A Lotus egy olyan márka, amely olyan órákat készít, amelyek számos európai piacon nagyon gyorsan bestsellerré váltak. Miért vált ilyen népszerűvé a Lotus márka, és mivel lephet meg minket?

olvass tovább

Férfi Lotus Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Festina csoporthoz tartozó Lotus márka célul tűzte ki, hogy kiváló minőségű órákat hozzon létre, amelyek időtálló dizájnnal is rendelkeznek. Ezért díszítik majd tulajdonosuk csuklóját. Ezek az órák számos európai piacon gyorsan bestsellerré váltak. Miért vált ilyen népszerűvé a Lotus márka?

Lotus órák - az üzlet története

A Lotus márkát 1982-ben alapították. Ez egy fontos pillanat közvetlenül a kvarcforradalom után. Az ilyen meghajtású órák nagyon gyorsan nagy népszerűségre tettek szert, mert pontosabban mérik az időt, ellenállóbbak és megfizethetőbbek, mint a klasszikus, kézi felhúzású órák. Ezért nem meglepő, hogy a Lotus órák sok hűséges vásárlót szereztek, akik a mai napig használják őket, különösen Svájcban, Németországban, Lengyelországban vagy a Cseh Köztársaságban, ahol az eladások slágerének számítanak.

Lotus óra neki

A férfiaknak szánt Lotus termékek között két fő széria van - az elegáns és a sportos. Az elegáns sorozat ideális választás egy hivatalos eseményen való használatra. Ezeknek a modelleknek a gyártása klasszikus színeket javasol, amelyek gyakran rendelkeznek színes ékezetekkel és kronográffal az ízléses, de modern felfogás érdekében.

A sportos sorozat az alkatrészek ideális kiválasztásáról szól, amelyekből az óra készül, hogy a legváltozatosabb körülmények között is tökéletesen működjön. Az óra számlapja nagyon ellenálló, és biztosítja a jelzett idő jó olvashatóságát. Bármelyik modell mellett is dönt, azt mindig a modern design fogja uralni.

Lotus óraüzlet Varsóban

Egy Lotus óra vásárlása a legjobb döntés lesz az Ön számára. Válassza ki az egyéni stílusához illő modellt, és élvezze minőségét hosszú éveken át. Találja meg a Lotus órákat a legjobb áron Varsóban!