Karóra vélemények Orient

« Minden márka megjelenítése

Karóra vélemények orient

1

Orient Mako III Automatic Férfi Karóra RA-AA0001B19B

100%
Értékelés: 5

Az Orient RA-AA0004E19B, népszerű nevén Mako III az első automata órám, és nyugodt lelkiismerettel mondhatom, hogy ideális választás volt. Választásomat három elv vezérelte: olvashatóság, sokoldalúság és elegancia. Mindhárom alapelvet megtaláltam az Orient órában. A Mako III nemcsak megjelenésével, hanem minőségével is vonzó - az Orient megbízható, házon belüli automata óraművével van felszerelve, és ami nagy dicséretet érdemel, a koronával való meghúzás lehetősége, ami a csúcskategóriás órákról ismert. Az óra - búvárhoz méltóan - magas, 20 atmoszféra vízállósággal rendelkezik, így akár 200 méterig is félelem nélkül lehet benne merülni. Az óra nagy előnye a karcálló zafírüveg, amely a használat idejétől függetlenül biztosítja a "szalonóra" hatást. A szíj rozsdamentes acélból készült, így nem kell aggódnunk a rozsdásodás miatt, hátránya viszont, hogy a használat kezdetén kissé zavaró lehet, mert kissé nyikorog, és néha a kéz hevesebb mozdulatainál zajos. A fenti Orient egy nagyon funkcionális időmérő is, hiszen egy forgatható lünettával van felszerelve, amivel könnyedén megjelölhetjük és mérhetjük az időt, például az autó leparkolásáról egy fizetős parkolási zónában, vagy beállíthatunk egy emlékeztetőt, hogy mikor indul a vonatunk. A Mako III óra egyéb nagyon hasznos funkciói közül meg kell jegyezni, hogy kiváló lume-mal rendelkezik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy sötétben is könnyen leolvassuk az időt. Az óra dátumkijelzővel is rendelkezik, a hét napjának és a hónapnak a kijelzésével. Érdemes megemlíteni, hogy a hét napjának dátumjelzőjének nyelvét két nyelvi változat - angol és latin - közül választhatjuk ki.

Stanislav

2023-04-25 07:04:12

Orient Mako II Férfi Karóra FAA02001B9

100%
Értékelés: 5

egy jó óra és ennyi

DW

2023-04-25 07:04:06

Orient Bambino Automatic Férfi Karóra RA-AG0002S10B

100%
Értékelés: 5

Amikor klasszikus órát kerestem, a "legjobb ár-érték arány" elve vezérelt. Kétségtelen, hogy az Orient márka és a Bambino Automatic óra 100%-ban megfelel ennek a feltételnek. Ez egy jó és elismert, automata óraművel működő modell, amelynek sikerét többek között a kiemelkedő tartósság, pontosság és kivitelezés indokolja. Az időtlen stílus és az osztály a sok kifejezés között, amelyeket ez a figyelemre méltó, mégis egyszerű időmérő élvezhet. A fehér számlap és az ezüstszínű mutatók és indexek összetétele lehetővé teszi az óra jelzéseinek gyors és intuitív leolvasását, míg a jó minőségű bőrből készült barna szíj tökéletesen harmonizál a többi alkatrésszel, így egy esztétikusan tetszetős órát eredményez. További előnye, hogy az óra egyszerre illeszkedik az elegáns stílushoz, és kevésbé formális helyzetekben is alkalmas lesz az ízlésességet hangsúlyozó nagyszerű kiegészítőként. A jól illeszkedő "nyitott szív" ablaknak köszönhetően az óra tekintélyesebb jelleget ölt, így gyakran szemet gyönyörködtető, nem csak az aktuális idő ellenőrzésére. Amikor a leírt modell mellett döntöttem, sok időt töltöttem a vélemények és vélemények olvasásával. Az egyetlen hátrány, amire felhívták a figyelmet, a hangos futószerkezet volt. Óra viselőjeként elmondhatom, hogy ez semmiképpen sem zavarja a mindennapi használatot, sőt, gyakorlatilag észrevehetetlen. Ezért nem tartom ezt jelentős hátránynak, annál is inkább, mivel minden előnye megvan. A napi eltérés kb. +10 sec, ami szerintem jó eredmény ennél a modellnél. A rendelés lebonyolítása nagyon zökkenőmentesen ment, hiszen 24 órával a rendelés leadása után már az óra gyönyörködtetett a szememben. Maga a kapcsolatfelvétel és az információcsere magas és ajánlható szinten van. A Zegarownia, mint hivatalos eladó, a vásárlás utáni támogatást is biztosítja, mint például tanácsadás, vagy a szokásos szervizelés egy hivatalos szervizközpontban, stb. így az ügyfélszolgálat átfogó dimenziót kap. Összefoglalva, ha újra órát vásárolnék, biztosan ugyanazt a modellt választanám a "Zegarownia.pl" -nél.

