A Tissot és a Wilson hivatalos karórákat dob piacra a WNBA-rajongók számára. Fedezze fel az új Seastar kollekciót

Tissot

A Tissot és a Wilson hivatalos karórákat dob piacra a WNBA-rajongók számára. Fedezze fel az új Seastar kollekciót

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

27 május 2024

A női kosárlabda dinamikus fejlődését ünnepelve a Tissot és a Wilson egyesíti erőit a WNBA profi amerikai női kosárlabda ligával, hogy két különleges Seastar modellkiadást hozzanak létre, ezzel az első hivatalos, a női kosárlabda ligának szentelt órakollekciót. A Tissot Seastar Wilson® WNBA az ikonikus 40 milliméteres rozsdamentes acél borítással rendelkezik. Előnyöktől függően választhatunk fekete vagy ezüst számlapos változatot.

  • A Tissot és a Wilson egyesíti erőit a WNBA profi amerikai női kosárlabda ligával.
  • Az együttműködés eredménye két karóra modell, amelyek automata és kvarc változatban is elérhetőek.
  • Mindkét változat elérhető a Eorak.hu üzletben.
  • További információk az órákról a blogunkon találhatók.

Tissot Seastar Wilson WNBA WNBA SET Special Edition automata és kvarc kivitelben

A Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition T120.410.17.011.00 ezüst számlapú Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition óra Renata 371, svájci gyártmányú kvarcművel működik, és EOL elemjelzővel rendelkezik. Másrészt a Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition T120.807.17.051.00 modell T120.807.17.051.00 fekete számlapú, napsugárvágással díszített működéséhez ETA C07.111, Powermatic 80 svájci automata óraművet használ, 80 órás járástartalékkal és Nivachron mérlegrugóval. Mindegyik modell 24 másodperces skálával ellátott forgó lünetta jelzi a kosárlabda-akció idejét. Ez aláhúzza a Tissot szerepét a WNBA hivatalos időmérőjeként.

 Tissot Seastar Wilson WNBA SET Különkiadás

Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition szett két, a meccslabdák anyagából készült szíjjal.

A Wilson márka sport iránti elkötelezettségének hangsúlyozása érdekében minden órához két cserélhető szíj tartozik, amelyek ugyanabból a prémium minőségű Evo-NXT kompozit anyagból készültek, amelyet a hivatalos meccslabdában is használnak. A szíjak színösszeállítása tiszta fehér és klasszikus narancssárga, kontrasztos Wilson és WBNA márkajelzéssel. A gyorscserélő szíjrendszer lehetővé teszi a problémamentes cserét. A dizájnt a boríték hátlapjára gravírozott kosárlabda-motívum teszi teljessé - mind az automata változat átlátszó üveg hátlapján, mind a kvarcváltozat rozsdamentes acél hátlapján.

 Tissot Seastar Wilson WNBA SET Különkiadás dekiel

A Tissot Seastar Wilson WNBA WNBA SET Különkiadás órák magas vízállósági osztálya.

Az órák számlapját nagyméretű, könnyen leolvasható pont- és vonalindexek, valamint Super-LumiNova bevonatú mutatók egészítik ki. A 6 óránál egy hó-nap dátumszámlálót helyeztek el. A számlapot karcálló, domború zafírüveg védi a sérülésektől, kétoldali tükröződésgátló bevonattal. Az órák csavarozható koronával és csavarozható lünettával rendelkeznek, ami a 30 ATM vízállósággal együtt lehetővé teszi az úszást és az üveggel való búvárkodást is az órával a kézben.

Tissot Seastar Wilson WNBA WNBA SET Special Edition modell
Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition csuklóra szerelve


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.