A Delbana márka eredete 1919-ig nyúlik vissza, amikor is az első óragyárat létrehozták. A vállalat nevét egyik alapítójáról, Goliardo Della Baldáról kapta. A kínált termékek nagyon gyorsan népszerűvé váltak az óratartók körében. A Delbana egy svájci márka, amely az 1950-es években jelent meg a lengyel piacon. Modelljei jól bevált modellek az óraiparban. Magas minőség jellemzi őket, amely megfizethető árakkal és hagyományos formavilággal párosul. Ez a kombináció különösen kedvező fogadtatásra talál a kelet-európai országokban.

olvass tovább

Női Delbana Karórák

(2)

Legnépszerűbb elöl
 1. -5%
  Delbana Scala Női Karóra Delbana Scala Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  99 916,00 Ft 94 920,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 94 920,00 Ft

  Delbana Scala 41711.609.1.510

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -5%
  Delbana Capri Női Karóra Delbana Capri Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  91 583,00 Ft 87 003,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 87 003,00 Ft

  Delbana Capri 41701.587.1.031

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Delbana egy olyan márka, amely olyan cégként vált ismertté számunkra, amely időtálló, kiváló minőségű órákat gyárt nagyon jó áron. A női Delbana órák a márka által kínált stílus kvintesszenciája. Ha az elegancia és a klasszikus stílus közel áll a szívéhez, válassza a Delbana női karórákat.

A női Delbana órák kiváló minősége és eleganciája

A Delbana női karórák klasszikusok minden olyan nő számára, aki értékeli az elegáns stílust. Tartós bőrszíjakon vagy erős acél karkötőkön lógva biztosítják, hogy viselőjük mindig stílusosan és ízlésesen nézzen ki. Ezek az órák precíz kvarcművekkel rendelkeznek, amelyeket szükség esetén könnyen cserélhető elemmel működtetnek. Az óra szívei ezüst vagy arany színű, kiváló minőségű acél borítékokba vannak foglalva. Ez utóbbiakat gyakran drágakövekkel is díszítik. Az egészet zafírüveg borítja, amelynek fő jellemzője a karcolásokkal szembeni nagyon magas ellenállás.

A Delbana női karórák különböző, általában klasszikus színekben kaphatók. Könnyen leolvasható számlapjuk van, különböző funkciókkal, például dátummal és kronográffal. Ezek a számlapok általában minimalista kialakításúak, klasszikus indexekkel és a gyártó finom logójával díszítettek. A Delbana időmérők vízállósága lehetővé teszi, hogy az órát minden nap gond nélkül használhassa, anélkül, hogy például kézmosáskor le kellene vennie a csuklójáról.

Válasszon magának egy Delbana női órát

A svájci márka számos órasorozatot kínál, amelyek közül a legnépszerűbbek a következők: Delbana Antibes, Delbana Villanova és Delbana Montpellier. A Delbana órák online boltja - Zegarownia.pl egy engedélyezett értékesítési pont. A nálunk kínált európai márka minden modelljére kétéves, Lengyelországban érvényes forgalmazói garancia vonatkozik. Az órákat elegáns, dekoratív dobozokba csomagolják.

[updated_at] => 2022-08-22 15:43:10 )