Paweł K

2023-04-25 07:03:58

Orient Automatic Classic Férfi Karóra RA-AR0004S10B

100%
Értékelés: 5

Az ár-érték arány miatt választott óra. Klasszikus megjelenés. Zafírüveg, stop másodperc, kézi korona meghúzási lehetőség, Neobrite, 5 bar vízállóság. A számlap színe - ízlés kérdése. Hezitáltam ezzel kapcsolatban, de a választásom a világos színre esett (talán azért, mert már van egy másik órám, aminek sötét a számlapja). Az olvasás jobb lett volna egy kicsit sötétebb indexekkel és mutatókkal, mint az RA-AR0005Y10B-nél, és fordítva. Ezt a fényszög is befolyásolja. De ez az én személyes javaslatom. Összefoglalva: egy jó óra jó áron.

Robson

2023-04-25 07:03:52

Orient Classic Automatic Férfi Karóra RA-AP0005B10B

100%
Értékelés: 5

Azért választottam ezt az Orientet, mert a márka tényleg nagyon jól ismert számomra, és a modell tényleg jól néz ki. A csuklómra tettem, nagy, ahogy a képen is látszik, de nagyon szeretem az ilyen órákat, karakteresek és kényelmesek a tekintélyes méret ellenére. Az órának van egy kis másodpercmutatója, klassz, ahogy az egész kinéz. Ami számomra a legjobb, nagyszerű.

Krops

2023-04-25 07:03:20

Orient Mako III Automatic Férfi Karóra RA-AA0001B19B

100%
Értékelés: 5

Rozsdamentes acél, zafírüveg, minden úgy működik, ahogy kell. Jól néz ki, bókokat kap, néha én magam is különlegesnek érzem magam vele a kezemen. Jó kis jószág, ajánlom.

654

2023-04-25 07:03:11

Orient Mako III Automatic Férfi Karóra RA-AA0002L19B

100%
Értékelés: 5

Szuper üzlet, másnap jött a vásárlás. Az óra jól illeszkedik, tetszik a szíja, mivel nem fáj, mint más modelleknek. Szuper.

Urbanek

2023-04-25 07:03:08

Orient Automatic Date Férfi Karóra RA-AC0J10S10B

100%
Értékelés: 5

A feleségem bejelentette, hogy szeretne nekem egy órát venni, és nekem kellett kiválasztanom a modellt. Sok kategóriát átnéztem, és végül rábukkantam erre az Orisra. Elsősorban a nagyon világos számlap és a mutatók miatt akartam, tényleg nagyon elegáns és sokoldalú benyomást kelt. A számlapon lévő textúrák szépek, a karperec jól illeszkedik, nem húzza ki a hajam, nem bánt, én is ajánlom.

Turek

2023-04-25 07:02:07

Orient Contemporary Automatic Férfi Karóra RA-AC0H04Y10B

100%
Értékelés: 5

Látszólag egyszerű, de mégsem. Érdekesen néz ki, a nagyapámnak vettem, mert szereti az orientálokat és a kicsit retro hangulatú órákat, azaz a fiatalságát. Nagypapa azt mondta, hogy régen volt már ilyen gyönyörű modellje, szóval ezt bóknak veszem. Ajánlom a boltot, a kiszállítás villámgyors volt!

