A Wenger márka a legjobb anyagokra való odafigyeléséről, a kiváló minőségű kivitelezésről és a figyelemre méltó formatervezésről ismert. Az évek során sikerült elnyernie számos vásárló bizalmát szerte a világon. Ismerje meg ezt az egyedülálló márkát most!

olvass tovább

Női Wenger Karórák

(7)

Legnépszerűbb elöl
 1. Wenger Metropolitan Donnissima Női Karóra Wenger Metropolitan Donnissima Női Karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  84 615,00 Ft

  Wenger Metropolitan Donnissima 01.1731.114

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás a rendelésre
 2. Wenger Metropolitan Donnissima Női Karóra Wenger Metropolitan Donnissima Női Karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  73 076,00 Ft

  Wenger Metropolitan Donnissima 01.1731.111

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás a rendelésre
 3. Wenger Metropolitan Donnissima Női Karóra Wenger Metropolitan Donnissima Női Karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  68 461,00 Ft

  Wenger Metropolitan Donnissima 01.1731.108

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás a rendelésre
 4. Wenger City Classic Női Karóra Wenger City Classic Női Karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  50 000,00 Ft

  Wenger City Classic 01.1421.105

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás a rendelésre
 5. Wenger Urban Donnissima Női Karóra Wenger Urban Donnissima Női Karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  84 615,00 Ft

  Wenger Urban Donnissima 01.1721.105

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás a rendelésre
Legnépszerűbb elöl

A Wenger kések gyártásával kezdte tevékenységét, de hamarosan a legmagasabb minőségű órák gyártásával kezdett foglalkozni. Mi különbözteti meg? Az időtlen dizájn, amely soha nem megy ki a divatból, és a legmagasabb minőség, hogy évekig élvezhessük az óráinkat. A Wenger az órásmesterség igazi gyöngyszemeit hozza létre.

A Wenger márka érdekes története

A Wenger 1883-ban kezdődött, amikor a márka szerződést kapott a svájci hadsereg késeinek szállítására. Abban az időben a Paul Boechat & Co. nevet viselte. Néhány év múlva a márka igazgatóváltás miatt megváltozott a márkanév. 1908-ban Thedor Wenger vette át a céget, aki egykor a vállalat egyik vezetője volt, most pedig az elnöke lett. A Wenger már a kezdetektől fogva jelentős versenyzője volt mind a hadsereg szerződéseinek, mind az órák gyártásának. A Victorinox jelentős versenytárs volt, mivel hasonló profilú volt, mint a Wenger. 2005-ben a konkurens márkák sorsa összefonódott, amikor a Wenger a Victorinox csoport részévé vált. Ez azonban nem változtatott az üzleti tevékenységének szintjén. A Wenger órákat továbbra is saját márka alatt gyártja, amely a Svájci Óraipari Szövetséghez (FHS) tartozik.

Női Wenger órák - minden elegáns nő számára

A Wenger igazi óraművészeti alkotásokat készít. A márka tervezőinek keze alól olyan modellek kerülnek ki, amelyek egyszerre nyűgöznek le gyönyörű formatervezésükkel és minőségi anyagaikkal. A márka széles kínálatából a Metropolitan Donnissima, az Urban Classic, az Avenue és a City Classic szériák a legelismertebbek. Mindegyikük semleges színekben készül, így sokféle stílushoz illeszkednek. Rozsdamentes acélból és prémium minőségű bőrből állnak. Ezek időtálló dizájnnal rendelkező modellek, így soha nem mennek ki a divatból.

Wenger óra bolt Varsóban - szerezze be álmai modelljét

Tekintse meg az órák széles választékát üzletünkben! A Wenger csak egy a sok márka közül, amelyeket itt megtalálhat. Rendeljen online üzletünkben vagy látogasson el varsói bemutatótermünkbe - a Wenger órák már várják Önt!

Hivatalos Wenger kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó

A Zegarownia.pl a Wenger márka hivatalos viszonteladója. Minden óra hivatalos forgalmazásból származik. Szeretettel várjuk Önt a helyhez kötött és online boltunkban. Garantáljuk a gyors kiszállítást.

[updated_at] => 2022-08-22 15:43:10 )