A Pierre Ricaud órák minden stílusos nő gyűjteményének kötelező darabjai. Különleges ékszerkészítésük kifinomult stílussal kombinálva egyedi megjelenést biztosít, amely méltó arra, hogy bármilyen hölgyies stílushoz kombinálható legyen.

olvass tovább

Női Pierre Ricaud Karórák

(483)

Oldal
Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
  Pierre Ricaud Classic Női Karóra Pierre Ricaud Classic Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  14 416 Ft

  Pierre Ricaud Classic P60006.521GQ

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. Bestseller
 3. Bestseller
 4. Új termék
 5. -15%
 6. -15%
  Pierre Ricaud Fashion női karóra Pierre Ricaud Fashion női karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  27 182 Ft 23 091 Ft

  Pierre Ricaud Fashion P21015.91R4Q

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 7. -15%
  Pierre Ricaud Fashion SET női karóra Pierre Ricaud Fashion SET női karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  35 455 Ft 30 091 Ft

  Pierre Ricaud Fashion SET P22045.1161Q-SET

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 8. -15%
  Pierre Ricaud Classic női karóra Pierre Ricaud Classic női karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  40 909 Ft 34 727 Ft

  Pierre Ricaud Classic P23010.5113Q

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 9. -15%
  Pierre Ricaud Classic női karóra Pierre Ricaud Classic női karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  43 636 Ft 37 091 Ft

  Pierre Ricaud Classic P23010.R114Q

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Oldal
Legnépszerűbb elöl

A Pierre Ricaud egy német-francia eredetű vállalat, amelynek órái világszerte nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. A vállalat termékeinek egyik erőssége a megfizethető árak, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki élvezhesse a gondosan megtervezett és kivitelezett karórákat. A Pierre Ricaud női karórák stílusa az elegancia és a funkcionalitás kombinációja. Számos modell praktikus kiegészítésekkel rendelkezik kronográf vagy dátumkijelző formájában. A Pierre Ricaud órák a gyártásuk során felhasznált anyagok kiváló minőségéről is ismertek. Az acél, titán, zafírüveg és természetes bőr felhasználásának köszönhetően az órák minden helyzetben megbízhatóan teljesítenek, és még sok évvel a vásárlás után is szolgálják tulajdonosukat.

Népszerű Pierre Ricaud óra kollekciók

Üzletünkben, amely a Pierre Ricaud márka hivatalos forgalmazója, a legnépszerűbb kollekciókból származó órákat talál. Ebben a kategóriában Pierre Ricaud női órákat kínálunk két sorozatból: Classic és Fashion. Mindkét kollekció stílusában különbözik egymástól, közös jellemzőjük azonban a kifinomult design és a kiváló minőségű kivitelezés. Az órákat vonzó áron kínálják, kevesebb mint 200 PLN-től kezdődően.

Pierre Ricaud női órák - stílusos ajánlat egy elegáns hölgy számára

A Pierre Ricaud Classic női karórák a bevált megoldásokat kereső elegáns hölgyek számára készültek. Az órák többsége klasszikus, minimalista stílusban készült, kerek, fehér színű számlapokkal és kontrasztos színű mutatókkal. Ügyfeleink választhatnak karkötős vagy természetes bőrszíjjal ellátott órák közül. A Classic kollekció kifinomultabb modelleket is tartalmaz. Például a csillogó kristályokkal körülvett, hosszúkás számlapú órák.

A Pierre Ricaud Fashion női órákat olyan hölgyek számára tervezték, akik lépést akarnak tartani a divatirányzatokkal. A sorozat modelljei eredeti számlapformákkal és feltűnő karperecekkel rendelkeznek, így önmagukban is egyedi díszei lehetnek egy hölgy csuklójának.

Pierre Ricaud női óraüzlet Varsóban

Női órákat is találsz nálunk - a nagy választéknak köszönhetően több tucat modell közül választhatsz! Próbálja ki a Pierre Ricaud órákat - Varsó az a város, ahol a legjobb árakat találja! Rendeljen még ma!