Daria

2023-04-25 07:02:01

Orient Automatic Date Férfi Karóra RA-AC0J09L10B

100%
Értékelés: 5

A keletieknek megvan a maguk sajátos, érdekes varázsa. Nekem ez tetszett, és a feleségem teljesítette a kívánságomat. Nagyon gyorsan megérkezett, tökéletesen illeszkedik a kezembe, annak ellenére, hogy nagyon nagy borítékkal rendelkezik. Jól ül a csuklón, mérete ellenére nem túl nehéz. Úgy működik, mint az arany. A képek teljesen nem tükrözik azt, hogy valójában hogyan néz ki. Őszintén tudom ajánlani.

Jupiter

2023-04-25 07:01:41

Orient Classic Automatic Férfi Karóra RA-AP0003S10B

100%
Értékelés: 5

Mint a vintage órák szerelmese, annak ellenére, hogy már van egy öltönyös órám, nem tudtam ellenállni ennek a gyönyörű időmérőnek. Személyesen még jobban néz ki, mint a katalógusfotókon - a számlap szokatlan színének és a kis másodpercmutatónak köszönhetően úgy néz ki, mint egy óra a múlt századból, azzal a különbséggel, hogy modern technológiával készült, amely megfelel a mai elegáns órák szabványainak (edzett ásványi üveg, acél tok, 3 atm vízállóság). Emellett a szerkezetet megbízhatónak tartják, és az óra gyártója készíti (úgynevezett In-house), ami egy ilyen árkategóriájú óránál igazi megkülönböztető jegy. Az üvegezett hátlap lehetővé teszi a mechanizmus működésének megfigyelését - lehet, hogy nem különösebben dekoratív, de a szememnek tetszik - látható, hogy ez egy automata óra "lélekkel", és nem "lélektelen" elektronika. További ízt ad a számlapra applikált domború gyártói logó (nem laposan rajzolt) és a hatékony dátumváltás (a napjelző azonnal ugrik). Ami magát a boltot illeti, nagyon elégedett vagyok a tranzakció folyamatával, a valós idejű chaten keresztül történő szakszerű tanácsadástól kezdve a gyors és jól védett szállításon át a versenyképes és korrekt árakig - ez nem az első és nem is az utolsó vásárlásom a Zegarowniai-tól :)

Marcin P.

2023-04-25 07:01:20

Orient Sports Field Defender Férfi Karóra RA-AK0403N10B

100%
Értékelés: 5

Nagyon elégedett vagyok ezzel az órával. Mindennapi / szabadtéri időmérőnek használom, és ebben a szerepben tökéletesen teljesít. Az ásványi üveg megfelel a feladatnak, bár nem igazán kímélem. Az órának határozottan van egy saját karaktere, ami ilyen "páncélzat" benyomását kelti. Súlya érezhető a csuklón, ráadásul az automata felhúzásból származó forgó tömeg jellegzetes módon jár. A NATO típusú szíj nagyon könnyen cserélhető. Ha valaki ilyen "terepi órát" keres, annak ajánlom.

Rafał

2023-04-25 07:01:04

Orient Sports Automatic Férfi Karóra RA-AA0005B19B

100%
Értékelés: 5

Nagyon szép óra. A minőség kiváló. A jelölések fényereje nagyon intenzív, a gumiszíjat kicseréltem és egy fémszíjat tettem rá. Ajánlom, és ez a Clockworksnek köszönhető, kiváló a kiszolgálásuk és az árat is meg tudtam alkudni. Köszönöm.

PABLO

2023-04-25 07:00:49

Orient Ray II Férfi Karóra FAA02004B9

100%
Értékelés: 5

Az óra első pillantásra gyönyörűnek tűnik, egy masszív tengeralattjáró, a kézben érezni. A nagyon jól leolvasható számlap biztosan jól látható éjszaka is. Ami a mélységet illeti, inkább gyorsan nem fogjuk ellenőrizni, de biztosan megállja a helyét. Ajánlom, mindenképpen érdemes használni, ilyen áron amíg szép viselet. Ajánlom, akkor biztosan nem fog csalódni.

