A Versus egy időtlen márka, amely családi múltra tekint vissza: Gianni Versace 1989-ben hozta létre a márkát húga, Donatella ajándékaként. A téma az extravagáns stílus lett, amely a rock'n'roll energiával, a lázadással és az avantgárddal társult. Donatella ügye adta meg a márka karakterét, kreatív és szokatlan terveket gyártva. Már egy év után világsikert ünnepelhetett, az első Milánóban bemutatott divatbemutatóval. 2005 és 2009 között Donatella felhagyott az új tervek készítésével, hogy a további fejlődésre koncentrálhasson. A több éves szünet jól jött a tervezőnőnek, hiszen a Versace diadalmasan tért vissza a világ kifutóira, és a kínálat órákkal is bővült.

olvass tovább

Versus Versace Karórák

(4)

Legnépszerűbb elöl
 1. -10%
  Versus Versace Forlanini Női Karóra Versus Versace Forlanini Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  73 820 Ft 66 430 Ft

  Versus Versace Forlanini VSPVN0120

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -10%
  Versus Versace Logo Női Karóra Versus Versace Logo Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  74 660 Ft 67 190 Ft

  Versus Versace Logo SP8090014

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. -10%
  Versus Versace Sempione Női Karóra Versus Versace Sempione Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  83 160 Ft 74 840 Ft

  Versus Versace Sempione VSPHG0620

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. -10%
  Versus Versace Dressy Női Karóra Versus Versace Dressy Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  82 690 Ft 74 420 Ft

  Versus Versace Dressy VSP1V0819

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Versus Versace egy időtlen márka, amely családi múltra tekint vissza: Gianni Versace 1989-ben hozta létre a márkát, húga, Donatella ajándékaként. A téma az extravagáns stílus lett, amely a rock'n'roll energiával, a lázadással és az avantgárddal társult. Donatella ügyesen, kreatív és szokatlan dizájnokkal adta meg a márka karakterét. Alig egy év után, az első Milánóban bemutatott divatbemutatójával máris világsikert ünnepelhetett. 2005 és 2009 között Donatella felhagyott az új tervek készítésével, hogy a további fejlődésre koncentrálhasson. A többéves szünet jól jött a tervezőnőnek, hiszen a Versace diadalmasan tért vissza a világ kifutóira, és a kínálat órákkal is bővült.

Egyedi Versus Versace órák - találd meg a stílusodat!

A Versus Versace időmérők a nők és a férfiak számára egyaránt készültek, de különös tekintettel az első csoportra. Ezeket az órákat leginkább az egyediség fogalma határozza meg - minden modell egyedi, jellegzetes mintákon alapul, amelyek szokatlan és egyedi megjelenést biztosítanak, és tökéletesen illeszkednek bármilyen típusú ruhatárhoz. Az összes modell - férfi és női - szintén két alapvető kollekcióra osztható:

Fire Island - dinamikus modellek, amelyek egy műanyag borítékot kombinálnak egy ugyanebből az anyagból készült pánttal. A számos színváltozat lehetővé teszi, hogy az óra minden viselőjéhez illeszkedjen, a klasszikus és fényűző jelleggel kombinált sportos dizájn pedig olyan egyedi időmérőt eredményez, amelyre minden hölgy vágyik.

New Logo - ez az egyik legújabb sorozat, amely lassan a Versus Versace márka védjegyévé válik. A széles lünetta növeli az óra mechanikai ellenállását, és így vonzza a tekintetet. Ezeknek az óráknak a szigorú jellegét a számos szíjvariáció fokozza.

Minden egyes Versus Versace óra tartóssága és pontossága.

A Versus Versace modellek a hatékony kvarcműveknek köszönhetően működnek, amelyeket egy akkumulátorcellából áramló energia táplál. A számlapokat ásványi üveg borítja, amely kielégítően véd az esetleges karcolások és horpadások ellen, míg a burkolat elemei kiváló minőségű rozsdamentes acélból vagy kényelmes műanyagból készülnek. Ezenkívül a márka oroszlános logója minden darab számlapján látható.

Versus Versace óra - vélemények és bolt Varsóban

A boltunkban Versus Versace órákat vásárló ügyfelek véleménye nem hagy kétséget. Ezek olyan dicséretes órák, amelyek presztízst adnak és státuszt hordoznak a szeretteik körében. Egy divatos óra nem csak egy praktikus kütyü a kéznek, hanem értékes ékszer-kiegészítő minden alkalomra. Ezt bizonyítják az elégedett felhasználók által értékelt modellek.

Jöjjön el és nézze meg a Versus Versace órákat a varsói üzletben, a Witosa 31. szám alatti álló szalonunkban megtekintheti a Versace órák eredeti modelljeit és felpróbálhatja őket a kezén.

A Zegarownia.pl oldalon kapható összes Versus Versace óra legális, hivatalos forgalmazásból származik, és az eredeti márkadobozzal és két év gyártói garanciával érkezik.

Versus Versace óraüzlet Varsóban

Ismerje meg a világ egyik legnépszerűbb és legjelentősebb divatmárkáját, és nézze meg, mitől kiemelkedőek a Versus Versace órák! A Zegarownia üzletben több tucat változatos modell közül választhat. Győződjön meg róla, hogy ezek az órák Önnek valók - a varsói Versus Versace a legjobb választás!

Hivatalos Versus Versace kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó.

Üzletünkben kizárólagosan engedélyezett Versus Versace órákat talál. Látogasson el webáruházunkba és fedezze fel a márka kínálatát most. Meghívjuk Önt a helyhez kötött üzletünkbe is, ahol barátságos munkatársaink segítenek kiválasztani a tökéletes órát. Garantáljuk az ingyenes és expressz szállítást.