A Lotus olyan órák, amelyek kifinomult dizájnnal és technológiai fejlesztésekkel rendelkeznek, amelyek minden tulajdonos szemének tetszeni fognak. Fedezze fel a márka széles választékát, és szeressen bele a Lotus egyik kivételes modelljébe.

olvass tovább

Női Lotus Karórák

(2)

Legnépszerűbb elöl
 1. -40%
  Lotus Bliss Női Karóra Lotus Bliss Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  52 416,00 Ft 31 416,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 31 416,00 Ft

  Lotus Bliss L18460/1

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -40%
  Lotus Bliss Swarovski Női Karóra Lotus Bliss Swarovski Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  57 416,00 Ft 34 416,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 34 416,00 Ft

  Lotus Bliss Swarovski L18566-1

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Lotus márka az órakészítés művészetének modern felfogása, amelynek piacra kerülését a Festina Group márka segítette, amelynek testvérvállalata. Ezek az órák kifinomult dizájnnal és technológiai fejlesztésekkel rendelkeznek, amelyek minden tulajdonos szemének tetszeni fognak. A Lotus nagyon gyorsan nagyon népszerűvé vált, és a márkában világszerte több ezer ember bízik.

Lotus órák - a márka története

A Lotus márkát az 1980-as években alapították, közvetlenül azután, hogy az óraiparban véget ért a kvarc forradalom. A vállalat így egy új hagyomány örököse lett, a kvarcmechanizmus bevezetése a tervezésekben. Az ezzel a meghajtással készült órákat az időmérés pontossága, az ellenállás és a megfizethetőség jellemzi. Ez a titka a márka ilyen nagy népszerűségének és az eladási bestsellerek elmaradhatatlan címének olyan országokban, mint Németország, Svédország, Lengyelország és a Cseh Köztársaság.

A Lotus karóra - elegancia minden nő számára

A Lotus óra az elegancia és az időtlen stílus szinonimája. Ennek a márkának a termékeit minden olyan nő szereti, aki értékeli az ilyen tulajdonságokat. Minden modell klasszikus megjelenéssel rendelkezik, amely minden stílushoz illeszkedik. A Lotus órák nemesfémből készülnek, amelyek minden csuklót feldobnak. Minden modell 50 méteres vízállósággal rendelkezik, így könnyen használható a mindennapokban. Számos modell további díszítésekkel is rendelkezik, például cirkonokkal és Swarovski-kristályokkal, amelyek extra sikket kölcsönöznek ezeknek a modelleknek.

Lotus óraüzlet Varsóban

Egy Lotus óra vásárlása a legjobb döntés, amit csak hozhat. Ennek a márkának a terméke minden stílusát feldobja. Találja meg a Lotus órákat a legjobb áron Varsóban!

[updated_at] => 2022-08-22 15:43:10 )