Barbie stílusú órák - fedezze fel a legérdekesebb modellek választékát

Varieté

Barbie stílusú órák - fedezze fel a legérdekesebb modellek választékát

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.

02 augusztus 2023

A világ ismét Barbie-őrült lett. Mindez Greta Gerwig legújabb, ilyen című filmjének köszönhető. A boltokban elkezdtek megjelenni a kultikus baba által ihletett ruhakollekciók vagy kiegészítők. Úgy döntöttünk, hogy megnézzük, vajon Barbie talál-e magának valamit a Eorak.hu kínált órák között.

Barbie rövid története

Barbie kétségtelenül a tömegkultúra egyik ikonja és a világ legnépszerűbb babája. Ruth Handler amerikai vállalkozó alkotta meg 1958-ban. Ötlete megvalósítására egy európai látogatás inspirálta, amelynek során találkozott a német Bild Lilli babával, amelyet egy érett nő alakja jellemzett. Alig egy évvel később, 1959-ben, az amerikai játékkiállításon debütált Barbie. Honnan származik a név? A Barbie a Barbara rövidítése, Handler lányának neve. A baba teljes neve Barbara Millicent Roberts. Barbie barátja, Ken is része a kitalált életrajznak, ahogyan a barátai és a testvérei is.

Egy Barbie-stílusú óra - milyen óra?

Mindenekelőtt - rózsaszínű. Barbie cukorkaszínű, jellegzetes stílusa már legendává vált. A mozipremierjének köszönhetően újra megjelent a nagyvárosok utcáin, és számos tervező számára inspirációvá vált. Kifejező ruhatárát ugyanolyan erős kiegészítőkkel kombinálja. Csillogás és csillogás a maga nemében.

Barbie stílusú óra felülvizsgálata

Íme egy áttekintés azokról az órákról, amelyekre maga Barbie is büszke lenne. Itt rózsaszín, csillogó és egyéb érdekes díszítéseket találsz.

Versace Medusa Pop fukszia őrület fukszia

A Versace Medusa Pop VE6G00323női karóra az élénk rózsaszín árnyalatok rajongóinak szól. A fukszia színű összképet itt aranyszínű akcentusok (csat, csipke és mutató) törik meg. A Versace-ra jellemző módon a medúzafej és a görög minta formájában megjelenő díszítő motívumok nem maradhattak el. Barbie biztosan viselné ezt a modellt egy kávéra Terézzel!

Versace Medusa Pop női karóra VE6G00323

Arany és csillogás Timex Peyton

A második javaslat egy lágyabb, púderrózsaszín változat. A Timex Peyton TW2V23400 eredeti, finom virágok formájú indexeivel vonzza a tekintetet. Ezek, valamint a boríték és a karkötő rózsaaranyban maradtak. Tökéletesen kombinálódnak a világos rózsaszín számlaphoz. Ez a modell tökéletes lenne egy randira Kennel. Ez a Timex modell romantikus és finom.

Timex Peyton női karóra TW2V23400

Ragyogó elegancia - Adriatica Fashion

A csillogás rajongói számára tökéletes választás a női Adriatica Fashion A3787.9113Q, amelynek teljes számlapját csillogó kristályrészecskék borítják. A számlapot borítékolható és hálós szíjjal szembeállítják, amelyhez rózsaarany színű rozsdamentes acélt használtak. Ez az az óra, amelyet Barbie elegáns kirándulásokhoz viselne.

Adriatica Fashion női karóra A3787.9113Q

A csillogás varázsa a Tissot Lovely Square Festive KIT Diamonds órában.

A Tissot ajánlata , a Lovely Square Festive KIT Diamonds T058.109.17.036.02 modell a csillogó kiegészítők rajongóinak fog tetszeni. A készlethez akár 4 különböző színű csillogó szíj tartozik. A négyzetes borítékba ágyazott számlap tizenkét gyémántot tartalmaz, amelyek indexként szolgálnak. Hangulattól függően Barbie megváltoztathatja a szíj színét, és a modellt az igényeihez igazíthatja. A Tissot Lovely termékcsaládot az 1960-as évek ihlette, az az évtized, amelyben Barbie meghódította a piacot.

Női karóra Tissot Lovely Square Festive KIT Diamonds T058.109.17.036.02 T058.109.17.036.02

Utazzon el a rózsaszín és csillogó világba a Barbie-stílusú órákkal

A fenti javaslatok csak egy csepp a tengerben - rózsaszín és csillogás mindenkinek akad elég! Tekintse meg az Óraház kínálatát, és válasszon egy, az Ön igényeihez igazított modellt.


Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.