Ametiszt számlap a limitált kiadású Venezianico Nereide Ametista órán

Venezianico

Ametiszt számlap a limitált kiadású Venezianico Nereide Ametista órán

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

15 április 2024

A Venezianico márka bejelentette egy új, 400 darabra limitált Nereide Ametista modell bevezetését. Az óra ötvözi a venezuelai kézművesség gazdag hagyományait a kortárs anyagokkal való kísérletezéssel. Az ametiszt számlap és a rozsdamentes acél borítás mellett a modell a lünetta volfrám felhasználásával tűnik ki. Ez egy rendkívül tartós fém, amely kiváló mechanikai tulajdonságairól ismert.

  • Az olasz Venezianico gyártó bejelentette az egyedülálló Nereide Ametista modell közelgő piacra dobását, amely ametiszt számlapot tartalmaz.
  • Az óra 400 darabra limitált példányszámban lesz kapható.
  • A modell a Eorak.hu oldalon lesz kapható.
  • További információk az órákról a blogunkon találhatók.

Az ametiszt eleganciája és ragyogása a Venezianico Nereide Ametista órában

Az ametiszt egy kvarcfajta, amelynek lila árnyalatai a világos, finom árnyalatoktól az intenzív, mély színekig terjednek. Szépségét az emeli ki, hogy képes finoman visszaverni a fényt, gyönyörű, csillogó hatást keltve. Kivételes ragyogása és eleganciája miatt az ametisztet kiváló minőségű ékszerek és művészeti tárgyak készítésére használják. A középkor óta kitüntetett helyet foglal el a velencei ékszerek és dísztárgyak készítésében. Ez a drágakő mindig is lenyűgözte és inspirálta a kézműveseket, az elegancia és a kifinomultság szimbólumává vált.

Venezianico Nereide Ametista kéznél van

A Venezianico Nereide Ametista óra egyedülálló ametiszt számlapja.

A Venezianico Nereide Ametista óra egyedi számlapjához valódi ametisztet használnak. A számlap egyetlen ametisztdarabból készült, ami nem könnyű feladat. A vastagsága mindössze 0,4 mm. Ez a művelet kivételes precizitást és gondos szerszámellenőrzést igényel, tekintettel a kő természetes törékenységére és szilánkosodásra való hajlamára. Miután ez a fázis befejeződött, a korongot gondosan összeszerelik a szakképzett mesteremberek.

Venezianico Nereide Ametista pajzs

Venezianico Nereide Ametista divera funkcionalitással

Az egész Nereide kollekció az azonos nevű tengeralattjáróból merít ihletet, annak képe díszíti az óra csavaros hátlapját. A modell csavarozható koronával és volfrámbetétes percskálával ellátott forgó lünettával is rendelkezik, ami a 20 ATM-es vízállósági besorolással együtt búvárórává teszi. Az óra 42 milliméteres méretű burkolata 316L rozsdamentes acélból készült. Az ametiszt színű számlapot jól olvasható lineáris indexek és svájci Super-LumiNova BGW9 lumineszcens bevonattal ellátott mutatók egészítik ki. A hónap napjainak dátumát 3 óránál helyezték el.

Venezianico Nereide Ametista gravírozott fedelű Venezianico Nereide Ametista

A Venezianico Nereide Ametista acél szíjjal is kapható.

A Venezianico számlapját belső tükröződésgátlóval ellátott zafírüveg védi a sérülésektől. Az óra szíve, amely a pontosságot biztosítja, a svájci Selitta SW200-1 automata szerkezet, amelyet egy olasz gyártmányú, lila gumiszíj egészít ki, amely színében megegyezik az óra számlapjával. Egy acél szíjjal ellátott szett is kapható lesz.

Venezianico Nereide Ametista a szíj és a karkötő


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.