Suunto tavaszi újítások. Készüljön fel a szezonra!

Híres

Suunto tavaszi újítások. Készüljön fel a szezonra!

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

16 március 2023

Nagyszerű hírünk van a Suunto márka minden rajongója számára. A kínálat 5 új órával bővült, köztük titániumból készült különleges kiadásokkal. Mindegyik a fizikailag aktív, bármilyen fittségi szinten lévő embereknek szól. Szeretné nyomon követni a napi edzéseit? Akkor mindenképpen nézze meg a Suunto 5 Peak sorozatot. Ha inkább a természetjárásra vágyik, válassza az új Suunto 9 Peak vagy Suunto 9 Baro modelleket. Nincs is jobb, mint egy jó felszereléssel támogatott edzés. Kezdje a szezont a Suuntóval!

  • Vásárolja meg a kizárólagosan kapható, limitált kiadású Suunto 9 Baro órát titániumban üzletünkben.
  • A Suunto 5 Peak új változatai három új színben, köztük a klasszikus fekete színben kaphatók.
  • Van egy új, teljesen fekete Suunto 9 Peak titániumból is
  • Tudjon meg többet az órákról blogunkon

Új Suunto 5 Peak változatok az aktív viselők számára

Három új színváltozattal bővült a Suunto 5 Peak család. Van a Suunto 5 Peak Wildberry SS050890000, a pasztellkék Suunto 5 Peak Mist Blue SS050891000 és a klasszikus, megbízható fekete Suunto 5 Peak All Black SS050888000. A Suunto 5 Peak sorozat híres könnyű és robusztus kialakításáról (39 gramm) és nagyon jó GPS rendszeréről. Ezek csuklóra szerelt pulzusmérővel ellátott sportórák, amelyek akkumulátora akár 100 órás használatot is lehetővé tesz, ha a GPS-szel ellátott edzésmód be van kapcsolva. A Suunto 5 Peak sorozat nagyszerű azoknak, akik szeretnek sportolni, mint például futás, úszás, kerékpározás, túrázás és sok más sportág, amelyeket a 80 előre betöltött sportmód között talál. Ez egy jó mindennapi sportóra. Hasznos adatokat szolgáltat a pulzusszámról, az alvásról, a regenerációról és a saját teljesítményéről, valamint lehetővé teszi a zene vezérlését is.

Három új Suunto 5 Peak színes karóra

Még könnyebb Suunto 9 Peak All Black Titanium a szabadtéri kalandokhoz

A természetjárók egyik kedvenc sportórája a Suunto 9 Peak sorozat. A finn márka új modellt készített, még tartósabb és könnyebb. Ideális mind az extrém túrázáshoz, hegymászáshoz, magashegyi túrákhoz, vízi sportokhoz és beltéri edzésekhez. A Suunto 9 Peak All Black Titanium SS050889000 óra súlya 52 gramm, a tok és a lünetta 5. fokozatú titániumból készült, az érintőképernyőt pedig zafírüveg védi. A 9 Peak sorozat műholdas rendszereket, hozzáférést biztosít 3D térképekhez útvonaltervezéssel, iránytűt, barométert, időjárási funkciókat, akklimatizációs funkciók at és egy sor olyan felszerelést, amelyre minden túlélőnek szüksége van. A GPS-szel ellátott edzésmód 170 órás óraüzemet tesz lehetővé, és a többi Suunto sportórához hasonlóan hozzáférést biztosít a felhasználó számára a pulzusszámzónákhoz, a fittségi mérésekhez, az alváshoz. A kollekciót a kompatibilis kialakításáért is szeretik. A vékony burkolat elfér egy fleece vagy kabát ujja alatt.

Suunto 9 Peak All Black Titanium óra

A Suunto 9 Baro Charocal Black Titanium óra limitált példányszámban kizárólag üzletünkben kapható.

A díjnyertes Suunto 9 Baro a természetjárók körében is megtalálta követőit, olyanok között, akiknek fontosak a nagy kijelzők, amelyek valóban nagyszerűek a térképek használatához. A Suunto 9 Baro sorozat elsősorban a méretben különbözik a Suunto 9 Peak-től. A borítékok átmérője 43 mm helyett már 50 mm, így a 9 Baro elsősorban a férfiak választása. Az új, limitált kiadású Suunto 9 Baro Charocal Black Titanium SS050892000 óra titánszerkezetének köszönhetően csak kicsivel nehezebb, mint a fent említett Peak modell. Súlya 66,9 gramm. A funkciók az akklimatizáció kivételével gyakorlatilag változatlanok maradtak. Ez egy korlátozott példányszámú modell, amely kizárólag üzletünkben kapható. Különleges, Suunto felirattal ellátott nejlon szíjjal rendelkezik, és a készlet tartalmaz még egy extra szíjat. Biztosan megragadja a márka rajongóinak figyelmét, akik szeretik az egyediséget.

Suunto 9 Baro Fekete titán hegyi óra SS050892000

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.