Színrobbanás a Swatch Neon kollekció legújabb kiadásában, amely a múltból táplálkozik

Swatch

Színrobbanás a Swatch Neon kollekció legújabb kiadásában, amely a múltból táplálkozik

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

09 május 2024

A Swatch bemutatta Neon kollekciójának új tagját. Az élénk és vibráló vonal hat friss, a színes 80-as és 90-es éveket idéző dizájnt tartalmaz. A kínálat a Swatch Neon from 2023 sikerére épül, és a méretek és modellek széles skáláját kínálja neon színekben. A Swatch kollekciót az eredeti minták ihlették, és biztosan a divatos vásárlók új generációját szólítja meg, akik a Swatch márka szórakoztató, játékos és ikonikus stílusát keresik.

 
 

Swatch Neon rózsaszín pódium az érintésmentes fizetés innovatív formájával

A Swatch Neon rózsaszín pódium SO28K111 és a Swatch Neon rózsaszín pódium Pay! SO28K112-5300 az 1990-es rózsaszín pódium modell ihlette. Ezt a Swatch órát élénk rózsaszín szíjjal és lila és sárga elemekkel díszített számlapon a "Start" szóval. A modell SwatchPAY! változatban is kapható, amely lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. Egy másik modell a Neon vonalból a Swatch Neon Rider SO29G106. Átmérője 41 mm, színei pedig olyan erősek, mint a fekete, a zöld és a narancssárga. Kialakítása az 1989-es Neo Rider modellen alapul.

 
Swatch Neon rózsaszín pódium
Swatch Neon rózsaszín pódium Pay!
 

Swatch Gent Hot Racer - 80-as évekbeli inspiráció egy modern csavarral

A Swatch Neon Hot Racer SS08K119 viszont a szintén 1989-es eredeti Swatch Gent Hot Racer órából merít ihletet, szupervékony Skin Classic borítással a kényelmes viselet érdekében. A minimalista stílus a "more is more" megközelítéssel szembesül, utalva az óra számlapján évekkel ezelőtt megjelenő grafikára.

 

Swatch Neon Hot Racer

 

Dinamikus stílus és színes funkcionalitás a Swatch Neon Flash nyíl és a Neon Wave órákban.

A Swatch Neon Flash nyíl SUSG408 és a Swatch Neon hullám SUSJ404 órákban a stopperóra további funkciókat biztosít. Választható élénk rózsaszín szíj és türkiz színű boríték, színes szegmensekre osztott számlap, valamint türkiz színű szíj sárga borítékkal és lila színű, narancssárga kronográf számlapokkal ellátott számlap. A Swatch mindegyik modellje az eredeti, 1991-es kronográfból merít ihletet, és ugyanolyan színű, többszínű gombokkal és hurkokkal rendelkezik, ami dinamikus, sportos hangulatot kölcsönöz az órának.

 
Swatch Neon Flash nyíl
Swatch Neon hullám
 

Az új Swatch Neon zselé modelleket az 1993-as Jelly Stag retro stílusa ihlette.

Swatch Neon zselé SB02K100 és Swatch Neon zselé Pay! SB02K101-5300 modelleket az eredeti 1993-as Jelly Stag modell ihlette. A Swatch órák átlátszó borítással és szíjjal, valamint ezüstszínű számlapot tartalmaznak, amely körül színes gyűrű és ugyanilyen színű gombok vannak. A Pay! természetesen lehetővé teszi, hogy a csukló mozgatásával fizessünk. Az új Swatch-kollekció valamennyi órája svájci gyártmányú kvarcműre támaszkodik működéséhez.

 

Swatch Neon zselé


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.