Merüljön el a kalandokba az új Suunto Ocean karóracsaláddal!

Híres

Merüljön el a kalandokba az új Suunto Ocean karóracsaláddal!

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

18 június 2024

A kiváló iránytűiről, búvárkomputereiről és kültéri óráiról ismert finn márka, a Suunto bemutatja új Ocean termékcsaládját. A kollekció a szárazföldi és víz alatti kalandokból merít ihletet, a búvárfunkciókat sokoldalú sport- és outdoor képességekkel kombinálva. Az Ocean vonal a Suunto sokéves tapasztalatának eredménye, amelyet a kalandorok számára készült csúcsminőségű felszerelések megalkotásában szerzett. Az új modellek a pontosság, a megbízhatóság és a stílus tökéletes kombinációját kínálják, hogy az aktív életmód kedvelőit minden expedíciójukon elkísérjék.

  • A Suunto a szakértő tervezésű Ocean termékcsaláddal bővíti kínálatát.
  • Három új modell, amelyek meghódítják az órapiacot.
  • A funkciók sokasága, a kiváló minőségű anyagok és a tökéletesen megválasztott színek olyasmit alkotnak, ami nemcsak a legigényesebb felhasználók igényeinek is megfelel, hanem stílusos és modern dizájnnal is lenyűgöz.
  • A Eorak.hu üzletben kapható órák.
  • Az órákról további információkat talál blogunkon.

Kivételes formatervezés és tartós anyagok

A Suunto Ocean karóracsalád modern, mégis praktikus dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen illik a kalandvágyhoz. A modellek tokja tartós, üvegszállal erősített poliamid kompozitból készült, ami rendkívül tartós és ellenállóvá teszi őket. Az órák lünettái rozsdamentes acélból készülnek, ami növeli eleganciájukat és hangsúlyozza robusztus felépítésüket. A kollekció minden modellje 1,43 hüvelykes AMOLED érintőképernyővel van felszerelve, amely még nehéz fényviszonyok között is világos és tiszta képet nyújt. Az energiahatékonyságáról és kiváló kijelzőminőségéről ismert AMOLED képernyő fokozza a felhasználói élményt, és minden adatot egy pillantással leolvashatóvá tesz.

Suunto Ocean órák
Suunto Ocean

ASuunto Ocean kollekció három modellt tartalmaz: Suunto-SS050982000, Suunto-SS050984000 és Suunto-SS050983000. Mindegyikhez kényelmes szilikonszíj tartozik, amely hosszan tartó használat során is biztosítja a kényelmet. Mindegyik óra zafírüveggel is rendelkezik, amely rendkívül karcálló, ami tovább növeli a tartósságot. A Suunto Ocean órák minden egyes részlete a legnagyobb gondossággal készült, ami a precíz kidolgozásban és a gyártás során felhasznált kiváló minőségű anyagokban is megmutatkozik. A modellek modern finn dizájnja tökéletesen ötvözi az esztétikát a funkcionalitással, így tökéletes választás azok számára, akik megbízható felszerelést keresnek mind a mindennapi használatra, mind a legigényesebb helyzetekben.

Kiterjedt búvárfunkciók egy készülékben

Abúvárkodás varázsa a váratlan felfedezésekben rejlik, és a Suunto Ocean órákat úgy tervezték, hogy minden víz alatt töltött percet a lehető legjobban kihasználhassanak. A Suunto Ocean sorozat modelljei fejlett búvárkomputerek és sportórák egyben, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek a szabadidős és a technikai búvárok igényeinek egyaránt! A modellek számos merülési módot kínálnak, beleértve az egyszerű és könnyen használható, egyetlen levegő- vagy nitroxpalackkal történő használatot, valamint a technikai búvárok számára további többgázos támogatást. A sorozat a szabadbúvárkodáshoz dedikált widgetekkel és riasztásokkal is fel van szerelve, így a víz alatt töltött minden percet a lehető legjobban ki lehet használni. A vezeték nélküli palacknyomás-ellenőrzés biztosítja a biztonságot és a kényelmet búvárkodás közben. A Suunto Ocean minden víz alatti tevékenységre szabott merülési móddal megkönnyíti az amatőrök és a profik számára egyaránt a víz alatti világ felfedezését.

Suunto Ocean

Sokoldalú sport és kültéri képességek

A búvárkodás mellett az Ocean karórák több mint 95 sportmódot kínálnak, így bármilyen típusú tevékenységhez ideálisak. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral rendelkeznek a hosszú távú használat érdekében. Emellett rendelkeznek a Suunto Bühlmann 16 GF algoritmussal, iránytűvel, hőmérővel, időjárás-előrejelzéssel, lépés- és kalóriaégetés-számlálóval, valamint intelligens riasztásokkal. A képernyőzárral ellátott érintőképernyős színes kijelző intuitív kezelhetőséget biztosít, míg számos kiegészítő funkció, például időzítő, stopperóra, dupla idő, ébresztőóra és zenevezérlés növeli a felhasználói élményt. Érdemes megemlíteni azt is, hogy minden Suunto Ocean órához cserélhető szíj tartozik, így könnyen felfrissíthető a megjelenés. Mi több, az előző generációból származó szíjak illeszkednek ezekhez a modellekhez, így a felhasználók használhatják a már meglévő tartozékaikat. Ezen kívül új, az Ocean vonalhoz dedikált szíjak is elérhetők, amelyek még több személyre szabási és viselési kényelmi lehetőséget kínálnak.

Suunto alkalmazás

A kaland még sosem volt ilyen közel

A Suunto Ocean tökéletes társ a különböző helyek felfedezéséhez - a szárazföldön és a víz alatt egyaránt. A prémium finn dizájnnak és a fejlett búvár-, sport- és kültéri funkcióknak köszönhetően a kollekció lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki minden tevékenységből. Merüljön el a kalandokba a Suunto Ocean segítségével!


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.