Átfutási idő Eorak
 

Átfutási idő

Mivel nagy óragyűjteményünk van raktáron, a legtöbb bemutatott modell esetében a kiválasztott óra kiszállítását 24 órán belül meg tudjuk valósítani. . Sok weboldal több száz órát kínál, de valójában egyiket sem tartja raktáron. Amikor megrendelést kapnak, kapcsolatba lépnek a beszállítóikkal, ami napokig vagy hetekig tartó szállítási késedelmeket eredményez.

A Eorak.hu minden termékoldalon felsorolja a szállításhoz szükséges REAL időt.

Holnap nálad!

Hétköznapokon az utolsó feladás üzletünkből 16:00 órakor történik, ami azt jelenti, hogy ha Ön az így megjelölt termékeket megrendeli és 16:00 óráig fizet, akkor már a következő munkanapon megkapja azokat!

  • Futár

Átfutási idő

Egyéb lehetséges szállítási határidők

Mindegyik óra mellet, találhatja az információt arról, hogy mennyi idő alatt készülhet el a rendelés. Az átfutási idő a megrendelőlap benyújtásától a csomag feladásra való előkészítésének pillanatáig tart. A legtöbb terméket a boltunkban 24 órán belül elküldjük, de vannak olyan órák, amelyek elérhetők Kérésre. Ezekben az esetekben a Eorak.hu webáruházban történő megrendelés leadása után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt a teljesítés időpontjáról..

Személyes átvétel

Ha megrendelésében a személyes átvétel lehetőségét választotta, akkor egy további üzenetet kap arról, hogy az óra készen áll az átvételre. Kérjük, hogy az értesítéstől számított 5 napon belül vegye át.


Lásd a kapcsolódó témákat:

Ingyenes visszaküldés legfeljebb 100 napig »
Szállítási formák »
Fizetési formák »
Bevásárlás biztonsága »