Stílusos elegancia és sportosság egyben: a Junghans Meister Chronoscope

Junghans

Stílusos elegancia és sportosság egyben: a Junghans Meister Chronoscope

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

19 február 2024

A Junghans márkát a kifogástalan stílus és az aprólékos kézműves munka jellemzi, amely klasszikus stílusú órákat készít. A gyártó bemutatta az új Meister Chronoscope modellt, amely ötvözi a hagyományt, az eleganciát és a sportos elemeket. Ennek eredményeképpen ez a kifinomult időmérő minden alkalomhoz illik.

 
  • A Junghans bemutatta az új Meister Chronoscope modellt. Ez egy olyan óra, amely egyesíti az eleganciát a sportos elemekkel.
  • Finom dizájnt mutat, polírozott rozsdamentes acélból készült, kényelmes, világosszürke struccbőrből készült szíjjal.
  • Kronográf és naptárszámláló található rajta.
  • Az órákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.
 

Elegancia sportos beütéssel a Junghans Meister Chronoscope órában

A Junghans Meister Chronoscope egy örökké jelenlévő órának nevezhető. Egyrészt a német gyártó hagyományait, másrészt a fejlett technológiát, a kiváló designt és az első osztályú kézműves munkát képviseli. A visszafogott dizájn elegáns jelleget kölcsönöz az órának, míg a stopperóra funkció a sportos jelleget hangsúlyozza. A modell ízlésesen arányos burkolatú, karcsú fülekkel, hosszúkás kronográfgombokkal és kicsi, de kényelmesen kezelhető koronával rendelkezik.

 

 Junghans Meister kronoszkóp

 

A Junghans órának domború, kör alakú metszésű számlapja van, amely visszafogott szürke színben van tartva. Kronográf totalizátorokkal és egy kisebb másodperces segédmutatóval rendelkezik. Ezek homorú mélyedésekben helyezkednek el, és sötétebb szürke színűek. A modell karcsú lineáris indexekkel és applikált indexekkel rendelkezik a 3, 6, 9, 12 óránál. A mutatók harmonikusan vannak kialakítva, összhangban a számlap többi részével. Az óra- és percmutatók gyémántcsiszolásúak, és környezetbarát fehér fluoreszkáló réteggel vannak bevonva. A 3 óránál található a naptár kijelző, amely a hét napját és a hónapot jelzi. A számlapot domború zafírüveg védi a sérülésektől, tükröződésgátlóval.

 

 Junghans Meister kronoszkóp dekiel

 

A Junghans Meister Chronoscope kiváló órakészítői kézművességet mutat be.

A Junghans Meister Chronoscope óra borítása polírozott rozsdamentes acélból készült. A hátlapján öt csavarral rögzített átlátszó ásványüveg fedél található, amelyen keresztül a 48 órás járástartalékkal rendelkező J880.1 kaliberű automata szerkezet összetett működését figyelhetjük meg. A kronográf kivételes részletgazdagságáról tanúskodnak a szerkezet ródiummal bevont alkatrészei, a kék csavarok, a gyémántcsiszolt gyémántok a hordón, az erőátvitelen és az egyensúlyhídon, valamint a radiális csiszolású rotor és a gravírozott logó. Ezt az elegáns kialakítást a világosszürke struccbőrből készült szíj teszi teljessé, amely tökéletesen harmonizál a számlap színével.

 

 Junghans Meister kronoszkóp szare tło


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.