Mélytengeri teknősök őrzője. Certina DS SUPER PH1000M STC - egy óra, amely megmenti az óceánokat

Híres

Mélytengeri teknősök őrzője. Certina DS SUPER PH1000M STC - egy óra, amely megmenti az óceánokat

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

15 július 2024

A Certina márka évek óta megkülönbözteti magát az óragyártás piacán azzal, hogy a precíz svájci mérnöki munkát a természetvédelem iránti szenvedéllyel ötvözi. A Certina 2017 óta együttműködik a Sea Turtle Conservancy (STC) non-profit szervezettel, támogatva a veszélyeztetett tengeri teknősök védelmét. Az új DS Super PH1000M STC modell ennek a hosszú távú együttműködésnek a következő lépése, a történelmi 1970-es modell után.

 
  • A Certina márka és a Sea Turtle Conservancy hosszú távú együttműködése.
  • Egy új modell, amelyet a tengeri teknősök védelmének fokozottabb támogatása érdekében hoztak létre.
  • Az óra a Eorak.hu üzletben kapható.
  • Az órákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.
 

A Certina DS Super PH 1000M STC egyedi dizájnja. Egy pillantás, amely megbabonázza

Az új DS SUPER PH1000M STC C024.907.17.041.10 egy vizuális mestermű. Az 1970-es évjáratú modell által inspirált óra türkizkék számlapjával nyűgöz le, amely azonnal a Karib-tenger kristályos vizeit juttatja eszünkbe. A klasszikusabb megjelenést kedvelők számára egy fekete számlapos modell is elérhető a C024.907.18.051.00 számmal. A kontrasztos narancssárga ékezetek nemcsak karaktert adnak, hanem minden körülmények között javítják az olvashatóságot is. A 43,5 mm átmérőjű, robusztus 316L acélból készült, szaténozott, hordó alakú burkolat lenyűgöző megjelenést kölcsönöz az órának, miközben kényelmes viselet marad.

 

Certina technikai tökéletesség. Egy óramű, amely kihívást jelent az idő számára

A DS SUPER PH1000M STC szíve az ETA Powermatic 80.611 automata óramű. Ez a technológiai gyöngyszem lenyűgöző, akár 80 órás járástartalékot kínál, ami azt jelenti, hogy az órát akár a hétvégére is leveheti, és az óra svájci pontossággal tartja az időt. Az innovatív Nivachron rugó páratlan ellenállást biztosít a mágneses mezőkkel szemben, így minden körülmények között megbízható. Ezenkívül az időmérő a 3 óránál elhelyezett dátummutatóval rendelkezik, kiemelve praktikusságát.

 
Certina óra
 

Certina DS Super PH 1000M STC - extrém kihívásokra felkészült funkciók

A modelleket a legigényesebb felhasználók igényeinek figyelembevételével tervezték. A kivételes, akár 100 bar (1000 méter) vízállóság teszi az órákat alkalmassá az extrém búvárkodási körülményekhez. Az alumínium gyűrűvel és Super-LumiNova® jelölésekkel ellátott egyirányú teleszkóp és a biztonsági rendszer további védelmet nyújt búvárkodás közben. A héliumszelep lehetővé teszi a biztonságos merülést nagy mélységekben is, az egyik oldalon tükröződésgátló bevonattal ellátott zafírüveg pedig megvédi a számlapot a sérülésektől. Kétségtelen, hogy ilyen teljesítmény mellett nehéz elmenni!

 
Certina férfi karóra
Certina férfi karóra
 

Certina és STC. Közös küldetés a tengeri teknősök védelmében

A DS Super PH1000M STC modell eladásából származó bevétel egy részét közvetlenül a szervezet ügyének adományozzák, támogatva a kutatásokat és gyakorlati intézkedéseket e fenséges teremtmények túlélése érdekében. A dokumentumfilmektől a közös sajtóeseményekig a Certina aktívan dolgozik a közvélemény figyelmének felkeltésén és természeti örökségünk védelmén.


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.