Innovatív terelőberendezések a Davosa márkától. Új Ternos Professional 68h Automatic modellek

Híres

Innovatív terelőberendezések a Davosa márkától. Új Ternos Professional 68h Automatic modellek

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

28 június 2024

A Davosa márka régóta jó hírnévnek örvend az órák szerelmesei körében szerte a világon, mivel a hagyományokat a modern óraszerkesztés modern megközelítésével ötvözi. Korábbi kollekciói, mint például a Ternos és az Argonautic, elnyerték a precíziós órák rajongóinak szívét. Ma a Davosa egy újdonságot dob piacra - a Ternos Professional 68h Automatic-t, egy olyan órát, amelyet korábbi sikerei ihlettek, de teljesen új irányba halad.

 
 

Új irány. A hagyományok által inspirálva, a modernitás számára készült

A Davosa Ternos Professional 68h Automatic a modern csavarral tiszteleg az óragyártás hagyományai előtt. A márka logója egy szélrózsa formájában, a mutatók nyílhegyeire helyezve szimbolizálja az új irányt, amely felé a Ternos kollekció halad. Ez a részlet nemcsak a precíz kézműves munkát hangsúlyozza, hanem a felfedezés és a felfedezés szellemét is, amely mindig is a márkát kísérte.

 

Az óra szíve. Új mechanizmus és lenyűgöző járástartalék

Az új Davos Ternos Professional 68h Automatic szíve a fejlett DAV3121 szerkezet, amely a híres La Joux Perret G100 Elabore kaliberen alapul. Ez a technológiai remekmű lenyűgöző, 68 órás járástartalékot kínál, ami jelentős előrelépés a korábbi modellekhez képest. Ez lehetővé teszi, hogy az óra majdnem három napig állva maradjon anélkül, hogy elveszítené a precíz időmérést. Ez ideális az aktív emberek számára, akik a hétvégén is bekapcsolva hagyhatják az órát, hogy hétfő reggelre felhúzás nélkül, akcióra készen találják.

 
Svájci gyártmányú mechanizmus
 

Innovatív kialakítás. Kompakt burkolat és fejlett részletek

A Davosa nem állt meg az óra belsejének tökéletesítésénél. A márka mérnökei a burkolat ergonómiájának és funkcionalitásának javítására is összpontosítottak. A korábbi modellekhez képest a boríték magassága 2 mm-rel csökkent, így vastagsága mindössze 12,8 mm. Ez a változtatás nemcsak a viselési kényelmet javítja, hanem az órát elegáns megjelenésűvé teszi mind az ing mandzsetta alatt, mind a szabadon hagyott csuklón.

 
Davos watch
 

A márka logójával díszített korona dupla tömítéssel és csúszókuplunggal van ellátva, ami jelentősen növeli a sérülésekkel és a véletlen manipulációval szembeni ellenállását. A lenyűgöző, akár 30 atmoszféra (300 méter) vízállósággal a Ternos Professional 68h készen áll a legigényesebb merülésekre is. Ezenkívül érdemes megjegyezni a SuperLumiNova© BGW9 világítóanyag használatát nemcsak a mutatókon és indexeken, hanem a kerámia lünettabetéten is. Ez a megoldás kiváló olvashatóságot biztosít minden körülmények között, még a mélytenger teljes sötétségében is.

 

Innovatív karperec a kényelem jegyében

Az innovatív, csavaros láncszemekkel ellátott karkötőt a szabadalmaztatott WaveSlide mikroszabályozható csat zárja zárja le. Ez a forradalmi megoldás lehetővé teszi a karkötő hosszának pontos beállítását szerszámok használata nélkül, ami különösen hasznos például búvárkodáskor. Az ilyen kényelem mellett az órák hó-napi dátumkijelzővel, zafírüveggel, fényvisszaverődés-gátló bevonattal és nyomógombos zárral is rendelkeznek.

 
 
Davos karóra karkötő
WaveSlide rögzítő
 
 

Változatos változatok. Három egyedi modell

A Davosa Ternos Professional 68h Automatic három elegáns színváltozatban kapható, hogy a legigényesebb vásárlók ízlését is kielégítse. A 161.538.50-es modell fekete számlapot és fekete kerámia lünettát kínál, a 161.538.70-es változat fekete számlapot és zöld kerámia lünettát, míg a 161 .538.40-es modell fekete számlapjával és tengerészkék lünettájával tűnik ki. Mindegyik óra a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, és a Davosa úgy véli, hogy ez a modell a legjobb búvár, amelyet eddig készítettek.


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.