Gyöngyház számlap és volfrám lünetta - az elegancia és a funkcionalitás kombinációja a Venezianico Nereide Tungsteno 39 búvárban

Venezianico

Gyöngyház számlap és volfrám lünetta - az elegancia és a funkcionalitás kombinációja a Venezianico Nereide Tungsteno 39 búvárban

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

29 február 2024

A Venezianico bemutatta az új Nereide Tungsteno 39 modellt, amely két változatban kapható. Ez egy magas vízállósági fokozattal rendelkező búváróra, amelynek neve a venezuelai tengerészeti technológia egyik utolsó csodájáról, a Nereide tengeralattjáróról származik. Az óra jellegzetes számlapja gyöngyházból készült.

 
 

Venezianico Nereide Tungsteno 39 - a tartósság és a modern design kombinációja

A Nereide Tungsteno 39 a magasztos specifikációi ellenére mindössze 10,5 mm vastag, így az óra nemcsak praktikus, hanem elegáns is. Eleganciáját és kifinomult sziluettjét a karcsú és megbízható Miyota 9039 óraműnek köszönheti. A kék és fekete árnyalatokban elérhető gyöngyházszínű számlap jellegzetes stílust kölcsönöz. A tartós és karcálló anyagból készült volfrám lünettával kiegészítve a Venezianico legújabb modellje a forma és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát kínálja.

 

Venezianico Nereide Tungsteno kék

 

A gyöngyház varázsa a Venezianico Nereide Tungsteno 39 óra számlapján.

A gyöngyház használata az óra számlapján élénk fényvisszaverődéseket varázsol az órára. A számlap felülete a különböző színek és árnyalatok sokaságával elevenedik meg, amelyek együttesen gyönyörű vizuális élményt nyújtanak. A gyöngyház természetes fényt kölcsönöz a számlapnak, olyan hatást keltve, amely jelentős bájt kölcsönöz az órának. A számlapot lineáris indexek egészítik ki, amelyek a mutatókhoz hasonlóan BGW9 Super-LumiNova lumineszcens vegyülettel vannak bevonva. A teljes számlapot tükröződésmentesítő bevonattal ellátott zafírüveg védi.

 

Venezianico Nereide Tungsteno profilja

 

A Venezianico Nereide Tungsteno 39 tökéletes egyensúlyt teremt az elegancia és a praktikum között.

A Venezianico Nereide 39 316L rozsdamentes acélból készült burkolata egyszerű eleganciát és minőséget testesít meg. Szatén és polírozott felületével tökéletes egyensúlyt biztosít a kifinomultság és a praktikum között. Az óra kényelmesen illeszkedik a csuklóra, és mind a sportos, mind az elegáns megjelenéshez stílust kölcsönöz. A borítékon egy 120 kattintással forgatható volfrám lünetta található. A borítékhoz egy Canova karkötő kapcsolódik, míg az óra első 500 darabja egy kényelmes gumiszíjjal is érkezik. Ideális sportos használatra, megbízható alternatíva lesz minden víz alatti kalandban.

 

Venezianico Nereide Tungsteno fekete

 

Venezianico Nereide Tungsteno 39 - luxus búváróra egyedi gravírozással

A Venezianico óra gyönyörűen gravírozott házfedéllel rendelkezik, amely a Nereide tengeralattjárót ábrázolja, amely az egész kollekciót inspirálja. A hajó a víz alá merülve van ábrázolva, emlékeztetve arra, hogy ez az óra akár 200 méteres mélységig is képes merülni. A forgó lünetta mindeközben lehetővé teszi a merülési idők nyomon követését. A Venezianico Nereide Tngsteno 39 műve a minőségéről ismert Miyota 9039 japán automata óraművön alapul. 24 ékszert hordoz, és az óránkénti 28 800 rezgésnek köszönhetően nagy pontosság jellemzi. Ennek a szerkezetnek a járástartaléka 42 óra.

 

Venezianico Nereide Tungsteno gravírozott fedél


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.