Timex Expedition North® Titanium Automatic: minimalista dizájn, maximális tartósság

Timex

Timex Expedition North® Titanium Automatic: minimalista dizájn, maximális tartósság

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

25 április 2024

A Timex Expedition North® Titanium Automatic egy olyan óra, amely készen áll a legnehezebb kihívásokra is. Az óra 41 mm átmérőjű, ütésálló titánium tokkal rendelkezik, amelyet karcálló zafírüveg egészít ki. A 20 ATM vízállósági besorolású, csavaros korona és tokfedél búvármodellé teszi ezt az órát.

  • A Timex bemutatta az új Expedition North® Titanium Automatic modellt.
  • Az óra kiváló minőségű automata óraművel rendelkezik, és 20 ATM-re minősített vízállósága lehetővé teszi a búvárkodást.
  • A modell a Eorak.hu üzletben kapható.
  • További információkat az órákról a blogunkon talál.

Timex Expedition North® Titanium Automatic a környezetvédelem jegyében gyártott, japán automata óraművel ellátott Timex Expedition North® Titanium Automatic.

A szürke számlapon a hónap napja dátummal van ellátva. A mutatókat Super LumiNova® bevonattal látták el az éjszakai láthatóság érdekében, így korlátozott fényviszonyok között is könnyebben leolvasható az idő. Érdemes még megemlíteni, hogy az óra japán automata óraművel és tartós olívazöld #TIDE™ szövetszíjjal van felszerelve. Ez az anyag az óceánból származó, újrahasznosított műanyagból készül. A szíj titán csatot tartalmaz.

Timex Expedition North kéznél

Timex Expedition North® Titanium Automatic - szilárd társ a szabadtéri kalandokhoz

A Timex Expedition North® Titanium Automatic tökéletesen illeszkedik a Timex örökségéhez és a vállalat azon céljához, hogy minden kalandort olyan időmérővel szereljen fel, amely a legkeményebb körülmények között is jól teljesít. Ugyanakkor ez a modell is megtestesíti az automata órák hagyományát, amelyeknél soha nem kell elemet cserélni. Robusztus titánszerkezetének és akár 20 ATM vízállóságának köszönhetően az Expedition North® Titanium Automatic ideális társ a szabadtéri expedíciókhoz, különösen a vízi kalandok szerelmesei számára. Minimalista dizájnja meglepő módon ugyanakkor a mindennapi stílushoz is remekül illeszkedik, karaktert és eleganciát kölcsönözve neki.

Timex Expedition North élettartam

A titán boríték 41 milliméteres. Ennek az anyagnak a használata rendkívül tartós, mégis nagyon könnyűvé teszi az órát. Érdemes megemlíteni a borítékhoz rögzített szíjat, a Timex kiemelten kezeli a fenntarthatóságot, ezért ez a modell egy olívazöld szövetszíjat használ, amely #TIDE™ újrahasznosított műanyagból készült, amely az óceánokból és a tengerpartokból kinyert műanyagból nyert anyag.

Timex Expedíció északi korona

A Timex óra számlapját karcálló zafírkristály védi az optimális tisztaság és karcállóság érdekében. A 20 ATM-es vízállóságot a csavaros korona és a tok hátlapja tovább erősíti. Az egész időmérő órát egy automata szerkezet hajtja működésbe, amely nem igényel elemet. Az ilyen típusú meghajtással rendelkező órák energiaforrása a csukló mozgása. Ebben a konkrét esetben egy japán Miyota automata óraművel van dolgunk, amely 21 ékszert hordoz.


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.