Fanatikus túlélő vagy, vagy egyszerűen csak szereted a szűz erdőket bejárni? Találtunk Önnek egy olyan kütyüt, amely nehéz körülmények között megmentheti az életét. Az iránytű az egyik legfontosabb felszerelés minden túrarajongó számára, ezért még ma válaszd ki a számodra leghasznosabb modellt!

olvass tovább

Iránytűk

(6)

Legnépszerűbb elöl
Legnépszerűbb elöl

Gyűjti a felszereléseket a szabadtéri kalandokhoz? Mi itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek! Újdonságunk az iránytűk, melyeket már megvásárolhatsz üzletünkben. Kíváncsi, melyik a megfelelő az Ön számára? Javasoljuk, melyek a legjobbak.

Miért van szüksége iránytűre?

Az iránytű többek között egy túrázó, turista vagy síelő elengedhetetlen felszerelése. Ez az eszköz a helyes irányba mutat, ha az útkeresés más módszerei kudarcot vallottak. Miért olyan fontos az iránytű? Ez a kis eszköz lehetővé teszi, hogy meghatározd a helyzetedet a világ négy oldalához viszonyítva. Ha egy térképpel kombináljuk, nagy segítséget nyújt az útkeresésben és a navigálásban egy adott célállomás felé.

Az iránytűk típusai

Most, hogy már tudjuk, miért olyan fontos az iránytű, fontos, hogy kiválasszuk azt a modellt, amelyik a legjobban megfelel a túráinkhoz. Kétféle iránytű létezik. A legelterjedtebb típus a mágneses iránytű, amely egy szögskálára helyezett mágneses mutatóból áll, amelyet általában egy alkohollal töltött tartályba zárnak. Ez megakadályozza, hogy a tű rezegjen, így a leolvasás pontos. Azonban nem ez az egyetlen típus, amellyel találkozhatunk. A második, szintén igen népszerű változat az elektronikus iránytű, amely bonyolultabb módon épül fel. Ez is másképp működik - a digitális iránytűk a műholdak által küldött jelet használják, és némelyikük GPS navigációval van integrálva.

Iránytű bolt Varsóban

Az iránytűk legmagasabb minőségű anyagai, a kényelmes használat és a tartósság garantálják, hogy sok éven át használhatók legyenek. Látogasson el webáruházunkba vagy Varsóban található helyhez kötött üzletünkbe, és vásárolja meg álmai iránytűjét.

Hivatalos iránytűkereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó

A kínálatunkban található összes tartozék engedélyezett forgalmazótól származik. A Zegarownia-nál az iránytűk széles választékát találja, amelyek mind a papíráru üzletünkben, mind online elérhetőek. Gyors szállítás garantált!