A Leanschi egy osztrák vállalat, amely prémium kategóriás kiegészítők gyártásával foglalkozik. Ezek olyan termékek, amelyek mindenekelőtt praktikusak, tartósak és esztétikusak; a gyártók nem törődnek azzal, hogy luxusnak tűnjenek. A kínálatban megtalálhatóak az automata órákhoz való rotomatok, tárolódobozok vagy utazótáskák. Kiváló minőségű kiegészítők? Nézze meg a márka ajánlatait!

olvass tovább

Leanschi - Watch Winders and Watch Cases

Hivatalos kereskedő Engedélyezett márkakereskedő vagyunk. A termék hivatalos forgalmazótól vagy gyártótól származik. Minden termékhez hivatalos gyártói garancia, eredeti csomagolás és használati utasítás tartozik.

(10)

Legnépszerűbb elöl
 1. Leanschi Black Óraforgató Leanschi Black Óraforgató
  Ingyenes szállítás 24H
  61 461,00 Ft

  Leanschi Black WWXL-1BLA

  Ingyenes szállítás 24H
 2. Leanschi Black Tok Leanschi Black Tok
  Szállítás 24H
  32 307,00 Ft

  Leanschi Black WRO3-BLAK

  Szállítás 24H
 3. Leanschi Black Óraforgató Leanschi Black Óraforgató
  Ingyenes szállítás 24H
  284 615,00 Ft

  Leanschi Black WM04-BLAK

  Ingyenes szállítás 24H
Legnépszerűbb elöl

A Leanschi dobozokat és rotomátokat az órakészítés, a jó kézművesség és a funkcionalitás szerelmeseinek találták ki. A stílusos kivitelezés kéz a kézben jár a márka által vallott egyéb értékekkel. Mint a gyártó honlapján olvashatjuk, nagy hangsúlyt fektetnek az őszinteségre és a partnerségre - mind a más márkákkal való együttműködéseknél az új kollekciók tekintetében, mind a forgalmazókkal, kiskereskedőkkel stb. folytatott tevékenységeknél. Az alapítók úgy vélik, hogy a közös munka a kreativitás és a friss ötletek forrása.

Leanschi rotomatok és dobozok - kiegészítők esztétáknak és praktikus érzékkel rendelkezőknek

A Leanschi márka abból a vágyból született, hogy az óragyártásból származó személyes kiegészítőket továbbfejlesszék, és funkcionalitásukat a mindennapi használathoz igazítsák. A gyártó által készített kiegészítőket a praktikum mellett a letisztult forma és a modern design jellemzi. Kitűnnek a tömegből, miközben lehetővé teszik, hogy diszkrétek maradjanak, és finoman elkísérjék Önt az utazásainkon és a mindennapokban. Olyan dolgok, amelyeket használni akarsz - egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik az életet. Ideális ajándékötlet az igazi esztéták számára.

A Leanschi kínálatában különböző méretű rotomatok találhatók, amelyek jól működnek az automata órák hívei számára, óratároló dobozok és tokok - nagyszerűek utazáshoz, vagy amikor biztonságosan szeretné szállítani óráját egyik helyről a másikra. A gyártó által létrehozott új termékek közé tartoznak a kiegészítők táskák és pénztárcák, valamint mandzsettagombok és karkötők formájában.

Milyen jellemzői vannak a Leanschi rotomatoknak?

A Leanschi rotomatokat minőségi anyagok és érdekes funkcionalitás jellemzi. Gyártásuk során lakkozott fát és vegán bőrt használnak. A készülékek motorjait Japánban tervezték. Az egész készülék könnyen kezelhető, ami egy LCD kijelzőn keresztül történik. A nagyon alacsony mágneses térkibocsátás nem befolyásolja az óra befogásának működését. A készülékhez tápegység és/vagy akkumulátor tartozik.

A Leanschi rotomatokat egy "boost" funkció jellemzi, amelyet olyan órákhoz terveztek, amelyek járástartaléka teljesen kimerült, mielőtt a készülék kamrájába helyezték volna. Ez a funkció megtalálható a kiválasztott termékekben. Az alvási opció 12 órás szünetet tesz lehetővé, hogy ne zavarja az alvást. Ha a forgókészülék ki van kapcsolva, az órák a 12 órás rendszernek köszönhetően a megfelelő függőleges helyzetbe kerülnek. A LED technológia alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. Az óratekercselő rekeszek úgy vannak kialakítva, hogy kisebb és egészen nagyméretű termékek is elférjenek benne.

Hivatalos Leanschi kiskereskedő - hivatalos szaküzlet - forgalmazó

Az üzletünkben kapható összes Leanschi tartozék egy hivatalos forgalmazótól származik. Ha tőlünk vásárol, biztos lehet a termék eredetiségében és a 2 éves garanciában.