilyen öltözéket díszít. A Davosa márka valóra váltja az álmát, és egy olyan órával ruházza fel, amely a legmagasabb minőséget képviseli, precíz óraművel, amely felbecsülhetetlen időt mér az Ön számára. Kényeztesse magát a luxussal, és vásároljon Davosa női karórát a Zegarownia.pl oldalon még ma, vagy ajándékozza meg szeretteit.

Davosa női karóra üzlet Varsóban

Ha időtálló óramodelleket keres, amelyek minőségükkel és hírnevükkel is kitűnik, akkor a Davosa női órák Önnek szólnak! Látogasson el üzletünkbe vagy a Zegarownia.pl weboldalra, és nézze meg a Davosa órákat. Ezeknél az óráknál a legalacsonyabb árakat találja Varsóban.