A COROS 2016 óta van jelen a multisport órák piacán, székhelye a kaliforniai Tustinban található. Ezek kiváló minőségű, több sportágat is kiszolgáló okosórák, amelyek a legkeményebb körülmények között is képesek teljesíteni. Céljuk, hogy támogassák a felhasználót az intenzív sporttevékenységek során, és segítsenek áttörni az akadályokat, korlátokat és elérni a kitűzött célokat. Az okosórák többek között a hosszútávfutóknak, triatlonistáknak és a hegyi sportok szerelmeseinek szólnak.

olvass tovább

Coros Smartwatches

(18)

Legnépszerűbb elöl
 1. Coros APEX 2 Pro Unisex Sportóra Coros APEX 2 Pro Unisex Sportóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  218 090 Ft

  Coros APEX 2 Pro WAPX2P-GRY

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. Bestseller-18%
  Coros Apex 46 mm Unisex Okosóra Coros Apex 46 mm Unisex Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  154 454 Ft 127 181 Ft

  Coros Apex 46 mm WAPX-WHT

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. Coros Vertix 2 Unisex Okosóra Coros Vertix 2 Unisex Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  309 000 Ft 293 909 Ft

  Coros Vertix 2 WVTX2-SVR

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. -10%
  Coros Pace 2 Unisex Sport Karóra Coros Pace 2 Unisex Sport Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  90 818 Ft 81 727 Ft

  Coros Pace 2 WPACE2-WHT

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 5. Coros Vertix 2 Unisex Okosóra Coros Vertix 2 Unisex Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  309 000 Ft 287 909 Ft

  Coros Vertix 2 WVTX2-BLK

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 6. Coros APEX 2 Pro Unisex Sportóra Coros APEX 2 Pro Unisex Sportóra
  Ingyenes szállítás14 napon belül
  218 090 Ft 213 727 Ft

  Coros APEX 2 Pro WAPX2P-BLK

  Ingyenes szállítás14 napon belül
Legnépszerűbb elöl

A pontos mérési adatokon alapuló Coros okosórák jelentéseket adnak, miközben maximalizálják a biztonságot versenyzés, edzés és más intenzív testmozgás során. Feladataik közé tartozik a pulzusszám, a vér oxigénszintjének, a sebességnek és a teljesítménynek a nyomon követése, a szervezet képességének felmérése az erőfeszítés növelésére vagy csökkentésére, pontos adatok szolgáltatása a paraméterek optimalizálásához, valamint az edzés átfogó, grafikus elemzése.

Praktikus és funkcionális Coros okosóra

A Coros okosórák fejlett GPS-ként, hőmérőként vagy barométerként is működnek. Ezek az okosórák könnyűek, robusztusak és vízállóak. Nemcsak gyakorlati szempontból, hanem vizuálisan is kiemelkednek. A COROS márka a legjobban a szabad levegőhöz, a hegyekbe és a természethez illik. Tökéletesen ötvözi a csúcstechnológiát és a nagy teljesítményű sportot.

Coros okosóra sportolók által és sportolóknak tervezve

A kiváló minőségű hardver és az innovatív technológiai megoldások olyan strapabíró okosórákat biztosítanak a sportolók számára, amelyekre a legszélsőségesebb körülmények között is lehet számítani. Erőteljes és intuitív kezelőfelület jellemzi a Coros okosórákat. Sportolók tervezték, tesztelték és finomították őket, és a sportolók szem előtt tartásával készültek. A márkanagykövetek olyan sportolók, akik több világrekordot is megdöntöttek.

Coros óraüzlet Varsóban

Látogasson el még ma a helyhez kötött üzletünkbe vagy weboldalunkra, és válasszon az Ön egyéni tevékenységeire szabott okosórát. Coros órák - Varsóban a legjobb áron!

Hivatalos Coros kiskereskedő - Szerződött üzlet - Forgalmazó

Minden Coros óra, amely üzletünkből érkezik, egy engedélyezett forgalmazótól származik, így száz százalékban eredeti. Győződjön meg róla saját maga, ha megrendel egyet az online áruházunkból, vagy ellátogat egy papíráruüzletbe.