Traser

Traser

Suunto

Suunto Vertical Week - versenyezz a legnagyobb magasságnövekedésért a Suunto sportalkalmazásokkal

21 március 2024
A Suunto Vertical Week a Suunto márka által évente megrendezett kezdeményezés, amely a sportolók és a szabadtéri sportok szerelmeseinek szól. Az esemény során a résztvevők két SuuntoPlus alkalmazás segítségével mérhetik össze tudásukat, hogy megmérkőzzenek a legsportosabb ország címéért: Vertical Week és Vertical Race.

A Traser által kínált órák minden körülmények között tökéletesen teljesítenek. Ezt bizonyítja a márka hírneve és a kiváló minőségű kivitelezéssel kapcsolatos pozitív visszajelzések. Tudjon meg többet a Traser márkáról a hivatalos Watchard blogon.

Blog a Traser márkáról - érdekességek, vélemények, hírek

A Traserről szóló blogon megtalálhatja felhasználói véleményeinket, híreinket és érdekes tényeket a svájci katonai órák gyártójáról. A Watchard.com oldalon a Traser katonai órák használatára vonatkozó szemelvényeket és tippeket is találhat.

Hogyan működik a Traser karóra túlélési körülmények között? Miért tartják az egyik legjobb taktikai eszköznek? Vajon a mindennapi használatra is ugyanolyan jó lesz? Ezekre és más kérdésekre is választ kaphat blogunkon.