Az Obaku márka egyedisége abban rejlik, hogy a távol-keleti kultúrából merít ihletet és Európában gyártják. A zen filozófiát a skandináv esztétikával ötvöző órák piacra kerülése igazi áttörést hozott az óratervezés és az esztétika terén. Az Obaku viselői egy igazán egyedi terméket élvezhetnek, páratlan stílusban és kiváló minőségű kivitelezéssel. A "kevesebb több" elvét követve a gyártók kerülik a számlapok díszítését, néha még az indexek számlapon való elhelyezéséről is lemondanak, hogy az órát inkább ékszerként mutassák be, amely szépen díszíti a nő kezét, és könnyű, de hasznos kiegészítőként szolgál.

olvass tovább

Női Obaku Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A tökéletes női karóra keresése most véget ért - válasszon egy Obaku női karórát, és meglátja, hogy tökéletesen illeszkedik az Ön egyéni karakteréhez!

Egy egyszerű modell egyedi karakterrel - az Obaku női karóra

Skandináv egyszerűség és báj - erről szólnak az Obaku női karórák. Azok a nők, akik minimalista órát keresnek, amelynek dizájnja nem túlzás, mindenképpen érdemes szemet vetniük egy Obaku termékre. A választékot a kerek borítású és vékony hálós karkötővel ellátott modellek uralják. Ez nem jelenti azt, hogy a dán gyártók lemondtak volna a bőrszíjas órákról - éppen ellenkezőleg, egyszerű és jellegzetes modelljeiket számos javaslatban adták át, mindegyiknek egyedi jelleget kölcsönözve. Az egyedi színpaletta vonzza a figyelmet - a kínálatban többek között bézs, tengerészkék, lila vagy piros árnyalatú modellek is szerepelnek.