A Vratislavia Conceptum márka egy hazai vállalat - egy lengyel gyártó, aki kivételes órákat gyárt, amelyek lenyűgözik a vásárlókat a világ minden tájáról. A kínálatában megjelenő modellek kis műalkotások, és azzal az ötlettel készültek: "szimbólumokat és emléktárgyakat hozunk létre, nem csak időmérő eszközöket".

olvass tovább

Vratislavia Conceptum Karórák

(9)

Legnépszerűbb elöl
 1. LIMITÁLT KIADÁS
 2. LIMITÁLT KIADÁS
 3. LIMITÁLT KIADÁS
  Vratislavia Conceptum Lotnik.01 Limited Edition Férfi Karóra Vratislavia Conceptum Lotnik.01 Limited Edition Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  168 181 Ft

  Vratislavia Conceptum Lotnik.01 Limited Edition Lotnik.01

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. LIMITÁLT KIADÁS
 5. LIMITÁLT KIADÁS
 6. LIMITÁLT KIADÁS
 7. LIMITÁLT KIADÁS
Legnépszerűbb elöl

Ez az üzleti modell az, ami a Vratislavia Conceptum órákat lenyűgözően lenyűgözővé tette az óragyártás rajongói számára. A merész óratervek a történelem, a művészet, a trendek, valamint a divat, az építészet és a tárgyak fontos pillanatain alapulnak. Ez teszi a márkát olyan egyedivé, és órái sok gyűjtő és rajongó számára a vágy tárgyát képezik.

Vratislavia Conceptum órák - egy csipetnyi történelem

A wrocławi Vratislavia Conceptum márka Marcin Karolewski régóta tartó óra iránti szeretetének eredménye. A 2012-ben alapított márka slágerrel lépett a piacra, és modelljeinek szokatlan dizájnjával tiszteletet vívott ki magának. A gyártó teljes egészében Lengyelországban tervezi, szereli össze és végzi el óráinak végső minőségellenőrzését, az alkatrészeket a világ minden tájáról, így Lengyelországból is rendelve. A márka kínálatában számos csodálatos, szemet gyönyörködtető óramodell található. Maga az a tény, hogy ezek a limitált kiadásokhoz tartoznak, azt jelenti, hogy egy Vratislavia Conceptum órával együtt valami egyedire teszünk szert, amely az egyediség és a különlegesség érzését adja nekünk. A márka az egyéniségre helyezi a hangsúlyt, ami nagy érték a tömegtermelés napjainkban.

Vratislavia Conceptum - a férfi karórák szépsége

A Vratislavia Conceptum az egyedi dizájnra összpontosít, amelyet minden inspirál, ami a történelemben számít. Itt minden egyes óra rövid sorozatban jelenik meg, egy csemege a csodálatos férfi órák rajongóinak. A modellek alapja a Bauhaus design, vintage stílusú órák, utalások a középkori európai történelemre, a wroclawi városházák díszítése... és ez csak a kezdet! Minden óra egyedi és egyedi, egyedi és szinte testre szabott! A Vratislavia Conceptum órákat nem csak a lokálpatrióták számára készítik, hanem azoknak a férfiaknak is, akik szeretik az egyedi modelleket, amelyek minden napra és alkalomra megfelelnek. A modellek öltönyhöz és inghez, zakóhoz és blézerhez, farmerhez és szabott nadrághoz egyaránt passzolnak. A lista még hosszan folytatható, de a kulcs egyszerű - a Vratislavia Conceptum egy sokoldalú márka, amely klasszis órákat készít!

Vratislavia Conceptum óraüzlet Varsóban

Ha egy nagyszerű Vratislavia Conceptum márkájú karóra tulajdonosa szeretne lenni, akkor a tökéletes helyre érkezett. Egyéniség, modernitás, egy leheletnyi frissesség - a wroclawi gyártó órái valóra váltják álmait. Webáruházunkban modellek egész sorát találja, amelyek mindegyike az Ön álomórájává válhat. Biztonságos vásárlás és gyors szállítás - garantáljuk, hogy elégedett lesz! A Vratislavia Conceptum órákat megtekintheti varsói helyhez kötött üzletünkben is.

Hivatalos Vratislavia Conceptum viszonteladó - hivatalos üzlet - forgalmazó.

A kínálatunkban szereplő összes óra engedélyezett forgalmazótól származik. A Zegarownia-nál a Vratislavia Conceptum órák széles választékát találja, amelyek mind a helyhez kötött, mind az online üzletünkben elérhetőek. Gyors szállítás garantált!