A P67 Officer Pro felfrissített változata nem csak kozmetikai változásokat tartalmaz, hanem mindenekelőtt a kulcsfontosságú paraméterek javítását is

Traser

A P67 Officer Pro felfrissített változata nem csak kozmetikai változásokat tartalmaz, hanem mindenekelőtt a kulcsfontosságú paraméterek javítását is

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

13 február 2024

A traser márka bemutatta jól ismert P67 kollekciójának új kiadását. A vonal elég komoly változásokon ment keresztül, és most egy teljesen újragondolt kiadásban jelenik meg. Mi változott? Szinte minden: az új színváltozatoktól kezdve az új burkolat kialakításán át az új karperecig, a számlapon át a 12 óra feletti függőleges trigalight jelölésig, sőt még a csavaros koronáig.

 
  • A magas színvonalú katonai és taktikai órákat gyártó traser bemutatta a P67 Officer karóracsaládjának felfrissített változatát.
  • A kollekcióban 12 új modell található.
  • Az órák 2024. február végén lesznek kaphatók a Eorak.hu üzletben.
  • Az órákról bővebb információért látogasson el blogunkra.
 

Traser P67 Officer Pro - taktikai óra extrém kihívásokhoz

A Traser P67 Officer Pro egy olyan termékcsalád, amely egyesíti a taktikai órák és a kültéri órák funkcionalitását. Ezek a modellek kiválóan alkalmasak különféle, különösen egészen extrém tevékenységekhez, ráadásul a szabadban zajló tevékenységekhez, mint a túlélés vagy a túrázás. Az órákat úgy tervezték, hogy ellenálljanak az igényes körülményeknek, és sikeresen teljesítsék funkcióikat, mint például az útjelzés minden körülmények között és a jelzések nagyfokú olvashatósága . Ezért a P67 Officer Pro modellek robusztus burkolattal, 10 ATM vízállósági besorolással és könnyen leolvasható, nagy indexekkel és Trigalight technológiával ellátott számlapokkal rendelkeznek, ami a Traser márka védjegye.

 

Traser P67 Officer Pro szürke

 

A traser P67 Officer Pro órák burkolatának jobb tömítettsége a csavaros koronának köszönhetően.

Míg a korábbi Officer Pro modellek 10 ATM vízállósággal büszkélkedhettek, a felfrissített vonal kiegészült egy további elemmel, amely javítja a boríték vízzáróságát, nevezetesen a csavarozott koronával és egy kiegészítő tömítéssel. Ugyanakkor ez az intézkedés az óra szerkezetének egy olyan kritikus területét is megszünteti, amelyen keresztül a víz potenciálisan bejuthat a belső térbe. A 100 méteres vízállóság lehetővé teszi, hogy az órával a csuklóján szabadon úszhasson, és búvárkodhasson aqualung és oxigénpalack nélkül.

 

Traser P67 Officer Pro fekete

 

A Traser P67 Officer Pro óra pontossága és olvashatósága - új modellek a felhasználói élményt javító részletekkel.

A P67 Officer Pro kollekció új Traser órái a számlap kialakításában is kisebb változtatásokat tartalmaznak, amelyek jelentősen javítják az óra olvashatóságát és kényelmét. Módosult a betűméret és a mutatók. Ezenkívül a 12 óra fölött egy jellegzetes háromszögjelzés került elhelyezésre, amely modelltől függően narancssárga vagy kék színű. Az óraindexek trigalight technológiát használnak, azaz trícium pálcikák kerültek rájuk. A mutatókat SuperLumi-Nova bevonattal látták el. E két technológia kombinációjának köszönhetően a számlap még teljes sötétségben is jól olvasható. A számlapot kemény és karcálló zafírüveg védi a sérülésektől, tükröződésmentes bevonattal, amely csökkenti a tükröződések kockázatát. A 42 mm átmérőjű borításban a csúcskategóriás svájci Ronda 715 kvarcmű található. Ezenkívül minden modell fel van szerelve havi dátum és napi idő kijelzéssel.

 
Traser P67 Officer Pro fekete pomaranczowy pasek
Traser P67 Officer Pro fekete w ciemnosci
 

Traser P67 Officer Pro négy színváltozatban, háromféle szíj közül választhatóan

A Traser négy színváltozatban kínálja az új modelleket: fekete, kék, szürke és khaki színben. Mindegyik háromféle szíjjal kapható, a számlaphoz illő színösszeállításban. Így van egy fekete színű acél szíj és kétféle NATO textilszíj: egyszínű tengerészkék vagy fekete, valamint egy megkülönböztető szíjjal, amely színében utal az adott modell hangsúlyaira. A Eorak.hu üzletben 2024. február végén 3 modell lesz elérhető fekete számlapjával: a P67 Officer Pro Black TS-111065 tourbillon fekete NATO szíjjal, amelyet narancssárga vonal egészít ki, a P67 Officer Pro Black TS-111066 tourbillon egységes fekete textilszíjjal és a P67 Officer Pro Black TS-111067 tourbillon rozsdamentes acél szíjjal. Két kék számlapos modell: a kék színű, narancssárga vonallal díszített NATO szíjjal ellátott P67 Officer Pro Blue TS-111068 és a fekete NATO szíjjal ellátott P67 Officer Pro Blue TS-111069. És egy szürke számlapú modell fekete szövetszíjjal: traser P67 Officer Pro Grey TS-111072. A többi modell is hamarosan megérkezik a Eorak.hu üzletbe.

 

tracer P67 Officer Pro Blue


Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.