Suunto Sonic és Suunto Wing fejhallgató összehasonlítás. Melyik működik jobban az Ön számára?

Suunto

Suunto Sonic és Suunto Wing fejhallgató összehasonlítás. Melyik működik jobban az Ön számára?

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

16 február 2024

A Suunto márka egyre nagyobb lendületet vesz, nemrég látványos óra- és fejhallgató-bemutatókat is élvezhettünk, és íme, újabb forró hírek. A Suunto Wing fejhallgatót már volt időnk tesztelni sportos környezetben, most pedig a Suunto Sonic következik. Tudd meg, mit tartogat a Suunto új márkája. Rámutatunk a két fejhallgató modell különbségeire és hasonlóságaira egyaránt. Készen állsz? Kezdjük is!

Könnyű és funkcionális Suunto Sonic vezeték nélküli fejhallgató - csomagolás és színvariációk

A Suunto márka igazi csemegével készült vásárlóinak, az új és még könnyebb vezeték nélküli csontvezetéses fejhallgatóval. A terméket egy praktikus dobozba csomagolták, amelyen a termék neve és a sokatmondó "A kaland itt kezdődik" szlogen szerepel. Belsejében egy külön csomagolt töltőt és egy praktikus tároló tasakot találsz. A fejhallgatót egy formázott töltelékben helyezték el, alatta pedig a használati útmutatót helyezték el. Az egész esztétikusan néz ki, és ajándéknak is tökéletes lesz. Hozzá kell tennünk, hogy a fejhallgató két színváltozatban kapható. Az első, SS050946000 referenciával ellátott modell a klasszikus fekete színben marad. A második modell a neon színek rajongóinak készült, mivel lime zöld színt kapott, a referenciája SS050947000.

Suunto Sonic citromsárga fejhallgató SS050947000

Könnyű és funkcionális Suunto Sonic vezeték nélküli fejhallgató

A tervezők a lehető legbiztonságosabbá akarták tenni a sport közbeni zenehallgatást, ezért a nyitott füles kialakítás és a csontvezetés mellett döntöttek. Ez lehetővé teszi, hogy az egyik oldalon a kedvenc zenéjét hallgassa, míg a másik oldalon a környezeti zajok hallhatók. Az előző modell 33 grammos, könnyű szerkezettel rendelkezett, a Suunto Sonicnak sikerült ezt mindössze 31 grammra csökkentenie. Ez egy újabb kétségtelen előnye ennek a terméknek. Különösen azért, mert a súlycsökkentés nem befolyásolta a hangminőséget, ellenkezőleg, a basszus javult.

Nő Suunto Sonic Sonic Lemon Yelo fejhallgatóval SS050947000

Az időjárás szeszélyes lehet, és sokféle körülmények között sportolunk, és a Suunto nem feledkezett meg erről a kérdésről. A Suunto Sonic fülhallgató IP55 vízálló minősítéssel büszkélkedhet. Mit jelent ez a felhasználó számára? És azt, hogy sem a fagy, sem az eső, sem a hőség nem rettenetes a legújabb fejhallgató számára. Egy teljes töltési ciklus 60 percig tart, így a fejhallgató 10 órán keresztül folyamatosan működik. Érdemes megjegyezni, hogy mindössze egy 10 perces töltés 3 óra zenelejátszást tesz lehetővé. Ahhoz, hogy a fejhallgató még funkcionálisabb legyen, ne felejtse el letölteni a Suunto alkalmazást, amely még egyszerűbbé teszi a hívások fogadását és megszakítását, a hangerő beállítását vagy a zene vezérlését.

Különbségek és hasonlóságok a Suunto Wing és a Suunto Sonic között

Mindkét fejhallgató modell közös jellemzője és előnye a nyitott füles kialakítás és a csontvezetés. Mindkét modell mindössze 60 perces töltéssel akár 10 órát is kibír. A Suunto Winghez egy kiegészítő powerbank is jár, amely további 20 órányi zenelejátszást tesz lehetővé. A Suunto Sonic egész 2 grammal könnyebb kialakítással és továbbfejlesztett basszussal rendelkezik, de hiányzik belőle a fejmozgásvezérlés és a LED-fények, hogy éjszaka is látható maradjon. A vízállósági osztályban és az egyéb elemekkel szembeni ellenállásban is van különbség. A Suunto Wing az IP67-es vízállósági besorolással nemcsak a vízzel, hanem az izzadsággal és a porral szemben is ellenálló. A Suunto Sonic IP55-ös vízállósági osztálya a vízzel és az izzadsággal szembeni ellenállást garantálja.

Suunto Wing fekete fejhallgató SS050942000

A Suunto Sonic Bluetooth 5.2-nek köszönhetően két eszköz párosítására van lehetőség, ami az elődjénél nem található meg. A Suunto Sonic jobb hangminőséggel büszkélkedhet, köszönhetően az SBC, APTX Adaptive audiokódexek támogatásának. Mindkét készülék rendkívül kényelmes, jól illeszkedik és a fejeden marad, így könnyedén futhatsz, ugrálhatsz vagy más fizikai tevékenységeket végezhetsz. Az egyik jobb? Egyáltalán nem, mindkét eszköz kiváló minőségű. Érdemes megfontolni, hogy milyen körülmények között szeretne sportolni, és az Ön igényeihez igazodó modellt választani...

Zenéljen és maradjon biztonságban a Suunto Sonic és Wing fejhallgatóval

Kedvenc zenéjével sportolni nemcsak élvezetes, hanem motiváló is. Az edzés hatékonyabbá válik, a megfelelő zene pedig endorfint, az úgynevezett boldogsághormont is felszabadítja. Ne feledje azonban, hogy a biztonság az első. A hagyományos fejhallgatóval megsüketül a háttérzajokra. A Suunto Sonic és Suunto Wing fülhallgatóval hallhatja a közeledő autót vagy a lezuhanó sziklák hangját, ami nagyon is valós veszélyt jelent a hegyekben futás közben. Azt kérdezed majd, hogy megéri-e befektetni egy ilyen típusú fejhallgatóba? Mi igennel válaszolunk, megéri, mert ez egy befektetés az Ön és szerettei biztonságába. Tekintse meg a Suunto összes új termékét. Látogasson el a helyhez kötött és online üzletünkbe.


Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.