Renata412

2023-04-25 07:00:44

Orient 2nd Generation Bambino Férfi Karóra FAC00003W0

100%
Értékelés: 5

Egy gyönyörű óra lélekkel. Pontosan a férfi számára. Elegánsan mutatja magát, de alkalmi stílushoz is illik. Mindenképpen kiemelkedik a többi órából.

Mateusz

2023-04-25 06:59:28

Orient Mako III Automatic Férfi Karóra RA-AA0001B19B

100%
Értékelés: 5

Erős zöld luma. Az enyém "nem "10s előre, de én szuper elégedett vagyok. Időzítés a szokásos módon rendben.

an12

2023-04-25 06:59:27

Orient Classic Automatic Bambino Férfi Karóra FAC00008W0

100%
Értékelés: 5

Az óra gyönyörű. Személyesen sokkal jobban néz ki, mint a fotókon. Szenzációs ár-érték arány. Ajánlom !

John

2023-04-25 06:59:00

Orient Mako III Automatic Férfi Karóra RA-AA0004E19B

100%
Értékelés: 5

Megvettem, és nagyszerű. Minden megvan benne, amire szükséged van. A lünetta zöld. Nagyon menő lume. Van egy hibája is - a karkötő (teljes láncszemek +) recseg, mint a pokol, de még mindig adok neki egy 5-öst. Eladó a szokásos módon profi. :)

an 12

2023-04-25 06:58:16

Orient Bambino Automatic Férfi Karóra RA-AG0002S10B

80%
Értékelés: 4

Az óra szép és illik az öltönyhöz. A hátránya, hogy 3 nap alatt 1 percet késik.

Kazik

2023-04-25 06:58:03

Orient Big Mako XL Diver Automatic Férfi Karóra RA-AA0009L19B

100%
Értékelés: 5

MEGJEGYZÉS EZ NEM TÁJÉKOZÓDÁS. EZ AZ ORIENT EXPRESSZ!!! Az órát 1,5 munkanapon belül megrendelték és leszállították - egy igazi expressz. Maga az óra a luxus és a sportos sziluett csodálatos kombinációja. Tökéletesen összeáll, akár egy elegáns ing mandzsettájával, akár egy pólóval. Gyönyörű, masszív acél karperec, kék lünetta és számlap, mindez egy acél borítékba ágyazva. Tökéletes kombináció. Az óra mutatói nem evilágiak - mintha a számlaphoz ragadtak volna. Mindent kiegészítenek a rendkívül jól olvasható dátumablakok. És ez még nem minden!!! Az óra szépségét éjszaka is élvezheti, hiszen az óra összes fluoreszkáló eleme rendkívül lenyűgözően világít, így bármilyen körülmények között leolvashatja az időt. Mindezt akár víz alatt is megteheti, mivel az óra vízálló, így gyakorlatilag bármilyen körülmények között és alkalomra használható. Az óra automata felhúzása lehetővé teszi, hogy az órát egy "keleti" perpetuum mobile-nek tekintsük (felejtsük el az elemeket, felejtsük el a felhúzást!!!). Ennek az időmérőnek a megvásárlása hónapokig tartó keresgélés eredménye volt, a piac legismertebb márkáinak kínálatában bolyongva - egészen addig a pillanatig, amikor megláttam az első ORIENT órákat, és köztük volt az ON, a Big Mako XL Diver Automatic. Egy keleti csoda. Most, 2 hét használat után bátran mondhatom, hogy ez a tökéletes óra. Csak egy probléma van - van még számos csodálatos modell a márka kínálatában :-).

