A Lotus órák gyártói jól ismerik a piacot és a vásárlók igényeit. A márka kínálatában nemcsak elegáns jellegű modellek, hanem olyan készülékek is megtalálhatók, amelyeket praktikus felszereltség és precíz járás jellemez. A férfiak és nők számára egyaránt tervezett órák laza dizájnjukkal tűnnek ki, és tökéletesek a mindennapi viselethez.

olvass tovább

Lotus Karórák

(2)

Legnépszerűbb elöl
 1. -40%
  Lotus Bliss Női Karóra Lotus Bliss Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  52 416,00 Ft 31 416,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 31 416,00 Ft

  Lotus Bliss L18460/1

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -40%
  Lotus Bliss Swarovski Női Karóra Lotus Bliss Swarovski Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  57 416,00 Ft 34 416,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 34 416,00 Ft

  Lotus Bliss Swarovski L18566-1

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Lotus márka az európai piacokat évek óta meghódító, érdekes alkalmi órák gyártójaként szerzett magának nevet a világban. Miért érdemes őket választani?

A Lotus órák eredete

A Lotus márkát az 1980-as években alapították, közvetlenül a kvarcforradalom után - abban az időben a kvarcórák uralták a piacot, ami a kizárólag kézi vagy önfelhúzós szerkezetekre támaszkodó márkák összeomlását okozta. Kiderült, hogy a kvarcórák pontosabbak, olcsóbbak és ellenállóbbak az időjárás viszontagságaival szemben, és az akkumulátornak köszönhetően több hónapig is bírják anélkül, hogy újra kellene tölteni őket. A Lotus órák tökéletesen belelőttek a növekvő trendbe - ezek kvarcmodelljei abszolút kötelező darabok mindazok számára, akiknek nagy teljesítményű és jól megtervezett órára van szükségük.

Miért érdemes Lotus órát választani?

A férfi Lotus óra modellek két fő kategóriába sorolhatók - a sportos és az eleganciára orientált modellek. Mindkét esetben a formatervezésük dominál a kortárs óradizájnban - a sportos modellek tökéletes olvashatóságukkal tűnnek ki, és merész lünettájuknak köszönhetően nemcsak fokozott ellenállást garantálnak, hanem a leglegendásabb sportmodellekre is visszautalnak. A Lotus férfi karórák elegánsabb sorozata ezzel szemben remek ötlet egy formális öltözék kiegészítőjeként - esztétikusan kialakított számlapok, gyakran kronográffal felszerelve, a számlapjával együtt gyakran kontrasztos színű az óra többi részével.

Ne várjon - rendelje meg a Lotus órákat még ma, és győződjön meg azok tagadhatatlan minőségéről és pontosságáról! Rendeljen most!

Hivatalos Lotus kiskereskedő - hivatalos szaküzlet - forgalmazó

A nálunk található Lotus órák kizárólag hivatalos forgalmazóktól származnak, ami garantálja eredetiségüket és kiváló minőségüket. Válasszon csak hitelesített kiskereskedőtől származó órákat.

Lotus órák Varsóban

Nézze meg, mivel lep meg még a Lotus márka. A varsói üzlet széles választékot és modellek sokaságát kínálja, így minden elvárásának megfelelő órát találhat. A varsói Lotus óraüzletünk a legjobb választás - ne várjon és látogasson el hozzánk a Wincentego Witosa sugárút 31. szám alatt.

[updated_at] => 2022-08-22 15:43:10 )