Az óraipar folyamatos fejlődésen megy keresztül. Az innovációk az órák gyártásának minden szintjén megjelennek: az anyagoktól kezdve a formatervezésen át a rendelkezésre álló funkciókig. Sok márka a hagyományokra alapozza a gyártási vonalát. Óráik a formatervezés és a megoldások tekintetében az óragyártás aranykorában népszerű modelleket idézik. A sportmodellek is jelentős változásokon mennek keresztül, és számos praktikus funkcióval vannak felszerelve.

olvass tovább

Új Érkezők

(5)

Legnépszerűbb elöl
 1. -10%Új termék
  Rubicon RNCF03 Okosóra Rubicon RNCF03 Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  19 226,00 Ft 17 295,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 17 295,00 Ft

  Rubicon RNCF03 SMARUB202

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. Új termék
  Garett Women Eva Okosóra Garett Women Eva Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  32 289,00 Ft

  Garett Women Eva 5903246284928

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. Új termék
 4. Új termék
  Garett Kids Essa 4G Okosóra Rózsaszín Garett Kids Essa 4G Okosóra Rózsaszín
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  35 233,00 Ft

  Garett Kids Essa 4G Różowy 5904238485699

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 5. Új termék
Legnépszerűbb elöl

Férfi órák - újdonságok

A férfiak számára új termékek széles választéka áll rendelkezésre. A legmodernebb technológiát alkalmazó, futurisztikus megjelenésű óráktól kezdve, amelyek az időmérőt egy kis multimédiás központtá teszik, a presztízshez és eleganciához kapcsolódó klasszikus mintákon alapuló klasszikus órákig terjed a kínálat. A széles választék garantálja, hogy a klasszikus szíjak és karkötők rajongói is megtalálják a számukra ideális modellt. Figyelemre méltóak a limitált sorozatokból származó órák is, amelyek igazi csemegét jelentenek minden időmérő-szakértő számára.

Új, nőknek szánt termékek

A sokszínűség a nőknek szánt újdonságokra is kiterjed. Ezek közé tartoznak a sportos jellegű órák, amelyek számos praktikus funkcióval vannak felszerelve az edzés és a napi teendők megkönnyítése érdekében. A női órák gyártói nem feledkeznek meg a klasszikusokról, amelyek gyakran a fő inspirációs forrásukat jelentik. Ennek eredményeképpen olyan ékszermodellek jönnek létre, amelyek tökéletes kiegészítői egy esti öltözéknek. A nők számára elérhető újdonságok közül számosat a sokoldalúság jellemez, így az időmérő bármilyen stílushoz illeszkedik.

Új termékek gyermekek számára

Az óra még a legfiatalabbak számára is a vágy tárgya. Számos gyártó felismerte ezt, és egyre több gyermekeknek szánt termékcsaládot vezet be. A gyermekórákat az érdekes formatervezés, a világos számlapok, amelyek megkönnyítik az aktuális idő leolvasását, és a kiváló minőségű kivitelezés jellemzi. Az időmérők szintén népszerű ajándék az első szentáldozáskor. A legnépszerűbb ajándékok közé tartoznak a sportórák, amelyek számos innovatív funkcióval vannak felszerelve, valamint a klasszikus kialakítású órák, amelyek hosszú évekre szóló ajándéknak készültek. A gravírozás egyre népszerűbbé válik. Ezzel a technikával könnyen személyesebbé tehetjük ajándékunkat.

[updated_at] => 2022-08-22 15:43:10 )