A Garmin Fenix 6 a világhírű gyártó professzionális sportóráinak új generációja. A Garmin egy vezető márka, amely megbízható és funkcionális eszközöket készít a sportrajongók számára - mind a hivatásos sportolók, mind az amatőrök számára, akik számára fontos, hogy napi szinten aktívak maradjanak. A Garmin Fenix 6 egy továbbfejlesztett és következetesen megbízható sportos okosóra az igényes!

olvass tovább

Zegarki Garmin Fenix 6

Hivatalos kereskedő Engedélyezett márkakereskedő vagyunk. A termék hivatalos forgalmazótól vagy gyártótól származik. Minden termékhez hivatalos gyártói garancia, eredeti csomagolás és használati utasítás tartozik.
Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Garmin órák sikere elsősorban a gyártás során felhasznált legmagasabb minőségű anyagoknak köszönhető. Ezeknek köszönhetően ezek a modellek képesek ellenállni minden olyan körülménynek, amelyben a sportrajongók hódolnak szenvedélyüknek. A különösen nagy teljesítmény viszont a gyakorlati funkciók különösen hosszú listáját garantálja, amelyek nem csak a fizikai aktivitásra vonatkoznak.

Garmin Fenix 6 mindenkinek

A Fenix 6 termékcsalád készülékei fantasztikus választás azok számára, akik értékelik a modern dizájnt a visszafogott színekben. Ezeket a modelleket elsősorban fekete és szürke árnyalatban gyártják, de alkalmanként barna vagy fehér készülékeket is találunk. Ennek a kialakításnak köszönhetően ezek az okosórák nemcsak edzés közben, hanem a mindennapi stílus kiegészítéseként is jól működnek.

Garmin Fenix 6 okosóra - a design és a funkcionalitás fantasztikus kombinációja

Rendkívül lenyűgöző, hogy a Garmin termékeken ilyen széleskörű funkciókat láthatunk - és ebbe a Fenix 6 okosórák sorozata is beletartozik. Ezek a kényelmi funkciók közé tartozik a számtalan sportmód (amelyek között biztosan megtalálod a kedvenc sportágadat), a napi edzés során biztonságot nyújtó szenzorok, a GPS, a Bluetooth, a Garmin Connect Mobile alkalmazás, a Garmin Pay és még sok más. Az új Garmin Fenix 6 beszerzésével a tulajdonos nemcsak a széles körű funkcionalitást, hanem a rendkívül modern dizájnt is élvezheti.

Hivatalos Garmin Fenix 6 kiskereskedő - hivatalos szaküzlet - forgalmazó

A Zegarownia.pl a Garmin Fenix 6 márka hivatalos márkakereskedője. Minden óra hivatalos forgalmazásból származik. Meghívjuk Önt, hogy vásároljon a papír- és online boltunkban. Garantáljuk a gyors szállítást.