Átfutási idő Eorak
 

Átfutási idő

Mivel nagy óragyűjteményünk van raktáron, a legtöbb bemutatott modell esetében a kiválasztott óra kiszállítását 24 órán belül meg tudjuk valósítani. Sok weboldal több száz órát kínál, de valójában egyiket sem tartják raktáron. Amikor megrendelést kapnak, kapcsolatba lépnek a beszállítóikkal, ami napokig vagy hetekig tartó szállítási késedelmeket eredményez.

Az Eorak.hu minden termékoldalon felsorolja a szállításhoz szükséges tényleges időt.

Holnap már nálad lehet!

Hétköznapokon az utolsó csomagfeladás üzletünkből 16:00 órakor történik meg, ami azt jelenti, hogy ha Ön az így megjelölt termékeket megrendeli és 16:00 óráig fizet, akkor már a következő munkanapon megkapja azokat!

  • Futár

Átfutási idő

Egyéb lehetséges szállítási határidők

Mindegyik óra mellet, találhatja az információt arról, hogy mennyi idő alatt csomagoljuk be megrendelését. Az átfutási idő a megrendelés leadásától a csomag feladásra való előkészítésének pillanatáig tart. A legtöbb terméket a boltunkban 24 órán belül elküldjük, de vannak olyan órák, amelyek kérésre érhetőek el. Ezekben az esetekben az Eorak.hu webáruházban történő megrendelés leadása után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt a teljesítés időpontjáról.

Személyes átvétel

Ha megrendelésében a személyes átvétel lehetőségét választotta, akkor egy további üzenetet kap arról, hogy az óra készen áll az átvételre. Kérjük, hogy az értesítéstől számított 5 napon belül vegye át csomagját.


Lásd a kapcsolódó témákat:

Ingyenes visszaküldés legfeljebb 100 napig »
Szállítási formák »
Fizetési formák »
Bevásárlás biztonsága »