Marcin

2023-04-25 06:57:27

Orient Classic Automatic Bambino Férfi Karóra FAC00009N0

100%
Értékelés: 5

Kerestem egy órát a régi időkből, és ez az óra a megfelelő választás, nagyszerű!!!!

mariusz

2023-04-25 06:57:18

Orient Mako II Férfi Karóra FAA02002D9

100%
Értékelés: 5

Egy gyönyörű óra személyesen, amely a részletekre és az építési minőségre való odafigyeléssel elektromosan hat. A pénzért ez az egyik legjobb vezetői óra választás. Nem vagyok oda a nagy órákért, mivel 17 cm-es csuklóm meglehetősen kicsi, de ez az óra úgy illeszkedik, mint egy kesztyű, és a mérete tökéletes. Őszintén ajánlom. Luke

Łukasz

2023-04-25 06:57:15

Orient Classic Automatic Bambino Férfi Karóra FAC08003A0

100%
Értékelés: 5

Most már itt van, megérkezett! Csak egy szóval tudom leírni - CSODÁLATOS!!! Nagyon ajánlom.

Artur

2023-04-25 06:56:56

Orient Symphony Automatic Férfi Karóra RA-AC0E03S10B

100%
Értékelés: 5

Sok kvarcóra után eljött a pillanat, amikor végre vettem egy automata órát! Nem tudok betelni vele, az óra gyönyörű kivitelezésű, szó szerint minden részlete figyelemre méltó. Az arany boríték a legnagyobb tapsot érdemli. Az óra nagyon gyorsan megérkezett, az IGEN-en vagyok.

Marcin

2023-04-25 06:56:50

Orient Open Heart Automatic Férfi Karóra RA-AR0102S10B

100%
Értékelés: 5

Ezt az órát viselni tiszta öröm, mindenhez illik, feltűnő és kényelmes, az idő könnyedén leolvasható. Minden további nélkül, ez egy 5/5 értékelés.

physicus

2023-04-25 06:56:48

Orient Big Mako XL Diver Automatic Férfi Karóra RA-AA0010B19B

100%
Értékelés: 5

Nagyszerű óra! Gyönyörűen néz ki, könnyű és ráadásul jó áron. Nagyon ajánlom ezt a bizonyos modellt!!!!

MAKSYM

2023-04-25 06:56:48

Orient Symphony Automatic Férfi Karóra RA-AC0E04L10B

100%
Értékelés: 5

Gyönyörű óra, tökéletes áldozási ajándéknak (mellékelt fotó a fiam kezén). Egyelőre talán egy kicsit terjedelmes, de a fiú majd belenő. A színek nagyon szépek, a vízállóság lehetővé teszi az úszást, a szerkezet úgy működik, ahogy kell. Ajánlom

Tatko

2023-04-25 06:56:47

Orient Mako II Férfi Karóra FAA02002D9

100%
Értékelés: 5

Świetny prezent. Ezt a modellt a férjemnek vettem ajándékba. Nagyon jól néz ki egy férfi kezén. Nagy, masszív, szép karkötő. Vízállóságot még nem teszteltem.

