A Cerruti 1881 órák az olasz stílus és elegancia kvintesszenciáját jelentik, a kifinomult esztétikát és a fejlett technológiát ötvözve. A kézművesség és az innováció hosszú történelmével a luxus és a funkcionalitás egyedülálló kombinációját kínálják, ideálisak azok számára, akik értékelik a magas minőséget és az avantgárd designt.

olvass tovább

Cerruti 1881 Karórák

(22)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Bestseller
  CERRUTI 1881 Ovaro férfi karóra CERRUTI 1881 Ovaro férfi karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  231 643 Ft

  CERRUTI 1881 Ovaro CIWGR0012305

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. Bestseller
  CERRUTI 1881 Ovaro férfi karóra CERRUTI 1881 Ovaro férfi karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  214 377 Ft

  CERRUTI 1881 Ovaro CIWGR0012303

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. Bestseller
  CERRUTI 1881 Ovaro férfi karóra CERRUTI 1881 Ovaro férfi karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  239 822 Ft

  CERRUTI 1881 Ovaro CIWGR0012302

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 5. Bestseller
  CERRUTI 1881 Ovaro férfi karóra CERRUTI 1881 Ovaro férfi karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  218 920 Ft

  CERRUTI 1881 Ovaro CIWGR0012301

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 6. Bestseller
 7. Bestseller
Legnépszerűbb elöl

A tökéletességre való törekvéséről és folyamatos fejlesztéséről ismert Cerruti 1881 márka olyan órákat mutat be, amelyek több mint egyszerű időmérő eszközök. Ezek az olasz örökség és a modernitás szimbólumai, amelyek kiemelik viselőjük egyéni stílusát.

Cerruti 1881 - az olasz kézművesség szinonimája by Nino Cerruti

A Cerruti 1881 órák a művészet és a kézművesség kis műalkotásai, amelyek gazdag olasz hagyományokból erednek. Mindegyik modell, mind a férfi, mind a női, a világhírű olasz divattervező és cégtulajdonos Nino Cerruti által generációról generációra átadott örökség és készségek kifejeződése. A precíziós mechanizmusok által megkülönböztetett és kifinomult anyagokból készült Cerruti 1881 órák a megbízhatóság és a tartósság szimbólumai. A zafírüveg és a robusztus acélburkolat garantálja a hosszú élettartamot és az elegáns megjelenést. Bármelyik Cerruti 1881 márkájú órát is választja, biztos lehet benne, hogy olyan terméket kap, amely az olasz elegancia, a modern design és a kiváló kézműves munka szinonimája.

Cerruti 1881 órák - olasz elegancia és avantgárd dizájn

A Cerruti 1881 órák tökéletes példája annak, hogy a modern technológia hogyan járhat kéz a kézben a klasszikus olasz stílussal. Az olyan kollekciók órái, mint a Calliano és a Lucardo, a márka folyamatos törekvését fejezik ki az innovációra és a kiválóságra. A finom részletekkel és kifinomult anyagokkal megkülönböztetett elegáns dizájn tökéletesen megfelel a mai órakedvelők és a jó ízlésűek igényeinek. A férfi és női Cerruti 1881 órák a funkcionalitást és a kifinomult esztétikát ötvözve tökéletes kiegészítőt alkotnak számos alkalomra, hivatalos és alkalmi alkalmakra egyaránt. Azoknak a választás, akik értékelik az egyediséget, a minőséget és a tartósságot, ugyanakkor hangsúlyozni szeretnék egyéni, avantgárd stílusukat.

Ökológiai megközelítés a Cerruti 1881 órákban

A minőség, a tartósság és a hihetetlen stílus mellett a Cerruti 1881 márkához a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránti elkötelezettség is társul. A Cerruti 1881 órák tökéletes példái ennek. A gyártási folyamat során felelősségteljesen beszerzett anyagokat használnak, és a technológiákat úgy választják ki, hogy minimalizálják a környezetre gyakorolt káros hatásokat. A márkának ez az ökológiai aspektusa az egyedi olasz stílussal és a modern megoldásokkal kombinálva olyan órákat hoz létre, amelyek a magas minőség kifejezői, de egyben a társadalmi felelősségvállalás kifejezői is. Mindez a Cerruti 1881 márkaidentitást nagyon jellegzetessé és tagadhatatlanul egyedivé teszi.

Cerruti 1881 órák - megfizethető luxus

A Cerruti 1881 márka filozófiája az általa kínált árakban is megmutatkozik. Az olasz cég órái nagyon kedvező áron vásárolhatók meg, figyelembe véve a minőségi kivitelezést, a legapróbb részletekig tartó precizitást és a kiváló formatervezést. Néhány száz zlotyért egy olyan kivételes órában gyönyörködhetünk, amely mindenkinek megragadja a tekintetét, ugyanakkor hosszú éveken át szolgál majd minket. Az ilyen helyzet nagyon ritka az óragyártás világában. A Cerruti 1881 a lehető legszélesebb közönséghez kíván eljutni, és így nemcsak a luxus ínyencek választása lesz, hanem azoké is, akik az eleganciát és a kifinomultságot keresik a szürke hétköznapokban.