A Ciga Design egy fiatal, de gyorsan növekvő márka. Története során számos díjat és elismerést nyert, ami az óraipar elismert vállalatává tette. Szeretné átélni a művészettel való inspiráló találkozást? Tekintse meg a márka órakínálatát, és hagyja magát inspirálni a szívvel és minden részletre odafigyelve tervezett eszközök által.

olvass tovább

Ciga Design Karórák

(34)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. Bestseller
  Ciga Design Full Hollow Skeleton Automatic Férfi Karóra Ciga Design Full Hollow Skeleton Automatic Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  65 307 Ft

  Ciga Design Full Hollow Skeleton Automatic Z011-BLBL-W13

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. 2 SZÍJ INGYEN
  Bestseller
 5. Bestseller
  Ciga Design R Danish Rose Skeleton Automatic Női Karóra Ciga Design R Danish Rose Skeleton Automatic Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  145 384 Ft

  Ciga Design R Danish Rose Skeleton Automatic R022-SISI-W1

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 6. 2 SZÍJ INGYEN
  Ciga Design MY Titanium Skeleton Automatic Férfi Karóra Ciga Design MY Titanium Skeleton Automatic Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  153 076 Ft

  Ciga Design MY Titanium Skeleton Automatic M031-TITI-W15BU

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 7. 2 SZÍJ INGYEN
 8. 2 SZÍJ INGYEN
 9. LIMITÁLT KIADÁS
 10. LIMITÁLT KIADÁS
 11. Ciga Design R Danish Rose Női Karóra Ciga Design R Danish Rose Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  73 000 Ft

  Ciga Design R Danish Rose R012-SISI-W3

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 12. 2 SZÍJ INGYEN
 13. 2 SZÍJ INGYEN
 14. Ciga Design R Danish Rose Női Karóra Ciga Design R Danish Rose Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  76 153 Ft

  Ciga Design R Danish Rose R012-SISI-W1

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 15. 2 SZÍJ INGYEN
 16. 2 SZÍJ INGYEN
 17. -21%
  Ciga Design M Magician SET Férfi Karóra Ciga Design M Magician SET Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  260 769 Ft 206 923 Ft

  Ciga Design M Magician SET M051-SS01-W6B

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 18. -20%
 19. -31%
 20. -31%
 21. -31%
 22. -22%
 23. -31%
 24. -31%
 25. -31%
 26. 2 SZÍJ INGYEN
  -20%
 27. 2 SZÍJ INGYEN
  -20%
Legnépszerűbb elöl

A Ciga Design csak nemrég lépett be a nemzetközi színtérre, de máris fontos és elismert pozíciót foglal el a világ óragyártói között. Gyökerei Ázsiában vannak, ahonnan alapítója származik, de törekvései sokkal nagyobbak. A márka úgy döntött, hogy meghódítja Európát, így Lengyelországban is élvezhetjük a kivételes órákat. Vajon a Ciga az Ön szeretetét is elnyeri?

Ciga Design - kivételes automata órák

A Ciga márka tevékenysége nem hosszú, de nagyon gyorsan fejlődik. A céget 2012-ben alapították. Alapítója egy világszerte ismert tervező. Zhang Jianming egy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező férfi, akinek fő érdeklődési területe az ipari formatervezés. Szülőhazájában, Kínában nagy tiszteletnek örvend - az ország 10 ipari formatervezőjének egyike. Jianming volt az, akinek az az ötlete támadt, hogy a legjobb anyagokra és a kiváló formatervezésre alapozva hozzon létre egy óramárkát. Az ezzel a márkával való kommunikáció exkluzívnak és inspirálónak hivatott lenni. A Ciga folyamatosan bővíti üzleti tevékenységét - 2018-ban kezdett el együttműködni a Xiaomival, 2019-ben pedig már nemzetközivé vált. Itt az ideje meghódítani a lengyel órapiacot!

A Ciga Design órákat nemzetközi versenyeken értékelték

A Ciga egy olyan márka, amely a kiváló designt képviseli. Dizájnjaik igazi csemegét jelentenek az óraművészet minden rajongója számára. Nemcsak a vásárlók, hanem az iparág is nagyra értékeli ezt a céget. A Ciga Design számos fontos díjat nyert, köztük a Red Dot Design Awardot, amelyet nem kevesebb, mint tízszer nyert el! De ez még nem minden - a márka elnyerte az iF Gold Award díjat is, és az első kínai cég volt, amelynek termékeit a Baselworld órafesztiválon a Brand Hallban állították ki. Mint látható, a Cita nem lassít. Mivel fog minket meglepni a jövőben?

A Ciga Design óra - elegáns kiegészítő minden nő számára

A Ciga órák minden olyan nő számára, aki értékeli az egyedi stílust és a formák, színek és anyagok fenséges kombinációit, igazi csemege. Kifejezetten a hölgyek számára a márka tervezői igazi műalkotásokat alkotnak, amelyek érdekes módon egészítik ki a stílust egy egyedi kiegészítővel.

A rózsa életének legszebb pillanata a virágzás szakasza. A Ciga Design ezt az egyedülálló pillanatot egy olyan órában fagyasztotta meg, amely lehetővé teszi, hogy a dán rózsakert esszenciáját élvezze, amely a nyugalom érzését váltja ki. A Ciga Danish Rose a kifinomult kiegészítőket kedvelő, finom nőknek szánt modell. A modell egy gyönyörű rózsára emlékeztet a számlapon és a borítón. Az órához tartozik egy nyaklánc is, amelyben egy rózsa alakú medál található, amelyet Swarovski kristályok díszítenek. Inkább a csillogást kedveli? Semmi sem veszett el! A Ciga Design Galaxy női órák olyan nők számára készült eszközök, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Az óra számlapján számos csillogó kristály található, így ez a modell ékszer-kiegészítővé válik.

Ciga órák az elegáns férfiaknak

Az elegancia és a sportosság ötvözése még sosem volt ilyen egyszerű. Ennek bizonyítéka a sportos elegancia stílusában megépített Ciga Design sorozat számtalan darabja. Szereti a csontvázas számlapokat, de nem szeretne lemondani a hosszúkás számlapról és a színes szíjról? Nézze meg a Titanium, Aircraft Carrier, Exploration és Full Hollow órák kínálatát. E kollekciók modelljei az óraművészet igazi remekművei, és minden férfi számára eredeti kiegészítő. Ha azonban valami klasszikusabbat keres, nézze meg a Fang Yuan sorozatot és a Michael Young tervező által készített modelleket. Bármelyik modellt is választja, egy Ciga Design óra biztosan nem fog csalódást okozni.

Ciga Design óraüzlet Varsóban

A Ciga márkát kreatív tervezők alkották meg szokatlan stílussal, ezért lenyűgöz innovatív dizájnjával. Zegarownia.pl üzletünkben férfi és női Ciga Design órák kollekcióit találja. Merüljön el a minden alkalomra tökéletes órák világában, és válasszon egy Ciga modellt!

A Ciga Design hivatalos eladója - Hivatalos üzlet - Forgalmazó

A The Clock Shop a Ciga Design márka hivatalos kereskedője. Látogasson el helyhez kötött vagy online üzletünkbe, ahol kiválaszthatja az egyedi stílusához illő órát. Nálunk megtalálja a Ciga órákat a piac legjobb árain.