Basia

2023-04-25 06:56:00

Orient Classic Automatic Férfi Karóra FAG00003W0

100%
Értékelés: 5

Magnes dla wzroku ;) Az Orient Blue Ray II óráról szerzett nagyon pozitív benyomásaimon felbuzdulva egy másik márkájú órához nyúltam. Ezúttal egy nagyon elegáns modellre esett a választás - az Envoy, más néven Caballero (ez azoknak szól, akik a YT-n szeretnék megnézni, anélkül, hogy hosszú termékkódot gépelnének be ;) ). Már évek óta terveztem egy nyitott szívű óra vásárlását, és a www.zegarownia.pl oldalon ajánlott ár nem engedte, hogy tovább tétlenkedjek. Az óra gyönyörű. A viszonylag szerényen díszített, mégis bájos napsugár számlap csupán színpad a 9 óránál zavartalanul kibontakozó látványos show-hoz, ugyanis ott dobog a japán Orient márka saját gyártású automata szerkezetének szíve, amely ritmusosan tartja az időt. A hab a tortán itt a vonzó sötétkék mutatók, amelyek a fény hatására szinte feketéből világoskékre váltanak. Ez egy igéző kombináció, amely nemcsak mutatja az időt, hanem el is nyeli azt. A római óraindexek klasszikus vonzerőt kölcsönöznek, bár az arab indexek rajongói számára az Orientnek van egy megfelelője ehhez a modellhez. A tulajdonos szeme a boríték alját is örömmel fogja látni - az üvegfedél lehetővé teszi a szerkezet megfigyelését a szépen kidolgozott, ehhez az árkategóriához képest szépen kidolgozott ingával. Ez egy nagyszerű óra egy öltönyhöz, akár egy formálisabb öltönyhöz is. Előnyök: elképesztően pontos szerkezet - az én darabom +0,5 fordulatszámmal büszkélkedhet; gyönyörű napsugár típusú számok; kék mutatók; viszonylag lapos ("alacsony") tok; üvegezett hátsó lünetta; stop másodperc; kézi felhúzási lehetőség; "házon belüli" szerkezet; szépen kidolgozott tok; a márka logójával ellátott korona. Hátrányok: a "Water Resistant" felirat egy meglehetősen formális rendeltetésű óra számlapján teljesen felesleges; az inga által egyértelműen hallható felhúzás. Tekintettel a megfizethető árra, igazságtalan lennék, ha hátrányként a szíj és az ásványi üveg minőségét sorolnám fel. Bár ebben az esetben nem biztos, hogy lehetséges vagy költséghatékony zafírra cserélni, de a szíj cseréje egy jobb minőségű, az ízlésünknek és pénztárcánknak megfelelő termékre nem lenne sem drága, sem nyaktörő vállalkozás.

