A Glycine órák a legérdekesebb repülős óramodellek közé tartoznak, amelyek repülésre való utalása és rendkívül szép kivitelezése arra ösztönzi Önt, hogy ezeket az órákat válassza. Az 1914-ben létrehozott márkát Eugene Meylan svájci órásmester hozta létre, akit egy nemes és rendkívül szívós szőlőfajta - Glycine - neve inspirált. Úgy döntött, hogy ez a név írja le legjobban az általa gyártani kívánt órákat. 1930-ban feltalálta az automata szerkezetet, amely forradalmasította az órák egész történetét - kezdve a Glycine márkával.

olvass tovább

Glycine Karórák

(5)

Legnépszerűbb elöl
 1. -39%
  Glycine Combat Classic 36 Automatic Unisex Karóra Glycine Combat Classic 36 Automatic Unisex Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  487 500 Ft 299 416 Ft

  Glycine Combat Classic 36 Automatic GL0347

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -38%
  Glycine Airpilot GMT Férfi Karóra Glycine Airpilot GMT Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  316 666 Ft 195 750 Ft

  Glycine Airpilot GMT GL0353

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. -15%
  Glycine Airpilot Chrono Férfi Karóra Glycine Airpilot Chrono Férfi Karóra
  Ingyenes szállítása rendelésre
  292 307 Ft 248 461 Ft

  Glycine Airpilot Chrono GL0354

  Ingyenes szállítása rendelésre
 4. Glycine Airpilot GMT Férfi Karóra Glycine Airpilot GMT Férfi Karóra
  Ingyenes szállítása rendelésre
  263 846 Ft 252 538 Ft

  Glycine Airpilot GMT GL0348

  Ingyenes szállítása rendelésre
 5. -25%
  Glycine Combat Classic Moon Phase Automatic Férfi Karóra Glycine Combat Classic Moon Phase Automatic Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás2 napon belül
  418 461 Ft 313 846 Ft

  Glycine Combat Classic Moon Phase Automatic GL0194

  Ingyenes szállítás2 napon belül
Legnépszerűbb elöl

A Glycine márkát Eugene Meylan svájci órásmester alapította, aki az automata szerkezet feltalálásával forradalmasította a piacot. Napjainkban a Glycine az egyik legtekintélyesebb manufaktúra, és termékei mindazok számára vonzóak, akik értékelik a nagy múltú hagyományokat, a rendkívüli precizitást a szerkezetekben és az időtlen, férfias dizájnt, amelyet a repülés és a repülés ihletett.

Minden Glycine óra egyedi stílusa

A mai Glycine órák a háború előtti időszak hagyományait ápolják. Mivel a svájci cég a repüléshez erősen kötődő márka, rendkívül robusztus időmérőket készít, amelyeket úgy terveztek, hogy megbirkózzanak a repülés gyakran nehéz körülményeivel. Ugyanakkor összetéveszthetetlen stílussal rendelkeznek, amely a fejlődő trendek ellenére sem változik - ezek időtálló órák, amelyeket kevesek számára hoztak létre. A márka kvarc- és automata szerkezeteken alapuló időmérőkkel egyaránt rendelkezik.

A Glycine márka kollekciói között számos sorozat különböztethető meg, amelyeket különböző stílusok jellemeznek - a klasszikustól az avantgárdig és a modernig. A Glycine egyik legismertebb sorozata az Airman kollekció, amely 1953 óta kíséri az órák szerelmeseit. Példátlan tartósságuk és funkcionalitásuk felkeltette az amerikai hadsereg érdeklődését, amelynek parancsnokai e vonal időmérőivel kezdték felszerelni katonáikat. A Glycine Airman órák automata szerkezeteken alapulnak, a modellek funkciói közül pedig elsősorban a dupla időjelzőt és a gyakran előforduló 24 órás időjelzőt kell megemlíteni. Az órák számlapjait zafírkristály borítja, háromszoros fényvisszaverődésgátló réteggel.

Az ikonikus Glycine órasorozat - mi különbözteti meg őket?

Egy másik kollekció a Combat sorozatú, katonai dizájnnal rendelkező időmérők. Az órák mindig garantálják az idő egyértelmű leolvasását a számlapelemekben használt lumineszcens anyagoknak köszönhetően. A Combat sorozat modelljei a tok és az üveg gyártásánál is a legmagasabb minőségű anyagokat használják, így az egyes darabok rendkívül tartósak.

A harmadik sorozat az Incursore. Ezek a modellek rendkívül népszerűek az egyenruhás szolgálatok körében, köszönhetően az elegáns stílus és a robusztus anyagok ügyes egyensúlyának. Az Incursore sorozat egyik megkülönböztető jellemzője az összes darab magas szintű vízállósága.

A Combat Sub kollekció egy olyan sorozat, amelyet kifejezetten a precíz és tartós felszerelést igénylő búvárok számára terveztek. Az akár 200 méteres vízállósági szintnek köszönhetően a Glycine órák tökéletesen teljesítenek jelentős mélységekben is. Az órák tökéletes állapotban tartását a mechanikai sérüléseknek és a nyomásnak ellenálló, robusztus burkolatok segítik.

Az F 104 egy másik repüléssel kapcsolatos Glycine sorozat, amelyet a szuperszonikus amerikai F-104 Starfighter repülőgép formatervéről mintáztak. Az órák kialakítása a pilótafülkében található órákra emlékeztet, maguk az F 104 modellek pedig kiváló olvashatóságot és nagy pontosságot biztosítanak az automata GL 224-es szerkezetnek köszönhetően.

A Classic vonal azoknak szól, akik nagyon elegáns időmérőt keresnek. A Glycine Classic működéséért - a kiválasztott modelltől függően - precíz svájci kvarc- és automata szerkezetek felelnek. Az órák számlapjai úgynevezett sunray vágással rendelkeznek, ami még elegánsabbá teszi az egyes darabokat.

Hivatalos Glycine viszonteladó - hivatalos üzlet - forgalmazó

A Zegarownia.pl a Glycine márka hivatalos kereskedője Lengyelországban. Minden óra, mind az online, mind a helyhez kötött boltban kapható, hivatalos forgalmazásból származik. A gyors és problémamentes szállítás garantált.

Glycine órák Varsóban

Nézze meg, mit kínál még a svájci Glycine márka. A varsói üzlet széles választékot és modellek sokaságát kínálja, így a piacon a legalacsonyabb áron találhatja meg az Önt érdeklő órát. Nézze meg az ajánlatot a weboldalon, és győződjön meg róla, hogy a varsói Glycine óraüzletünk a legjobb választás - ne várjon, és látogasson el hozzánk a Wincentego Witosa sugárút 31. szám alatt.