A Garmin Epix prémium kategóriás órák, amelyekben minden megvan ahhoz, hogy segítsenek céljaid elérésében. Segítségükkel megismerheted a testedet a folyamatos állapotfigyeléssel, naprakész maradsz azáltal, hogy az okosórádon értesítéseket kapsz a telefonodról, a sportmódok támogatásával úgy edzhetsz, ahogyan szeretnél. Miben segít még a Garmin Epix?

olvass tovább

Garmin Epix Okosórák

(2)

Legnépszerűbb elöl
 1. Garmin Epix Gen 2 Unisex Okosóra Garmin Epix Gen 2 Unisex Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  404 510 Ft 384 285 Ft

  Garmin Epix Gen 2 010-02582-21

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -32%
  Garmin Epix Gen 2 Unisex Okosóra Garmin Epix Gen 2 Unisex Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  354 083 Ft 241 583 Ft

  Garmin Epix Gen 2 010-02582-01

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Garmin Epix nagyobb műholdas hálózati lefedettséggel rendelkezik a jobb helymeghatározás érdekében, így gond nélkül navigálhat, a TopoActive térképek pedig közvetlenül a csuklóján elérhetőek. A Garmin Epix akár 16 napot is kibír óra üzemmódban! A mindig bekapcsolt, 1,3"-os AMOLED kijelzőnek köszönhetően az okosóra még erős napfényben is használható. Az érzékeny érintőképernyő gyors hozzáférést biztosít a funkciókhoz és a térképekhez is. A Garmin Epix zafír kijelzővel és választhatsz titán vagy rozsdamentes acél lünetta között.

A Garmin Epix figyeli az egészségét

A rendkívül hatékony egészséggel kapcsolatos funkciókkal éjjel-nappal figyelemmel kísérheti egészségét. Az okosóra többek között a következő funkciókkal rendelkezik: pulzoximéter - figyeli a magassági akklimatizálódást és az alvás minőségét, csuklós pulzusmérő - folyamatosan ellenőrzi a szívritmusát, és tudatja Önnel, ha pihenés közben magas vagy túl alacsony, légzésfigyelés, stresszmérés - a pulzusvariabilitás mutatója segítségével kiszámítható a stressz szintje, alvásminőség-értékelés - a sekély, mély és REM alvási fázisok időzítése alapján részletes képet kap az alvásáról, hidratációfigyelés.

Mérje teljesítményét a Garmin Epix órával

A Garmin Epix számos sportalkalmazással rendelkezik - a futástól, evezésen, golfozáson, síelésen, szörfözésen vagy mászófalon való mászáson át. Ezen kívül elérhető animációkkal rendelkezik a fitnesz-, erőnléti, jóga- és pilates-edzésekről, amelyeket az óra képernyőjén lehet megtekinteni. Emellett rendelkezik edző funkcióval, a versenyidők vizuális szimulációjával, teljesítménystatisztikákkal vagy edzésjavaslatokkal. A Garmin Epix lehetővé teszi a hegyi kerékpározás dinamikájának, a sífutás részleteinek nyomon követését, és még szörffunkciókkal is rendelkezik, amelyek többek között hulláminformációkat nyújtanak.

Garmin Epix órák - a szükséges funkciók!

A Garmin Epix az értesítésekhez is folyamatos hozzáférést biztosít - közvetlenül az óra képernyőjén fogadhat e-maileket, szöveges üzeneteket és figyelmeztetéseket. Az okosóra támogatja a zenei alkalmazásokat, a vezeték nélküli fejhallgatónak köszönhetően pedig telefon nélkül is hallgathatsz zenét. Válassza ki még ma az Önnek megfelelő modellt, és élvezze a Garmin Epix teljes funkcionalitását!