Radosław

2023-04-25 06:55:34

Orient Ray II Férfi Karóra FAA02005D9

100%
Értékelés: 5

Najlepszy "diver" w swojej klasie cenowej Az Orient Blue Ray II számomra több szempontból is mérföldkőnek számít. Ez az első "búvár" órám, az első Japánból származó órám és az első Orient márkájú órám. Elég, ha azt mondom, hogy annak ellenére, hogy több drágább riválisom is van a gyűjteményben, azonnal a kedvenc mindennapi órám lett. Van benne valami, sőt, nagyon sok "az a valami", ami miatt lehetetlen levenni róla a szemünket. Ahogy a fény játszik a számlapján, és a viselés kényelme pontosan megváltoztatta a "diverziókhoz" való hozzáállásomat. Korábban egyszerűen figyelmen kívül hagytam őket. De nem állt meg itt - önmagában, egymaga több sztereotípiának is a nyakát dörzsölte, és felébresztett abból a sznob letargiából, amelyben évekig nyomorultul sínylődtem. És micsoda ébresztő volt! Neki köszönhetem, hogy vettem még egy órát a márkától a www.zegarownia.pl oldalon, és már a harmadikon gondolkodom. Az ár-érték arány csak elhalványul ahhoz képest, hogy az Orient a "házon belüli" mechanikával működő órák ritka műfajához tartozik, különösen ebben az árkategóriában. A csak megjelenésében eltérő, felületes, de azonos, közönséges és Kínában gyártott mechanizmust rejtő órák áradatának korában a japán házon belüli mechanizmussal hajtott Orient miatt sok neves gyártó tervei már nem érdekeltek. Ők az unalmas, harmadik féltől származó mechanizmusok ostora, amelyekért úgyis milliókat fizetsz. A japánok, hűen a hagyományokhoz, egyszerűen jobban csinálják és őszinték - a vásárló pontosan tudja, hogy mit vesz. Az értékelésem teljes 5 csillag, bár nyilvánvalónak kell lennie, hogy a megfizethető vételárat figyelembe vettem. Ebben az árkategóriában a Blue Ray II felülmúlhatatlan. Funkcionalitásával és építési minőségével felülmúlja közvetlen riválisát - az archaikus Seiko SKX007-et, elvileg verseny nélkül maradva. Nem csoda, hogy Lengyelországon kívül az Orient márkát a mechanikus órák szerelmesei nagyra tartják, nem utolsósorban a továbbfejlesztett Ray II miatt. Figyelembe véve az árat, ami önmagában is nagy előny, ennek az órának tényleg nincs szégyenkeznivalója a sokkal drágább "Helvetas" mellett. Végül, de nem utolsósorban, az elkerülhetetlen hasonlóságok ellenére a műfaj klasszikusaihoz (vide Submariner és Seamaster), saját karaktere van, és nem tesz úgy, mintha sokkal drágább versenytársak lennének. Nagyon ajánlom, különösen azoknak, akik az első automata órájukat szeretnék megvásárolni, és nem akarják tönkretenni a háztartási költségvetésüket. Ez egy nagyon sokoldalú dizájn, amely jól működik a mindennapi viselethez, és nem lesz helytelen a mérsékelten formális stílusban. Előnyök: Japánban gyártott "házon belüli" automata szerkezet hajtja; gyönyörű, kék, több fazettás számlap (az ún. Előnyök: Japánban gyártott, "házon belüli" automata szerkezet hajtja; gyönyörű, kék, többrétegű számlap (ún. napsugár számlap); kontrasztos piros másodpercmutató; kétnyelvű (angol és spanyol) hétköznap- és hónapnapi kijelző; viszonylag pontos kézi felhúzású szerkezet; a gyártó logójával ellátott csavarozható korona; vízállóság, amelyet a legtöbb vásárló soha nem fog próbára tenni (200 m); másodpercmegállító; precíz lünetta 120 kattintással; egymásra helyezett, nem nyomtatott órajelek; kiváló világítás; a számlapelemek (indexek és a naptár ablak) precíz, lenyűgöző kivitelezése; kompakt kialakítás - bár nem ez a területe és alkalmazása, a Ray II könnyen elfér egy ing mandzsetta alatt; stabil, szép szíj háromlépcsős mikrobeállítással; összességében magas minőségű kidolgozás és illeszkedés (az óra azt a benyomást kelti, mintha sokkal drágább lenne). Hátrányok: a kis korona nem kényelmes a működtetése, és nehézséget okozhat a meghúzáskor. Jellemzők, amelyek a megfizethető ár miatt nem annyira hátrányok, amelyeket érdemes megemlíteni: ásványi üveg és a gyári karperec üreges végtagjai. Mindkét dolog házon belül feljavítható, ha valaki szükségét érzi. Ó, a fotók nem adnak igazat ennek az órának a varázsának, és ha már a fotókon vagy videókon tetszik, élőben csak jobb lehet ;)

Radek

2023-04-25 06:55:34

Orient Automatic Classic Férfi Karóra RA-AR0005Y10B

100%
Értékelés: 5

Piękny zegarek Ma vettem meg az Orient órát, gyönyörű, csodálatos, sokáig gondolkodtam a vásárláson. A japán órásmesterek kézműves munkája nagyon pontos, a kivitelezés magas színvonalú, és az a kitett nyitott szív mechanizmus! A csokoládé színű számlap szikrázik a fényben, a rézszínű indexek és mutatók pedig önmagukban is gyönyörűek. Mindenkinek ajánlom ezt az időmérőt. Üdvözlettel - Miroslaw 16-01-2019.

Miroslaw

2023-04-25 06:55:25

Orient Ray II Férfi Karóra FAA02005D9

100%
Értékelés: 5

Gorąco polecam Személyesen úgy néz ki, hogy meeega!!!! A legjobb búvár ebben az árkategóriában!!!!

