Sternglas Hamburg Edition Hafen - a tengerparti város szelleme által inspirált óra

Sternglas

Sternglas Hamburg Edition Hafen - a tengerparti város szelleme által inspirált óra

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

30 április 2024

A Sternglas a Hafen modellel bővítette népszerű Hamburg Edition termékcsaládját. Ez egy luxus különkiadás, amelynek neve a "Hafen" szóból származik, ami németül "kikötőt" jelent. A név jól érzékelteti Hamburg ikonikus tengeri szellemét, miközben tükrözi a város gazdag hajózási örökségét.

 
  • A Hamburg Edition Hafen egy luxus kiadású Sternglas óra, amelyet Hamburg tengeri szelleme ihletett, és amely tükrözi a város gazdag hajózási örökségét.
  • Az óra egyszerű és időtlen dizájnnal rendelkezik, klasszikus számlap, Super-LumiNova a mutatókon és zafírüveg a kiváló láthatóság érdekében.
  • A Hamburg Edition Hafen karóra Ronda 715-ös szerkezetű, hó-napos időmérővel ellátott, 1500 darabra limitált, és különböző szíjtípusokkal - bőr vagy nejlon - kapható.
  • Az órákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.
 

Sternglas Hamburg Edition Hafen 1.500 darabra limitált példányszámban

Az új Sternglas modellt egyszerű és időtlen dizájn jellemzi. A hanza elegancia tipikus példája, amely bármilyen alkalomra alkalmas - üzleti és kevésbé formális alkalmakra egyaránt. Ahogyan egy bója tájékozódást biztosít a háborgó tengeren, az új Sternglas modell ezt nagyon kecsesen és elegánsan teszi. A klasszikus számlap és a Super-LumiNova a mutatókon optimális olvashatóságot biztosít még rossz fényviszonyok között is. A Hamburg Edition Hafen egy kivételes óra, amely mindössze 1500 darabra van limitálva.

 

 Sternglas Hamburg Edition Hafen

 

Zafírüveg és kettős fényvisszaverődésgátló bevonat.

A számlapot zafírüveg védi a sérülésektől. A számlap kiváló láthatósága érdekében a zafírüvegre kettős tükröződésmentesítő bevonatot alkalmaztak. A piros-fehér gyűrűvel ellátott számlap egy jelzőbóját idézi a színek kvartettje révén: fehér, szürke, piros és antracit. Ezek ugyanazok a színek, amelyeket a középső csatorna jelölésére használnak, amely a hamburgi kikötőmedence legmélyebb pontját jelzi, és a hajózási útvonalak közepét jelöli. Az óra burkolata 316L rozsdamentes acélból készült. Mint minden Sternglas óra, ez is 5 ATM-ig vízálló.

 

 Sternglas Hamburg Edition Hafen lifestyle

 

Gravírozott hátlap Sternglas Hamburg Edition Hafen

A Sternglas óra csavaros hátlapját részletes gravírozás díszíti, amely tisztelgés a kikötő gazdag és jelentős történelme előtt: a konténerhajó a hanzaváros ikonikus sziluettje előtt a hagyományos és a modern világkereskedelem összeolvadását szimbolizálja. A modell lünettája polírozott, míg a burkolat és a tokfedél csiszolt. Ezáltal a Hamburg Edition Hafen vizuálisan összetettebbé válik, és karcsúbbnak tűnik, mint elődei.

 

 Sternglas Hamburg Edition Hafen dekiel

 

A Sternglas Hamburg Edition Hafen óra: elegancia és funkcionalitás.

Az óra működését a megbízható Ronda 715 kvarcműre alapozza, hó-napos időzítővel. Ez a szerkezet akár 60 hónapos üzemidőt és -10/+20 másodperces pontosságot biztosít havonta. Az alacsony, mindössze 2,5 mm-es magasságával a 715-ös kaliber ideális motor a Sternglas Hamburg Edition Hafen órához. A modell elegáns olasz bőrszíjjal vagy sportos, narancssárga színű nejlonszíjjal kapható.

 

 Sternglas Hamburg Edition Hafen na ręku


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.