Az olasz Morellato céget 1930-ban alapították, és ma az egyik legrégebbi óraszíjgyártó cég, amely az évek során világelső lett a maga szegmensében. A Morellato márka a különböző stílusú és színű, különböző típusú anyagokból készült pántok igen széles választékát kínálja.

olvass tovább

Óraszíjak - Morellato

(378)

Oldal
Legnépszerűbb elöl
 1. -11%
 2. -11%
 3. Morellato Livorno Cucito 18 mm Szíj Morellato Livorno Cucito 18 mm Szíj
  Szállítás 24H
  11 363 Ft

  Morellato Livorno Cucito 18 mm A01U2116372081CR18

  Értékelés:
  100%
  Szállítás 24H
 4. -12%
 5. -10%
 6. -15%
 7. -10%
 8. -11%
Oldal
Legnépszerűbb elöl

A Morellato óraszíjak erőssége a termékek stílusos olasz jellege és a kreatív tervezéshez való hozzáállás, amely a kiváló minőségű anyagokkal és a gyártás során tanúsított gondossággal kombinálva egyedi és utánozhatatlan kiegészítőt eredményez. A Morellato szíjakat a világ minden táján nagyra értékelik a viselők.

A legmagasabb minőségű óraszíjak

A Morellato szíjakhoz a legjobb minőségű, ellenőrzött tenyésztésből származó bőrt használják, és csak természetes színezékeket használnak. A hagyományos kézi öltési technikák és az új technológiák kombinációja lehetővé teszi az egyedi olasz stílus és minőség megőrzését, miközben a rendelkezésre álló anyagok és technikák legjobb felhasználását teszi lehetővé.

A Morellato kézzel varrott óraszíjai rendkívül tartósak és kopásállóak, míg a gépi készítésűek feltűnő mintázatúak - tökéletesen látható a kontrasztos varrás, azaz fehér cérna - fekete szíj esetén.

A Morellato órák szíjainak típusai

Az órabolt a Morellato órákhoz való szíjak széles választékát kínálja, a klasszikus fekete, barna, bézs és szürke színű bőr modellektől a műanyagból készültekig - a kedvező árú óráknak szánt, merészebb színekben (pl. piros vagy kék). Érdemes megemlíteni a rendkívül tartós karbon szíj modelleket is, amelyek egy speciális anyagot használnak, amely jelentősen meghosszabbítja a teljes szíj élettartamát.

Találhatunk kisebb - 18 mm-től kezdődően - és valamivel nagyobb - a borítéknál akár 24 mm-es heveder szélességű - borítékokra szánt modelleket is. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon válasszon az üzletünkben kínált számos modell közül.

Morellato óraszíjak - Varsói üzlet

Ha szíjra van szüksége Morellato órájához, jöjjön el Varsóban, a Witosa 31-ben, a Panoráma Galériában található üzletünkbe. Szakértőink megmérik a szíj szélességét, és kiválasztják a tökéletes modellt a raktáron lévő több száz Morellato szíj közül.