A Wenger márka a legjobb anyagokra való odafigyeléséről, a kiváló minőségű kivitelezésről és a figyelemre méltó formatervezésről ismert. Az évek során sikerült elnyernie számos vásárló bizalmát szerte a világon. Ismerje meg ezt az egyedülálló márkát most!

olvass tovább

Női Wenger Karórák

(12)

Legnépszerűbb elöl
 1. Wenger Sport Elegance Női Karóra Wenger Sport Elegance Női Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  144 703,00 Ft

  Wenger Sport Elegance 70315

  Ingyenes szállítás 24H
 2. Wenger Avenue Női Karóra Wenger Avenue Női Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  81 880,00 Ft

  Wenger Avenue 01.1621.110

  Ingyenes szállítás 24H
 3. Wenger Urban Donnissima Női Karóra Wenger Urban Donnissima Női Karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  91 720,00 Ft

  Wenger Urban Donnissima 01.1721.105

  Ingyenes szállítás a rendelésre
 4. Wenger City Classic Női Karóra Wenger City Classic Női Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  45 080,00 Ft

  Wenger City Classic 01.1421.103

  Ingyenes szállítás 24H
 5. Wenger City Classic Női Karóra Wenger City Classic Női Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  59 800,00 Ft

  Wenger City Classic 01.1421.105

  Ingyenes szállítás 24H
Legnépszerűbb elöl

A Wenger kések gyártásával kezdte tevékenységét, de hamarosan a legmagasabb minőségű órák gyártásával kezdett foglalkozni. Mi különbözteti meg? Az időtlen dizájn, amely soha nem megy ki a divatból, és a legmagasabb minőség, hogy évekig élvezhessük az óráinkat. A Wenger az órásmesterség igazi gyöngyszemeit hozza létre.

A Wenger márka érdekes története

A Wenger 1883-ban kezdődött, amikor a márka szerződést kapott a svájci hadsereg késeinek szállítására. Abban az időben a Paul Boechat & Co. nevet viselte. Néhány év múlva a márka igazgatóváltás miatt megváltozott a márkanév. 1908-ban Thedor Wenger vette át a céget, aki egykor a vállalat egyik vezetője volt, most pedig az elnöke lett. A Wenger már a kezdetektől fogva jelentős versenyzője volt mind a hadsereg szerződéseinek, mind az órák gyártásának. A Victorinox jelentős versenytárs volt, mivel hasonló profilú volt, mint a Wenger. 2005-ben a konkurens márkák sorsa összefonódott, amikor a Wenger a Victorinox csoport részévé vált. Ez azonban nem változtatott az üzleti tevékenységének szintjén. A Wenger órákat továbbra is saját márka alatt gyártja, amely a Svájci Óraipari Szövetséghez (FHS) tartozik.

Női Wenger órák - minden elegáns nő számára

A Wenger igazi óraművészeti alkotásokat készít. A márka tervezőinek keze alól olyan modellek kerülnek ki, amelyek egyszerre nyűgöznek le gyönyörű formatervezésükkel és minőségi anyagaikkal. A márka széles kínálatából a Metropolitan Donnissima, az Urban Classic, az Avenue és a City Classic szériák a legelismertebbek. Mindegyikük semleges színekben készül, így sokféle stílushoz illeszkednek. Rozsdamentes acélból és prémium minőségű bőrből állnak. Ezek időtálló dizájnnal rendelkező modellek, így soha nem mennek ki a divatból.

Wenger óra bolt Varsóban - szerezze be álmai modelljét

Tekintse meg az órák széles választékát üzletünkben! A Wenger csak egy a sok márka közül, amelyeket itt megtalálhat. Rendeljen online üzletünkben vagy látogasson el varsói bemutatótermünkbe - a Wenger órák már várják Önt!

Hivatalos Wenger kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó

A Zegarownia.pl a Wenger márka hivatalos viszonteladója. Minden óra hivatalos forgalmazásból származik. Szeretettel várjuk Önt a helyhez kötött és online boltunkban. Garantáljuk a gyors kiszállítást.