Luminox 117 x Skunk Works. Jubileumi újdonság a márka 35. évfordulójára

Híres

Luminox 117 x Skunk Works. Jubileumi újdonság a márka 35. évfordulójára

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

17 június 2024

Az 1989-ben Barry Cohen által alapított Luminox márka bemutatja az új Luminox F-117 Nighthawk™ x Skunkworks® XA.6442.H.SET óramodellt. A modell a Lockheed Martin Skunk Works®-ével, a legfejlettebb repülőgépek tervezéséért felelős legendás egységgel együttműködve készült. Az új modell kivételes tartóssággal és pontossággal rendelkezik, tökéletesen tükrözve a Skunk Works® innovatív megközelítését.

 
  • A márkának az amerikai védelmi vállalattal, a Lockheed Martin Corporationnel való hosszú távú együttműködése állandó inspirációt jelent az új modellekhez.
  • Az AIR sorozat évfordulós modellje, amelyet az Advanced Development Program részlegnek, azaz a "Skunk Works"-nek szenteltek.
  • Az óra alacsony súlyát a svájci óramű pontossága fokozza.
  • A modell a Eorak.hu üzletben kapható.
  • További információkért az órákról látogasson el blogunkra.
 

Luminox és Lockheed Martin. Gazdag múltra visszatekintő partnerség

A Luminox régóta együttműködik a Lockheed Martin Corporationnel, egy amerikai fegyvergyártó vállalattal, amely olyan harci és felderítő repülőgépek gyártásáról ismert, mint az SR-71 Black Bird, az F-16, az F-35 és az F117 Nighthawk. Az AIR sorozat legújabb modelljét a"Skunk Works" néven ismert Advanced Development Program részlegnek szentelték. A Skunk Works az a csapat, amely a világ néhány legismertebb repülőgép-projektjének fejlesztéséért felelős, mind a harci, mind a kísérleti repülőgépekért. A kifejezés a nagy szervezeteken belül a fejlett vagy titkos projekteken önállóan dolgozó csoportokra is utal.

 
Luminox férfi karóra
 

A SkunkWorks egyedi dizájnja és logója

Az XA.6442.H.SET modell egyedi dizájnnal rendelkezik, amely a Skunk Works előtt tiszteleg. A Super-Luminova anyagból nyomtatott Skunk Works logó a 6 óránál található, és az óra hátlapjára is gravírozva van. A 44 mm átmérőjű burkolat az innovatív CARBONOX anyagból készült, ami biztosítja a modell tartósságát. A CARBONOX anyag használatának köszönhetően a burkolat nemcsak a mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló, hanem rendkívül könnyű is, ami növeli a viselő kényelmét és biztosítja az óra alacsony súlyát (70 g.). A jellegzetes, fluoreszkáló Super-Luminova elemek a legnehezebb fényviszonyok között is kiváló olvashatóságot garantálnak. A finom részletek, mint például a precíz gravírozások és a gondosan kiválasztott anyagok, a márka legmagasabb szintű kidolgozásra való odafigyeléséről tanúskodnak. Ez a modell ötvözi a csúcstechnológiát a legendás repülési formatervek által inspirált esztétikával, így egy egyedülálló időmérő, amely ideális az igazi repülésrajongók számára.

 

Műszaki paraméterek a legmagasabb szinten

A Luminox legújabb modellje lenyűgöző műszaki teljesítményt kínál, amely a legigényesebb felhasználóknak is megfelel. A nagy pontosságú svájci mechanizmussal felszerelt, dátumkijelzővel ellátott óra garantálja a tekintélyes Swiss Made megjelöléssel ellátott órákra jellemző megbízhatóságot és pontosságot. Ez a mechanizmus nemcsak kivételes időmérési pontosságot, hanem sokéves élettartamot és minimális karbantartási igényt is biztosít. Érdemes megemlíteni, hogy az órát ütésállósága is megkülönbözteti, így ideális választás az aktív emberek, az extrém sportokat űzők vagy a zord környezetben dolgozók számára.

 
Luminox karóra férfiaknak
 

Az indexeken, a mutatókon és a lünettán elhelyezett 16 tríciumkapszulának köszönhetően a modell kivételes láthatóságot biztosít a sötétben. A trícium technológia a Super-Luminova anyaggal kombinálva garantálja a hosszú élettartamú, fényes megvilágítást, amelynek aktiválásához nincs szükség külső fényforrásra. Mindezek a jellemzők a Luminox legújabb modelljét nemcsak megbízható mérőeszközzé, hanem stílusos kiegészítővé is teszik, amely a fejlett technológiát és a kivételes dizájnt ötvözi.

 

20 ATM felülmúlhatatlan vízállóság

A Luminox XA.6442.H.SET órát 20 ATM vízállóság jellemzi, ami akár 200 méteres mélységnek is megfelel. Ez a specifikáció teszi az órát ideális választássá a búvárok és a vízi sportok szerelmesei számára, akiknek az órájuknak kemény körülmények között is megbízhatónak kell lennie. A magas szintű vízállóságnak köszönhetően az óra professzionális merüléshez, valamint szabadidős úszáshoz vagy búvárkodáshoz is használható.

 
Luminox férfi karóra
 

A márka elkötelezettsége az innovatív tervezés iránt

A Luminox Heritage Pilot Watch 35th Anniversary Gift SET XA.6442.H.SET egy olyan modell, amelyet nemcsak funkcionalitása és tartóssága miatt érdemes birtokolni, hanem stílusos kiegészítőként is, amely a modern technológiát a leghíresebb repülési tervek által inspirált esztétikával ötvözi. Ez egy olyan óra, amely a csúcstechnológia szerelmeseinek és a kivételes modelleket kereső gyűjtőknek egyaránt megfelel. Kiváló ár-érték arányának köszönhetően a Luminox remek választás mindazok számára, akik értékelik az innovációt, a megbízhatóságot és az egyedi stílust.


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.