Egy óra, amelyet a Porsche bemutatóinak története ihletett. TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche 963

Híres

Egy óra, amelyet a Porsche bemutatóinak története ihletett. TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche 963

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

20 június 2024

A TAG Heuer, a gazdag múltra visszatekintő és az autóversenyzéshez mélyen kötődő óramárka bemutatja legújabb modelljét, a Carrera Chronograph x Porsche 963-t. Az új időmérő a hagyományokat ötvözi az ultramodern technológiával, olyan korábbi modellek után, mint a Carrera Caliber Heuer 01, amely 2015-ben forradalmasította a piacot a szkeleton számlapjával.

 
  • Egyedülálló történet egy olyan cég számára, amely nemcsak motorsporttal kapcsolatos modelleket kínál több évtizede, hanem számos versenyen is jelen volt.
  • A legújabb modellt a Porsche 963-as versenyautó ihlette.
  • Szemet gyönyörködtető gravírozás a tok hátlapján.
  • További információkért az órákról látogasson el blogunkra.
 

TAG Heuer márka története

A TAG Heuer egy svájci vállalat, amelyet 1860-ban alapított Edouard Heuer. A kezdetben Heuer néven ismert márka olyan forradalmi találmányairól vált híressé, mint az oszcilláló forgattyús szerkezet és az első, 1/100 másodperces pontosságú időmérő stopperóra. Az 1960-as években a márka az autósport világában szerzett nevet magának a Carrera karórasorozattal. 1985-ben egyesítette erőit a TAG csoporttal, és létrehozta a TAG Heuer-t. Ma a vállalat ötvözi a hagyományt a modernitással, klasszikus és innovatív órákat kínál, amelyek a stílus és a pontosság ikonjai.

 

Versenydizájn minden részletében nyilvánvaló

Az új TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche 963 minden részlete a Porsche 963 versenyautó lényegét tükrözi. 44 milliméteres, fekete PVD bevonattal ellátott acél borítású, szénszálas szegéllyel és tachiméter beosztással ellátott 44 milliméteres borítása igazi műalkotás. A fekete DLC bevonatú korona és a kronográf gombok, valamint a NACA-típusú légbeömlőnyílás kinézete által inspirált kivágással ellátott szíjkapcsoló sportos jelleget kölcsönöz az órának. Az ezüstözött hátlapon található Porsche logó, valamint a sötétben világító feliratok és indexek megragadják a tekintetet, és fokozzák az eleganciát. Az ilyen elemek kombinációjának köszönhetően a TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche 963 nemcsak egy óra, hanem az autózás és a precíziós óragyártás iránti szenvedély megnyilvánulása is. Igazi tisztelgés a motorsport előtt, amely minden alkalommal, amikor a csuklójára néz, a versenypályára repíti Önt.

 
TAG Heuer óra
 

Csontvázas számlap és egyedi ékezetek

A Carrera Chronograph x Porsche 963 csontvázas számlapja egy igazi műalkotás, amelyet a Porsche versenyházak kialakítása ihletett. A számlapon a Porsche LED-lámpáira emlékeztető elemek találhatók, a 30 perces és 12 órás számlálók indexeit pedig fehér lumineszcens keverék borítja. Sötétben a széles mutatók és a 6 óránál lévő dátumtárcsa is világít. Az egyetlen lumineszcens massza nélküli index a 4 óránál lévő index, amely a Le Mans-i verseny rajtidejét szimbolizáló piros színnel van jelölve. Ezenkívül a számlálók fényes, aventurinra emlékeztető megjelenésűek.

 

Fejlett műszaki jellemzők

A Carrera Chronograph x Porsche 963 modellt a , a hihetetlen versenyzéséről és a kitartás határainak teszteléséről ismert , hajtja.

 
Órák
 

Korlátozott példányszámban, exkluzív kiegészítőkkel

A TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche 963 nemcsak egy óra, hanem egy gyűjtői gyémánt is. Ez a modell egy 963 darabos limitált kiadásból származik, és egy különleges dobozban, egy kiegészítő utazótáskával együtt kínálják.


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.