A Ciga Design egy fiatal, de gyorsan növekvő márka. Története során számos díjat és elismerést nyert, ami az óraipar elismert vállalatává tette. Szeretné átélni a művészettel való inspiráló találkozást? Tekintse meg a márka órakínálatát, és hagyja magát inspirálni a szívvel és minden részletre odafigyelve tervezett eszközök által.

olvass tovább

Ciga Design Karórák

(30)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. Bestseller
 4. Új termék
 5. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 6. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 7. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 8. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 9. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 10. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 11. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 12. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 13. Ciga Design Z Series Exploration Automatic Férfi Karóra Ciga Design Z Series Exploration Automatic Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  157 910 Ft

  Ciga Design Z Series Exploration Automatic Z062-SISI-W5BK

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 14. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 15. 2 SZÍJ INGYEN
 16. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 17. 2 SZÍJ INGYEN
 18. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 19. Ciga Design R Danish Rose Női Karóra Ciga Design R Danish Rose Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  88 670 Ft

  Ciga Design R Danish Rose R012-SISI-W3

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 20. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 21. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
 22. Ciga Design R Danish Rose Női Karóra Ciga Design R Danish Rose Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  92 500 Ft

  Ciga Design R Danish Rose R012-SISI-W1

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 23. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
  Ciga Design R Danish Rose Skeleton Automatic Női Karóra Ciga Design R Danish Rose Skeleton Automatic Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  176 600 Ft

  Ciga Design R Danish Rose Skeleton Automatic R022-SISI-W1

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 24. Hot Flash Sale: Watchard-ügy INGYENES
Legnépszerűbb elöl

A Ciga Design csak nemrég lépett be a nemzetközi színtérre, de máris fontos és elismert pozíciót foglal el a világ óragyártói között. Gyökerei Ázsiában vannak, ahonnan alapítója származik, de törekvései sokkal nagyobbak. A márka úgy döntött, hogy meghódítja Európát, így Lengyelországban is élvezhetjük a kivételes órákat. Vajon a Ciga az Ön szeretetét is elnyeri?

Ciga Design - kivételes automata órák

A Ciga márka tevékenysége nem hosszú, de nagyon gyorsan fejlődik. A céget 2012-ben alapították. Alapítója egy világszerte ismert tervező. Zhang Jianming egy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező férfi, akinek fő érdeklődési területe az ipari formatervezés. Szülőhazájában, Kínában nagy tiszteletnek örvend - az ország 10 ipari formatervezőjének egyike. Jianming volt az, akinek az az ötlete támadt, hogy a legjobb anyagokra és a kiváló formatervezésre alapozva hozzon létre egy óramárkát. Az ezzel a márkával való kommunikáció exkluzívnak és inspirálónak hivatott lenni. A Ciga folyamatosan bővíti üzleti tevékenységét - 2018-ban kezdett el együttműködni a Xiaomival, 2019-ben pedig már nemzetközivé vált. Itt az ideje meghódítani a lengyel órapiacot!

A Ciga Design órákat nemzetközi versenyeken értékelték

A Ciga egy olyan márka, amely a kiváló designt képviseli. Dizájnjaik igazi csemegét jelentenek az óraművészet minden rajongója számára. Nemcsak a vásárlók, hanem az iparág is nagyra értékeli ezt a céget. A Ciga Design számos fontos díjat nyert, köztük a Red Dot Design Awardot, amelyet nem kevesebb, mint tízszer nyert el! De ez még nem minden - a márka elnyerte az iF Gold Award díjat is, és az első kínai cég volt, amelynek termékeit a Baselworld órafesztiválon a Brand Hallban állították ki. Mint látható, a Cita nem lassít. Mivel fog minket meglepni a jövőben?

A Ciga Design óra - elegáns kiegészítő minden nő számára

A Ciga órák minden olyan nő számára, aki értékeli az egyedi stílust és a formák, színek és anyagok fenséges kombinációit, igazi csemege. Kifejezetten a hölgyek számára a márka tervezői igazi műalkotásokat alkotnak, amelyek érdekes módon egészítik ki a stílust egy egyedi kiegészítővel.

A rózsa életének legszebb pillanata a virágzás szakasza. A Ciga Design ezt az egyedülálló pillanatot egy olyan órában fagyasztotta meg, amely lehetővé teszi, hogy a dán rózsakert esszenciáját élvezze, amely a nyugalom érzését váltja ki. A Ciga Danish Rose a kifinomult kiegészítőket kedvelő, finom nőknek szánt modell. A modell egy gyönyörű rózsára emlékeztet a számlapon és a borítón. Az órához tartozik egy nyaklánc is, amelyben egy rózsa alakú medál található, amelyet Swarovski kristályok díszítenek. Inkább a csillogást kedveli? Semmi sem veszett el! A Ciga Design Galaxy női órák olyan nők számára készült eszközök, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Az óra számlapján számos csillogó kristály található, így ez a modell ékszer-kiegészítővé válik.

Ciga órák az elegáns férfiaknak

Az elegancia és a sportosság ötvözése még sosem volt ilyen egyszerű. Ennek bizonyítéka a sportos elegancia stílusában megépített Ciga Design sorozat számtalan darabja. Szereti a csontvázas számlapokat, de nem szeretne lemondani a hosszúkás számlapról és a színes szíjról? Nézze meg a Titanium, Aircraft Carrier, Exploration és Full Hollow órák kínálatát. E kollekciók modelljei az óraművészet igazi remekművei, és minden férfi számára eredeti kiegészítő. Ha azonban valami klasszikusabbat keres, nézze meg a Fang Yuan sorozatot és a Michael Young tervező által készített modelleket. Bármelyik modellt is választja, egy Ciga Design óra biztosan nem fog csalódást okozni.

Ciga Design óraüzlet Varsóban

A Ciga márkát kreatív tervezők alkották meg szokatlan stílussal, ezért lenyűgöz innovatív dizájnjával. Zegarownia.pl üzletünkben férfi és női Ciga Design órák kollekcióit találja. Merüljön el a minden alkalomra tökéletes órák világában, és válasszon egy Ciga modellt!

A Ciga Design hivatalos eladója - Hivatalos üzlet - Forgalmazó

A The Clock Shop a Ciga Design márka hivatalos kereskedője. Látogasson el helyhez kötött vagy online üzletünkbe, ahol kiválaszthatja az egyedi stílusához illő órát. Nálunk megtalálja a Ciga órákat a piac legjobb árain.