KingJ

2023-04-25 06:55:24

Orient Automatic Classic Férfi Karóra RA-AR0004S10B

100%
Értékelés: 5

Niezawodny orient Sokáig gondolkodtam azon, hogy milyen órát vegyek a férjemnek az 5. házassági évfordulójukra. Azt hittem, hogy triviálisan egyszerű lesz. Elvégre elmegyek, kiválasztom, ami tetszik, és megveszem. Azonban elkezdtem olvasgatni különböző fórumokat az órákról, és rájöttem, hogy ez nem ilyen egyszerű. Még jó, hogy hamarabb belevágtam, mert több hónapba telt, mire találtam egy órát. Tudtam, hogy bőrszíjas órát szeretnék, lehetőleg feketét és világos számlapot, ez már kicsit leszűkítette a keresést. A második legfontosabb dolog a cég volt. A cikkek hátuljának elolvasása után az Orient márka mellett döntöttem, mert mindenhol azt írták, hogy nagyon jó cég és olcsó. És bevallom, hogy a szűkös költségvetésem miatt én is jó árat akartam. Rátérve magára az órára, ami nagyon tetszett benne, az a klasszikus stílus a nyitott szívablakkal kombinálva. Ez olyasmi, ami mindenkit arra késztet, hogy megnézze az órát. A férjem azt mondja, hogy folyamatosan kérdezik az óra modelljéről. A szép dizájn mellett automata óraművel is rendelkezik, ami szintén pozitívan befolyásolta a vásárlását. A jó ár egy ilyen órához egy másik plusz plusz. Én is el vagyok ragadtatva és a férjem is, így csak a legmagasabb minősítést tudom adni. Különösen azért, mert az óra hibátlanul működik, vonzza a tekintetet és tetszik a szemnek. Eddig csak pluszok és legyen mindig így.

Marysia

2023-04-25 06:55:10

Orient Classic Automatic Bambino Férfi Karóra FAC08003A0

100%
Értékelés: 5

Bambino A legszebb bambino, amelyet valaha készített az Orient (ez a 4. generáció). Haboztam a vásárlással, mivel nem tudtam, hogy néz ki a valóságban, de miután felpróbáltam - nem volt visszaút! Egy óra múlva megrendeltem és másnap már ott is volt, köszönöm a gyors kiszolgálást. Nagyon ajánlom.

Saunamistrz

2023-04-25 06:55:00

Orient Classic Automatic Bambino Férfi Karóra FAC00009N0

100%
Értékelés: 5

Pozycja obowiązkowa Ez nem egy átlagos óra, hanem minden óra archetípusa. Az egyszerűség és az elegancia kvintesszenciája. A látványa azonnal a mechanikus órák aranykorát idézi, amikor az óragyártás művészet volt, nem pedig olcsó tömegtermelés. Időtlen szépség japán precizitással kombinálva. Minden férfi gyűjteményének kötelező darabja.

Staszek

2023-04-25 06:54:55

Orient Esteem II Open Heart Automatic Férfi Karóra FAG02005W0

100%
Értékelés: 5

oreint esteem 2gen. nagyon jó óra

zegarmistrz99

2023-04-25 06:54:43

Orient Automatic Classic Férfi Karóra RA-AR0005Y10B

100%
Értékelés: 5

Orientacja na ORIENTa Gyönyörű elegáns jó áron, nagyon jó minőségű kivitelezés és pontos járás. Mindennel rendelkezik, amire egy órának szüksége van a mindennapi viselethez: zafírkristály, automata szerkezet, a koronáról való meghúzás lehetősége és egy másodpercmegállás. Nagyon ajánlott.

Piotr

2023-04-25 06:54:31

Orient Classic Automatic Bambino Férfi Karóra FAC00009N0

100%
Értékelés: 5

4xP 4xP! Pozitív! Tökéletesen! Profi! AJÁNLOM!

Waldek

2023-04-25 06:54:30

Orient Classic Automatic Bambino Férfi Karóra FAC00009N0

100%
Értékelés: 5

Piękny zegarek Az óra nagyon méltóságteljes, és a búzavirágkéktől a tengerészkéken át a feketéig csillogó mutatói mesterműnek számítanak. Plusz nagyszerű kiszolgálás a boltban!

p.

2023-04-25 06:53:56

Orient Bambino Automatic Férfi Karóra RA-AG0002S10B

100%
Értékelés: 5

GODNY POLECENIA Ha olyan órát keresel, amely stílusos, mégis megfizethető, akkor az Orient Bambino Automatic-t ajánlom. Ez nagyszerű.

Paweł

2023-04-25 06:53:55

A 128 összesen 81 120 tételei

Oldal