Új Suunto modell érkezik - Vertikális Solar Steel változatban

Suunto

Új Suunto modell érkezik - Vertikális Solar Steel változatban

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

18 március 2024

A Suunto Vertical kétségtelenül rendkívül funkcionális és nagy teljesítményű okosórák, amelyek tökéletesek mindenféle fizikai tevékenység, különösen a szabadtéri tevékenységek kedvelői számára. A Vertical modell hasznosságát bizonyítja például a The Great Outdoors Gear Awards 2023-on a "navigáció" kategóriában elnyert díja. A Suunto hamarosan egy új, napelemmel tölthető Vertical modellt mutat be.

 
 

Kivételes Suunto Vertical Solar Steel akkumulátoros üzemidő

A Suunto Vertical Solar Steel akkumulátorának élettartama a legpontosabb GPS beállítások mellett akár 85 óra is lehet. Hétköznapi üzemmódban az alap Vertical változat akár 60 napos üzemidőt biztosít, míg a Solar változat akár egy évig is üzemelhet újratöltés nélkül. A napelemes töltés ráadásul akár 30%-kal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Ezek a paraméterek biztosan kielégítik azokat, akik rendszeres és hosszan tartó tevékenységeket terveznek, különösen a szabadban.

 

A Suunto Vertical Solar Steel nélkülözhetetlen a szabadtéri kalandokhoz

A Suunto Vertical Solar Steel óra 1,4 hüvelykes, 280 x 280 pixel felbontású LED kijelzővel rendelkezik. Ez a kijelző jól olvasható és szilárd teljesítményű, ami fontos a hosszú szabadtéri expedíciókhoz. A Solar Vertical modell elődeihez hasonlóan a szabadtérre specializálódott, és hosszú szökésekhez, hegymászáshoz vagy túrázáshoz hasznos funkciókat kínál. Sport üzemmódjait úgy tervezték, hogy megfeleljenek a szabadtéri tevékenységek kihívásainak, és a tevékenységkövetés mellett további támogatást nyújtsanak a navigáció és a biztonság terén.

 

Suunto Vertical Solar acél kültéri

 

A Suunto Vertical Solar Steel magas funkcionalitása

A Suunto Vertical napelemes változata természetesen alvásfigyelést is kínál az általános alvásminőség mérésével, valamint olyan fejlett egészségfigyelési funkciókat, mint a pulzusszám és a pulzusvariabilitás. A modell barométerrel is fel van szerelve, ami különösen hasznos a hegyi tevékenységek során. A 10 ATM vízállósági besorolás lehetővé teszi az úszást és a búvárkodást, ráadásul az okosóra olyan lélegzetvétel nélküli búvárfunkciókkal rendelkezik, mint a mélységmérő és a valós idejű edzési tippek.

 

suunto függőleges napelemes acél hegymászás közben

 

Robusztus Suunto Vertical Solar acélszerkezet

A Suunto Vertical Solar Steel mérete 49 x 49 x 13,6 mm, súlya pedig 86 g. Megerősített konstrukcióval rendelkezik, amely a kültéri tevékenységekhez igazodik. A burkolathoz üvegszállal erősített poliamidot használnak. Ez egy könnyű, de tartós anyag, amely ideális a kedvezőtlen kültéri környezetbe tervezett órákhoz. Nagy ütés- és karcállóságot biztosít. A kijelzőt kemény zafírüveg védi a sérülésektől. Az egészet egy szilikonból készült tartós szíj teszi teljessé.

 

Suunto Vertical Solar Steel kéznél

 

A Suunto Vertical Solar Steel már kapható! Használja ki az exkluzív promóció előnyeit

A Suunto Vertical Solar Steel egy innovatív okosóra, amely napenergiával tölthető. A modell hosszú akkumulátor-üzemidőt és számos, a szabadtéri tevékenységekhez hasznos funkciót kínál. Az okosórát a hosszan tartó szabadtéri eszkalációkra tervezték, többek között navigációs funkciókat, strapabíró kialakítást, pulzusmérést és alvásfigyelést kínál. A Suunto Vertical Solar Steel értékesítése most kezdődött!

 

Suunto Vertical Solar acél életmód

 

De ez még nem minden! Egyedülálló promóció van a sarkon! Ha új Suunto Vertical Solar órát vásárolsz, akkor esélyed van arra, hogy a szenzációs Suunto Sonic fejhallgatót mindössze 1 fontért megkaparintsd! Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy ne csak egy korszerű okosórát, hanem remek hangzást is élvezhess edzés és szabadtéri tevékenységek közben. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot - kombinálja a kivételes technológiát a páratlan hangzással még ma!


Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.