Úttörő környezetbarát X Bear Grylls ECO 3720 'NO PLANET B' óra a Luminox-tól

Luminox

Úttörő környezetbarát X Bear Grylls ECO 3720 'NO PLANET B' óra a Luminox-tól

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

02 május 2024

A Luminox márka bemutatja az X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B" modellt, amely innovatív megoldásokat kínál a környezeti kihívásokra. Az együttműködés egyesíti a Luminox precíziós órakészítését Bear Grylls kalandvágyával és a modern és környezetbarát anyagok használatával. Az óra gyártásához körülbelül három, az óceánból kihalászott 500 ml-es műanyag palackot használnak fel, csökkentve ezzel a környezetet szennyező műanyaghulladék mennyiségét.

  • A Luminox bemutatta az X Bear Grylls ECO 3720 'NO PLANET B' órát, amely környezetbarát anyagokból készült.
  • A modell kifejlesztéséhez többek között óceáni műanyagot használtak fel, ezzel megtisztítva az óceánok vizeit a műanyagtól.
  • Az óra hamarosan kapható lesz a Eorak.hu üzletben.
  • További információkért az órákról látogasson el blogunkra.

A környezetbarát Luminox X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B"

A Luminox portfóliójának leginkább környezetbarát órájaként a Luminox X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B" számos újrahasznosított alkatrészből áll. A szíj és a boríték 100%-ban óceáni műanyagból készült, amelyet a #tide partnerségben gyűjtöttek össze. A #tide anyag az óceánból begyűjtött műanyagból készül, amelyet aztán alaprészecskékre bontanak, majd feldolgozzák, megtisztítják és végül aprítják. Így a márka újrahasznosítja ugyanazt a műanyagot, csökkentve annak negatív hatását a bolygóra, és hozzájárul az óceánok megtisztításához, miközben segíti az óceánszennyezés által leginkább érintett helyi közösségeket.

Így kommentálja Bear Grylls az úttörő ECO sorozatot:

Amikor a környezeti károk csökkentéséről van szó, nekünk kell a változásnak lennünk, amit látni szeretnénk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Luminox-szal együtt dolgozhatok az új ECO sorozatú óránkon, amely egy műanyagmentes jövő felé vezető utat egyenget.

Luminox X Bear Grylls ECO 3720 NO PLANET B

A Luminox X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B" óra jellemzői és felépítése

A Luminox óra fekete burkolata 42 milliméteres. A hátlapján egy csavaros fedél található, amelyre a "Minden másodperc számít" és a "Soha ne add fel" mottó van gravírozva. A borítékon egy forgatható lünetta található percskálával és egy kék ponttal 12 óránál, amelyet Super-LumiNova bevonattal láttak el. A fekete szíj belső oldalán az "I Used To Be a Bottle" felirat olvasható. Az indexek és a mutatók csövek formájában zöld és narancssárga Luminox Light Technology háttérvilágítással vannak ellátva.

Luminox X Bear Grylls ECO 3720 ECO 3720 öv felirattal

A 9 óránál a "No Planet B" felirat, a 3 óránál pedig a hónap napjainak dátuma található. A számlapot edzett ásványi üveg védi a sérülésektől. A boríték jobb oldalán egy narancssárga, logóval díszített korona található. A Luminox órák svájci kvarcmű alapján működnek, akár 50 hónapig tartó akkumulátorral. A 20 ATM vízállósági besorolás lehetővé teszi, hogy az órával a kezében úszni és búvárkodni lehessen.

Luminox X Bear Grylls ECO 3720 a vízben


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.