Mindenki tudja, mi az ébresztőóra. Ez egy óra, amelynek fő funkciója, hogy pontosan mérje az időt, és egy bizonyos órában egyenletes hangot adjon ki, hogy emlékeztessen minket arra, hogy ideje felkelni. A szabványos ébresztőórához kerek forma és két bádogcsengő társul, de az ébresztőóra formája teljesen más lehet, a belsőépítészetünkhöz vagy az ízlésünkhöz igazítva.

olvass tovább

Órák És Ébresztőórák

(9)

Legnépszerűbb elöl
 1. Junghans max bill Falióra Junghans max bill Falióra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  157 273 Ft

  Junghans max bill 367/6046.00

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. Junghans max bill Falióra Junghans max bill Falióra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  165 455 Ft

  Junghans max bill 374/7000.00

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. -12%
  Luminox Wall Clock Falióra Luminox Wall Clock Falióra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  340 000 Ft 299 181 Ft

  Luminox Wall Clock XL.BIG.40

  Ingyenes szállítás a rendelésre
 4. -20%
  Junghans max bill Tischuhr Funk asztali óra Junghans max bill Tischuhr Funk asztali óra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  320 500 Ft 256 400 Ft

  Junghans max bill Tischuhr Funk 383/2202.00

  Ingyenes szállítás a rendelésre
Legnépszerűbb elöl

Az ébresztőóra minden otthon elengedhetetlen kelléke, ezért ha a tökéletes ébresztőórát keresed - nézz szét ébresztőóra kategóriánkban, és találd meg álmaid modelljét, amivel minden reggel örömmel ébredsz majd!

Az ébresztőóra története egyáltalán nem rövid

Ha azt hiszed, hogy az ébresztőóra modern találmány, akkor nem is tudod, mennyire tévedsz. Egy ilyen óra ötlete már az ókorban megszületett! A legenda szerint az első ilyen típusú órát Platón alkotta meg, aki vizet használt ébresztőórájához - egy bizonyos órában a vizet a levegővel együtt a tartályból préselte ki, amely egy sípon keresztül távozott. Így a készülék tudatta az emberekkel, hogy ideje felkelni az ágyból. A középkori kínaiak viszont kifejlesztettek egy ébresztőórával ellátott tűzórát, amely (leegyszerűsítve) úgy működött, hogy az égő füstölő egy szálon keresztül égett, aminek hatására két súly egy bádogtálcára esett. Az évszázadok során az emberi találékonyság hozta létre az ébresztőóra ötletét, és a 19. században jelent meg a mai típusú készülékek mechanikus elődje, amely a világ minden táján eljutott az emberek otthonaiba.

Érdemes klasszikus ébresztőórát vásárolni?

Persze, hogy az! A klasszikus ébresztőóra nem csak egy funkcionális eszköz, amely reggel felébreszt minket, vagy az éjszaka közepén megmondja az időt. A hálószoba vagy a nappali dísze is lehet, kiegészítve a belsőépítészetet. Ezért érdemes egy olyan ébresztőóra-modellt beszerezni, amely teljesen illeszkedik a házunk és a miénk karakteréhez. Az ébresztőóra szintén univerzális ajándék, amelyet bármelyik szerettünknek adhatunk - egy jó minőségű ébresztőóra évekig gyönyörködteti szeretteink szemét és szívét, és mi is együtt örülhetünk vele.

Mit szólsz a Junghanshoz?

Üzletünkben a Junghans márka órakínálatát találja, amely 1861 óta gyártja megbízható és a legmagasabb minőségű eszközökkel társított eszközeit. A Junghans a kezdetektől fogva a precizitással és a technológiai fejlődéssel van kapcsolatban. A Junghans asztali és faliórák láttán az ember azonnal értékeli a kivitelezés minőségét és a készülék külső megjelenését. A márka időmérőjét nemcsak a pontosság jellemzi, hanem a stílusa is, amely minden szobába illik, ahol elhelyezik.

Seiko - csúcsminőség a legjobb áron

A Seiko egy olyan márka, amely a megbízhatósággal, a japán precizitással és a kiváló technológiával kapcsolatos. A vállalatot Kintaro Hattori alapította 1892-ben, és a neve japánul azt jelenti, hogy "siker". A vállalat eredményeit és termékeit tekintve nem lehet vitatni, hogy a gyártó hatalmas sikert aratott az óraiparban. Érdemes tudni, hogy 1969-ben a vállalat a világon elsőként mutatott be analóg kvarcórát.

A Seiko órák és ébresztőórák biztosan mindenkinek tetszenek, nem utolsósorban azért, mert a gyártó nemcsak a készülékek szívére, hanem azok grafikai kialakítására is ügyel. Ezért különböző formájú és színű órákat és ébresztőórákat találhatunk, amelyeket könnyen hozzáigazíthatunk a karakterünkhöz és a belső térhez.

Órák és ébresztőórák boltja Varsóban

A legmagasabb minőség, a legalacsonyabb ár, rendkívüli dizájn - az órák és ébresztőórák mindezeket a tulajdonságokat megtalálja online és helyhez kötött üzletünkben. A Zegarownia.pl oldalon a legjobb minőségű órát vagy ébresztőórát vásárolhatja meg, amely évekig szolgálja Önt, szépíti környezetét és vigyáz az időre.

Órák és ébresztőórák hivatalos kiskereskedője - Hivatalos üzlet - Forgalmazó.

A kínálatunkban szereplő összes tartozék licencelt forgalmazóktól származik. A Clockworksnél órák és ébresztőórák széles választékát találja, amelyek mind a helyhez kötött üzletünkben, mind pedig az interneten elérhetőek. Gyors szállítás garantált!