A Leanschi egy osztrák vállalat, amely prémium kategóriás kiegészítők gyártásával foglalkozik. Ezek olyan termékek, amelyek mindenekelőtt praktikusak, tartósak és esztétikusak; a gyártók nem törődnek azzal, hogy luxusnak tűnjenek. A kínálatban megtalálhatóak az automata órákhoz való rotomatok, tárolódobozok vagy utazótáskák. Kiváló minőségű kiegészítők? Nézze meg a márka ajánlatait!

olvass tovább

Leanschi - Watch Winders and Watch Cases

(9)

Legnépszerűbb elöl
 1. Leanschi Red Óraforgató Leanschi Red Óraforgató
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  284 615 Ft

  Leanschi Red WM04-BRED

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. Leanschi Black Óraforgató Leanschi Black Óraforgató
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  284 615 Ft

  Leanschi Black WM04-ALLB

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. Leanschi Black Óraforgató Leanschi Black Óraforgató
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  61 461 Ft

  Leanschi Black WWXL-1BLA

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. Leanschi Black Óraforgató Leanschi Black Óraforgató
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  284 615 Ft

  Leanschi Black WM04-BLAK

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Leanschi dobozokat és rotomátokat az órakészítés, a jó kézművesség és a funkcionalitás szerelmeseinek találták ki. A stílusos kivitelezés kéz a kézben jár a márka által vallott egyéb értékekkel. Mint a gyártó honlapján olvashatjuk, nagy hangsúlyt fektetnek az őszinteségre és a partnerségre - mind a más márkákkal való együttműködéseknél az új kollekciók tekintetében, mind a forgalmazókkal, kiskereskedőkkel stb. folytatott tevékenységeknél. Az alapítók úgy vélik, hogy a közös munka a kreativitás és a friss ötletek forrása.

Leanschi rotomatok és dobozok - kiegészítők esztétáknak és praktikus érzékkel rendelkezőknek

A Leanschi márka abból a vágyból született, hogy az óragyártásból származó személyes kiegészítőket továbbfejlesszék, és funkcionalitásukat a mindennapi használathoz igazítsák. A gyártó által készített kiegészítőket a praktikum mellett a letisztult forma és a modern design jellemzi. Kitűnnek a tömegből, miközben lehetővé teszik, hogy diszkrétek maradjanak, és finoman elkísérjék Önt az utazásainkon és a mindennapokban. Olyan dolgok, amelyeket használni akarsz - egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik az életet. Ideális ajándékötlet az igazi esztéták számára.

A Leanschi kínálatában különböző méretű rotomatok találhatók, amelyek jól működnek az automata órák hívei számára, óratároló dobozok és tokok - nagyszerűek utazáshoz, vagy amikor biztonságosan szeretné szállítani óráját egyik helyről a másikra. A gyártó által létrehozott új termékek közé tartoznak a kiegészítők táskák és pénztárcák, valamint mandzsettagombok és karkötők formájában.

Milyen jellemzői vannak a Leanschi rotomatoknak?

A Leanschi rotomatokat minőségi anyagok és érdekes funkcionalitás jellemzi. Gyártásuk során lakkozott fát és vegán bőrt használnak. A készülékek motorjait Japánban tervezték. Az egész készülék könnyen kezelhető, ami egy LCD kijelzőn keresztül történik. A nagyon alacsony mágneses térkibocsátás nem befolyásolja az óra befogásának működését. A készülékhez tápegység és/vagy akkumulátor tartozik.

A Leanschi rotomatokat egy "boost" funkció jellemzi, amelyet olyan órákhoz terveztek, amelyek járástartaléka teljesen kimerült, mielőtt a készülék kamrájába helyezték volna. Ez a funkció megtalálható a kiválasztott termékekben. Az alvási opció 12 órás szünetet tesz lehetővé, hogy ne zavarja az alvást. Ha a forgókészülék ki van kapcsolva, az órák a 12 órás rendszernek köszönhetően a megfelelő függőleges helyzetbe kerülnek. A LED technológia alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. Az óratekercselő rekeszek úgy vannak kialakítva, hogy kisebb és egészen nagyméretű termékek is elférjenek benne.

Hivatalos Leanschi kiskereskedő - hivatalos szaküzlet - forgalmazó

Az üzletünkben kapható összes Leanschi tartozék egy hivatalos forgalmazótól származik. Ha tőlünk vásárol, biztos lehet a termék eredetiségében és a 2 éves garanciában.