Az óraszíj szerves része minden időmérőnek, és a szíj cserélhetőségének köszönhetően kísérletezhetünk a stílussal, vagy az alkalomhoz igazíthatjuk. A Traser márka kollekciójában különböző típusú karkötők és szíjak széles választéka található. Melyik a legjobb az Ön órájához?

olvass tovább

Traser Óraszíjak

(75)

Legnépszerűbb elöl
 1. Tissot Leather Szíj Tissot Leather Szíj
  Szállítás8 napon belül
  18 461 Ft

  Tissot Leather T852.046.838

  Szállítás8 napon belül
 2. Traser Rubber Szíj Traser Rubber Szíj
  Szállítás3 napon belül
  22 692 Ft

  Traser Rubber TS-109509

  Szállítás3 napon belül
 3. Traser Rubber Szíj Traser Rubber Szíj
  Szállítás3 napon belül
  22 692 Ft

  Traser Rubber TS-109385

  Szállítás3 napon belül
 4. Traser Rubber Szíj Traser Rubber Szíj
  Szállítás3 napon belül
  18 461 Ft

  Traser Rubber TS-107421

  Szállítás3 napon belül
 5. Traser Rubber Szíj Traser Rubber Szíj
  Szállítás3 napon belül
  18 461 Ft

  Traser Rubber TS-107420

  Szállítás3 napon belül
 6. Traser Textile Szíj Traser Textile Szíj
  Szállítás3 napon belül
  13 461 Ft

  Traser Textile TS-107418

  Szállítás3 napon belül
Legnépszerűbb elöl

A Traser a precizitás és a kiváló minőségű kivitelezés definíciója, amelyet az amerikai hadsereg már 1991-ben elismert. És pontosan ugyanezekkel a tulajdonságokkal büszkélkedhetnek a márka óraszíjai is. A szíj cseréje lehetővé teszi, hogy óráját tetszés szerint személyre szabja, vagy felfrissítse annak stílusát.

Traser óraszíjak a stílusod fokozására

A megfelelő szíj minden óra elengedhetetlen kiegészítője, és a szíj cseréjével könnyen kísérletezhetsz egy teljesen más, új stílussal. A pántok gazdag és változatos gyűjteménye nagymértékben növeli a rendelkezésre álló variációk számát. A Traser óráknál is számos lehetőség van arra, hogy óráját a szíj cseréjével személyre szabja. Klasszikus karkötők, valamint bőr, textil, gumi vagy szilikon szíjak is kaphatók. Ezenkívül a Traser márka illatanyagokat használ néhány gumi és szilikon pántban. A szíjakat átitatják, hogy frissen tartsák őket, és elnyomják az órán összegyűlő izzadságszagot. Különösen a sportóráknál, amelyeket fizikai tevékenységek során használnak, ez különösen fontos. A Traser® órákban két olyan modellt talál, amelyek szíjait illatos anyaggal (vaníliaillat) impregnálták. Ezek az órák a P67 Officer Pro GunMetal vonalból származnak a referenciákkal: 107423 és 107424, míg maguk a szíjak a TS-107421 és TS-107420 referenciával rendelkeznek. Mindkét óra és szíj megtalálható üzletünkben!

Traser - mindenre kész órák és kiegészítők

A Traser márka minden egyes óramodellje Swiss Made tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezek a készülékek teljes olvashatóságot biztosítanak a szárazföldön és a vízfelszín alatt. Mind nappal, mind éjszaka - ez a trigalight® technológiának és a tükröződésmentes zafírüvegnek köszönhető. Ezek az órák rendkívül magas vízállósági besorolással rendelkeznek, és egyes kollekciók készülékei dupla üvegszál-erősítésű tokkal rendelkeznek. Ez az, ami nemcsak tökéletessé teszi őket a nagy mélységben való búvárkodáshoz, hanem különösen ellenállóvá is teszi őket minden mechanikai sérüléssel szemben.

Traser szíjbolt Varsóban

Látogasson el még ma a helyhez kötött üzletünkbe vagy weboldalunkra, és találja meg az Ön egyéni tevékenységeire szabott Traser-övét. Traser övek - Varsóban a legjobb áron!